Könnyű megismerni, a tiéd szebb, az enyém meg csúnyább
Vagy az enyémen minden új, de régebbinek látszik...
De ott vannak a hűtők, bal horpadt=enyém, jobb=tiéd
Most érkezett a hír, hogy KÉSZ az enyém, holnap megyek érte sürgősségi rohamutánfutóval
Szóval felváltva kell majd lefeszegetnetek az enyémről és a tiédről
hello! 520-ra tartotta a srác,de sikerült 500ra lecigánykodni holnap szétberhelem,amúgy nagyon szép állapotban van,karban volt tartva,de majd vasárnap szemügyre veheted,no meg tesztelés álá is persze ha majd kemét sikerül le feszegetned róla
mhh,ezt nem is gondoltam volna hogy nem lesz jó rá,na sebaj
én korán szeretnék kimenni a pályára,ha molnarzo a világ végéről fel tud jönni ilyen időre akkor én oda birok bicegni,nem sok az a 60 km,már alig várom a talit,no meg hogy teszteljem a cr-t,kb 500métert mentem vele,de elsőre durvább mint az előző volt,csak ez alatt van futómű is
Nem szeretnélek megbántani, de szerintem ezt nem árulni kellene, hanem kidobni a szemétbe. Azt gondolom, hogy én is csak Keme korábbi véleményét tudnám ehez hozzáfűzni.... Van olyan "madár", aki ezt megveszi?
A fékkart meg nem tudom feltenni, nem stimmel a házhoz. Nincs baj amúgy, mert jó az is ami fent van, meg van még egy tartalék, csak ez a kicsi olyan pofás lett volna....
Örülök, remélem összejön az új gép! ...pedig bitangul ment a régi! Elötte összetelefonáljuk (akár szombaton), aztán én meg simán alkalmazkodom hozzátok!
szevasz Tomi! megnézem neked,biztos találok egyet valahol a földön,keme is mindíg így csinálja ha nálam van nekem is elkopott,nekem a hátsó villán alul a láncvezető koptatta ki,de kapott új patent szemet meg láncvezetőt. jah jut eszembe múlt pénteken elvitték a mocimat,szerintem jól jártak vele,szimpatikus fiatal srác vette meg,próba után még kapott egy gyors lánckerék szimering cserét ha minden jól megy ma lesz másik motor,olyan mint Imié,olyanok leszünk mint a tesók na jó persze nem azért,csak elgondolkodtató érveket,tanácsokat mondot amit úgy gondoltam érdemes megfogadni viszont motortól függetlenül ha molnarzo 9 re megy akkor én is,szóval akörül számolhatsz velem,nem érdekel ki mit takarít tuningol reszelget a motorján,én 8 kor elindulok itthonról
Vagy az enyémen minden új, de régebbinek látszik...
De ott vannak a hűtők, bal horpadt=enyém, jobb=tiéd