Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi szépen,baromi nagy szerencsém volt,na meg volt velem egy profi gengszter aki minden eladóanak elveszi a kedvét hogy megtartsa a motorját
Már nyár óta tart az egyeztetés hehe
Nem pityergek, mert attól hogy ti nem jöttök, én tudok motorozni.
A jövő hétvége nekem nem lesz jó úgy néz ki Sőt a cimborámnak akkor lesz felújításon a crf-je.
Péntek estétől vasárnap estéig kéne tervezni, mert 1 nap enduro és egy nap krossz. Ki Szlovákiába meg vissza vagy és Rudabánya és környéke plusz az enduro pálya tuti elvisz 1 napot. Pálya lehetőség is van egy pár amire megint csak kell egy nap.
szép a gépezet
gratula
bocsesz,én augusztusban voltam utoljára pályán,talán figyelmetlenül olvastam a fórumot,vagy nem is nem tudtam hogy van már tervezve valami... viszont igy hogy van jó masina,meg jön a kellemes idő semmi 36 fok szivesen mennék én is hozzád,igazad van, nem tudom hanyadik általunk elcseszett hétvégéd ez,de ha van egy szimpatikus vasárnap ha más nem szerintem kemével biztos elmennén már jó neki is a motorja,meg sztem kakukk is.ha lefixálunk valamit én alkalmazkodok,ez vasárnap 2 hete pattant ki másról nem tudtam
Zozo. Ne pityeregj, megyünk, valahogy össze kell hozni.
Célozzuk be a következő 7végét, péntek este le, szombat este haza, nekem JÓ,

KI JÖN MÉG?
B-and-i CRF 450-esén van, majd arról megpróbáljuk leokoskodni.
Ez mind így van.
Olvastam a neten, hogy Ricky Carmichael mondta, hogy számára a Honda 2002-óta etalon kezelhetőségben és futóműben.

(mondjuk ezt olyan 2005 körül mondta, ha jól rémlik)
te tudod hogy néz ki az? mert nekem egyenlőre nincs fantáziám elképzelni hogy gyürjem be az idom alá
nem tudom,nekem saját tapasztalásom hogy eszméletlen jó az ülés pozició,az elözőhöz képest sokkal alacsonyabb,közelebb van a kormány,lábtartó,jobb fékek,a futóműve olyan hogy fúúú,nagyon finoman hangolható,a blokkja meg olyan az rc power miatt hogy nem azonnal akarja kitépni a vállaidat hanem folyamatosan,iszonyú robbanékony és alacsony fordulaton nyomatékos.ki kéne neked is próbálni egy ilyet.nagyon sokat estem a keme mocijával mire rájöttem hogy nekem is kell egy ilyen. csak annyit hogy a sajátom után felültem a 2003 asra és 20mp el kevesebbet mutatott a stopper kör végén,és nem bírkóztam vele annyit
Ja ezt a hétvégét beszéltük (Komló utáni 2.hétvége)
Az a piszok rossz hogy nem az első hétvégémet szervezem úgy, hogy totál szabad legyen.
Basszus, el is felejtettem. Most 7végére beszéltük volna?
Tudod, hogy rajtam nem múlik, ha megindul a csapat, én nem kérdés, hogy megyek-e, de egyedül nem megyek.
Így utólag már én is gondoltam rá. De ahhoz ki kell egyengetnem a hűtőt, és utána vágni rá alulemezből. A tipp jó
Háát úgy látom a sokadjára egyeztetett időpont se fog összejönni, hogy elgyertek egy hétvégére. Vagy ha nem akartok egyáltalán eljönni, akkor mondjátok azt, és akkor nem készülök rá.
esetleg egy hűtö merevitő,? kb fél ora alatt olyan 1500 ft-bol össze tudod otthon faragni magadnak, és megszűnik a veszély hogy görbűl.
meséljétek el légyszi,hogy miért mondja azt mindenki,hogy a 2003-az egyik legjobb évjárat?
Szintén...jóéjt...
na eltettem magam holnapra....

gúd nájt Urak
2 vödör szórógitt meg egy Turbórágós matrica?
ugyan már,old meg magyarosan! tegyél rá matricát!
Nem vagyok finnyás, szivárogni se szivárog, de ez már kezdi picit bántani az esztétikai érzékem
akkor nyugi.....nekem mindkét oldali csámpás
de ezt az évet már kibírja az öreg
ahha,bocs,késő van már
Ugyanezt mondtam én is.
azért ez nem egészen igy van,a tiéden a bal oldali hütő horpadt,az enyémen meg a jobb oldali csámpás