Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Könnyű megismerni, a tiéd szebb, az enyém meg csúnyább
Vagy az enyémen minden új, de régebbinek látszik...
De ott vannak a hűtők, bal horpadt=enyém, jobb=tiéd
oksa,köszönöm!
na persze nem lehetetlen hogy a tiédet fogom bírtokba venni,vagy nem is tudom,hírtelen nem tudok dönteni a két azonos motor között
Most érkezett a hír, hogy KÉSZ az enyém, holnap megyek érte sürgősségi rohamutánfutóval
Szóval felváltva kell majd lefeszegetnetek az enyémről és a tiédről

...néztem neked kormányt, Apró/Alkatrész/Kormány....sasold. Pazzaz, középszerű, középáron. Holnap meg hívom Ramm-t.
hello! 520-ra tartotta a srác,de sikerült 500ra lecigánykodni holnap szétberhelem,amúgy nagyon szép állapotban van,karban volt tartva,de majd vasárnap szemügyre veheted,no meg tesztelés álá is persze ha majd kemét sikerül le feszegetned róla
szép a vas
mennyiért sikerült venned?

mi amúgy 6kor indulunk itthonról...sztem 8-9 körűl ott vagyunk
Immár 22-es rajtszámmal
melóból fogok hazajönni reggel és 8kor legkésőbb indulok
az ám! akár csak a párja
mhh,ezt nem is gondoltam volna hogy nem lesz jó rá,na sebaj
én korán szeretnék kimenni a pályára,ha molnarzo a világ végéről fel tud jönni ilyen időre akkor én oda birok bicegni,nem sok az a 60 km,már alig várom a talit,no meg hogy teszteljem a cr-t,kb 500métert mentem vele,de elsőre durvább mint az előző volt,csak ez alatt van futómű is
De szééép
szevasztok arcok! itthon van az ujabb drágaszág 2003 cr 250
még nem igazán,másik csoda masinámmal vagyok elfoglalva,SAJNOS!
de hétvégén összerakom cr-úrt is!
na jóéjt,csáo
Szasztok!

Nekem ma dobtak 1 sms-t, hoznának 1 CR500-at a CBR-ért!
De nekem 1 4t enduró kell, ki is néztem már 1 KTM EXC 525-öst!
Szasz Hawy...kormánycsapágyak a helyén?
én multkoriban,elmentem a tarjáni bontóba,és ingyen utánnam dobtak,különb állapotút,mint ez!
nem 4000 forintért!
ááá a madár nem veszi meg...csak leszarja
tiszta nadárszar az a guma, arról nem is beszélve hogy öreg mit a dédi
Nem szeretnélek megbántani, de szerintem ezt nem árulni kellene, hanem kidobni a szemétbe. Azt gondolom, hogy én is csak Keme korábbi véleményét tudnám ehez hozzáfűzni.... Van olyan "madár", aki ezt megveszi?
Keme te melyik oldalról rendelsz? mármint amerikábó l
Okés, akkor majd pontosítunk, hívj, amikor jó neked!
A fékkart meg nem tudom feltenni, nem stimmel a házhoz. Nincs baj amúgy, mert jó az is ami fent van, meg van még egy tartalék, csak ez a kicsi olyan pofás lett volna....
Örülök, remélem összejön az új gép! ...pedig bitangul ment a régi! Elötte összetelefonáljuk (akár szombaton), aztán én meg simán alkalmazkodom hozzátok!
cső,mehetek veled?
hali eladó a cr-em,kép adatlapon
280ezer,dúgocsere óta 2tank lett kimotorozva,tényleg nincs használva ezért adom el.csere érdekel 28 db tízezresre
szevasz huligán,az estével kapcsolatban eddig minden simán megy legalább egy kicsi vihar lehetne
szevasz Tomi! megnézem neked,biztos találok egyet valahol a földön,keme is mindíg így csinálja ha nálam van nekem is elkopott,nekem a hátsó villán alul a láncvezető koptatta ki,de kapott új patent szemet meg láncvezetőt. jah jut eszembe múlt pénteken elvitték a mocimat,szerintem jól jártak vele,szimpatikus fiatal srác vette meg,próba után még kapott egy gyors lánckerék szimering cserét ha minden jól megy ma lesz másik motor,olyan mint Imié,olyanok leszünk mint a tesók na jó persze nem azért,csak elgondolkodtató érveket,tanácsokat mondot amit úgy gondoltam érdemes megfogadni viszont motortól függetlenül ha molnarzo 9 re megy akkor én is,szóval akörül számolhatsz velem,nem érdekel ki mit takarít tuningol reszelget a motorján,én 8 kor elindulok itthonról