a rezom kicsit össze-vissza van verve. javítási tanácsok? teljesítményt befolyásolja gondolom, ha jobban görbül be mint ki :-) ... de a szikla az ilyen ....
szívesen megcsinálnám,de. Az a baj, hogy én nem tudok alut heggeszteni,mert nincs mivel...az akinek van itt Komlón az megg horror árban csinálja. Nem tudom pontossan mennyi lenne egy kosár feltöltés,de mikor nekem a felnit heggeszette elkért 3000 Forintot 2 darab kb. 3 centis varratért....
De ha valaki feltölti akkor a kimunkálást, felszabályozást természetesen megcsinálom neked! ...nagyon kicci occó pénzééé ...de az is lehet hogy grátiszba!
de ha gondolod megkérdezem a feltöltést...
Helóhaló...össze hát!
Még nem tudom,hogy Berlingo vagy Transporter de valamelyik mindenképp.
Hívlak majd valamikor a hét közepén és akkor megdumcsizzuk. Én úgy tervezem,hogy 9 körül már kecsón vagyok/vagyunk.
Halihó! Keme, Kakukk, Matyi! Légyszi nézzétek meg, hogy nem maradt-e valamelyikőtöknek egy esetleges lánccserekor a patentszemet rögzítő kis lemezke. Valami elkoptatta az enyémet. Vettem másik patentszemet, de igazából a régi sincs annyira elkopva, hogy tartaléknak ne lenne jó, csak valami elég rendesen elnyalta az egyik oldalát és félő hogy előbb-utóbb eltörik (ez meg külön nem kapható). Szóval, ha lenne egy ilyen nélkülözhető kis szarság, akkor megköszönném, ha valamelyikőtök hozna egyet vasárnap! mikorra terveztétek az érkezést? (nyilván ehhez fogunk igazodni mi is).
Négyezer, hm. Ez olyan kb., mint a Madam Exotic CD, nem az a hibás, aki azért pénzt kér, hanem aki azért pénzt AD.
Ilyen "kiváló állapotú" gumim van itthon 2-3 db., akinek kell, ingyen elviheti.
Köszi az infót, levenni semmi esetre nem akartam, meg avval tisztában vagyok, hogy az úgy egy rendszer, csak az enyémen újabb évjáratú van, ami hosszabb egy kicsit.
Van még egy KTM matrica szett SX 400ra 2001-es. Nem vagyok benne biztos hogy ez a pontos évjárat ezért méret ellenőrzés kell majd!Képet tudok küldeni!
mike@ajkanet.hu
Sziasztok! 2002-es cr 125-öm van. Valaki megtudná mondani mennyi olaj(és milyen) kell az első villákba+hátsó telóba? (kayaba) A haynes könyvbe csak 2001-ig van, és elég változatosak az adatok,így lövésem sincs. User manualom pedig sajna nincs. Előre is köszönöm!
aztmondják az okosok hogy befolyásolja, minél hosszabb annál endurosabb,folyatosabb lessz, minél rövidebb annál pattogosabb, hirtelenebb.
ha leveszed az egész dobot akkor teljesen szar lessz,
Én is estem egy kicsit, de egy hátrándulással és egy kuplungkarral megúsztam. Hazafelé meg feldőlt a CR a futón, bal hűtő benyomódott. Nem ereszt, de csúnya.
De ez mind lópuding, Gery szegény tényleg odacsapta magát, a mentősök nem álltak neki tippelgetni, hogy mi baja, de végig eszméletnél volt, a hordágyra segítségel, de felült, lehámoztuk a védőcuccot róla, és elrobogtak a Gyáli úti Merényi kórházba."
20 3 222 954
Nekem ő csinálta a triál hátsó villát és az első telót.
szívesen megcsinálnám,de. Az a baj, hogy én nem tudok alut heggeszteni,mert nincs mivel...az akinek van itt Komlón az megg horror árban csinálja. Nem tudom pontossan mennyi lenne egy kosár feltöltés,de mikor nekem a felnit heggeszette elkért 3000 Forintot 2 darab kb. 3 centis varratért....
De ha valaki feltölti akkor a kimunkálást, felszabályozást természetesen megcsinálom neked! ...nagyon kicci occó pénzééé ...de az is lehet hogy grátiszba!
de ha gondolod megkérdezem a feltöltést...
Még nem tudom,hogy Berlingo vagy Transporter de valamelyik mindenképp.
Hívlak majd valamikor a hét közepén és akkor megdumcsizzuk. Én úgy tervezem,hogy 9 körül már kecsón vagyok/vagyunk.
Halihó! Keme, Kakukk, Matyi! Légyszi nézzétek meg, hogy nem maradt-e valamelyikőtöknek egy esetleges lánccserekor a patentszemet rögzítő kis lemezke. Valami elkoptatta az enyémet. Vettem másik patentszemet, de igazából a régi sincs annyira elkopva, hogy tartaléknak ne lenne jó, csak valami elég rendesen elnyalta az egyik oldalát és félő hogy előbb-utóbb eltörik (ez meg külön nem kapható). Szóval, ha lenne egy ilyen nélkülözhető kis szarság, akkor megköszönném, ha valamelyikőtök hozna egyet vasárnap! mikorra terveztétek az érkezést? (nyilván ehhez fogunk igazodni mi is).
ha valakit érdekel én még 2000-ért is adok ilyet
Ilyen "kiváló állapotú" gumim van itthon 2-3 db., akinek kell, ingyen elviheti.
Igen alu a kosár.
alu a kosár?
Matricaszettek eladok.
Honda:
- CRF 450 2002-es Ár:7000FT/szett Raktáron:2 szett
- CR 125-250 2002-2003 Ár:7000FT/szett Raktáron:2 szett
KTM:
- EXC 125-250 98-2002 Ár:7000FT/szett Raktáron:3 szett
Suzuki:
RM 125-250 2001-2002 Ár:7000FT/szett Raktáron:2 szett
Kawasaki :
KX 125-250 98-2002 Ár:7000FT/szett Raktáron:2 szett
Van még egy KTM matrica szett SX 400ra 2001-es. Nem vagyok benne biztos hogy ez a pontos évjárat ezért méret ellenőrzés kell majd!Képet tudok küldeni!
mike@ajkanet.hu
ha leveszed az egész dobot akkor teljesen szar lessz,
Elvállalnál egy kuplungkosár féltöltést leszabályzást?
"Sziasztok!
Én is estem egy kicsit, de egy hátrándulással és egy kuplungkarral megúsztam. Hazafelé meg feldőlt a CR a futón, bal hűtő benyomódott. Nem ereszt, de csúnya.
De ez mind lópuding, Gery szegény tényleg odacsapta magát, a mentősök nem álltak neki tippelgetni, hogy mi baja, de végig eszméletnél volt, a hordágyra segítségel, de felült, lehámoztuk a védőcuccot róla, és elrobogtak a Gyáli úti Merényi kórházba."
Az Endurocross fórumba írtam be.
Jó vola a pálya ma is...főleg hogy tegnap kapott egy kis esőt