A hátsó dob hossza mennyire folyásolja be a motor teljesítményét?
Ugyan is az enyémen nem az évjárathoz tartozó gyári van fent hanem hosszabb és újabb. Amikor levettem a végét és úgy mentem vele meg volt bokrosodva. Mi van akkor ha gyapot és cső nélkül használom?
A Husqvarna Importor szeretne titeket meghivni a oktober 3. & 4. Husqvarna 2010es Enduro és Motocross bemutatora / tesztnapra Nyáregyhazan a Motocross palyan.
Tesztelheto lesz a a vilag legkonyebb Motocross modell, a TC 250 ( 92 kg ) és a többi 2010es modellek is.
Tovabbi infó:
Tel: 06 30 296 00 56 vagy info@husqvarna-racing.hu
Én hordtam a motoromat sokáig berlingóval . Befér az . Személyautó változat, vagy kisteherautó ? Mert a személybe jobban befér, mert annak más a padlólemeze. .A teher változatnak egyenes a a padlója az első ülések mögött.. De volt úgy hogy két motort is bepasszíroztam igaz a másik motor a 80-as kx volt.
szerdára tutira tudni fogom....ha nem fér be a Berlingóba akkor elkunyerálom a céges Transportert....ha nem adják akkor leveszem hátsó kereket...valahogy akkor is lesz és eljutok oda.
Az M5 autópálya kecskeméti szakaszánál a Békéscsabai lejárótól kb 800 m-re van. De ha az autópálya leágazásig eljutsz (az nem nehéz), ott majd kimegyek eléd!
...de az ebay-en szinte majdnem mindig vannak fent használt himbák. Láttam az enyémre valót is a "jó múltkor" egészen jó áron, 6-7 ezer Ft környékén. De rendben van, úgy hogy kompletten nem kell. Utána még azt is újítgatni kell biztos.
Nem, azt nem is kerestem, nekem a himba rendben volt. A perselyek voltak szarrá kopva benne, az előző gazdi "gondos szezon végi elmaradhatatlan átzsírozásának" következményeként.
Volt egy olyan érzésem hogy 3 negyed gáz után már nem csinált semmit.