Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Azért akartam mert ebbe az éve ha KÉTSZER voltam vele pályán itt ebbe az évbe volt érettségi,aztán nyári munka egész nyáron és így,hogy nem használta meghirdettem mert feleslegen áll csak.
Most keresek melót,és veszek egy utánfutót leteszem a kocsi jogsit és hétvégén szeretnék minél több pályára eljutni vele.
Így megmarad nem adom el.
Röviden tömören ennyi volt az oka meg ahogy hirdetésben is írtam a lovetta.
Igaz ez 500-asé, de nem gondolnám, hogy a 250-é drágább lenne... Remélem működik a link!

http://global.ebay.com/LOWER_S...
Miért adod el a CR-t?
Betettem mind a 4 képet amit feltett Sokadikx
USD persze, de átszámolva 3 rugó + posta!
EZ AZ VAZZE! KÖSZI! Nem tudtam mivel csinálta bele azokat a kis gödröket.
3 ezer?
Bocs,hogy így tudtam csak berakni,de nagyok a képek és sokáig tartott volna ha egybe rakom be az összeset...
ebay-en is van folyamatosan 3 e + szállítási kltsg.
ja ez is jó megoldás! itt egyszerűen egy turbó-maróval belenyúlt a szaki!...de jó
Ne keresgess, hagyd a p.....a! Volt egy közeli kép (mondjuk ez is közeli), ahol látszottak a perselyen azok a kis bemarások. Olyan, mint ha ici-pici kiskanállal kikapnál belőle egy darabkát. ...de az is lehet, hogy én hülyültem, meg és inkább kavinton kellene, nem ilyen hülyeségeket kérdezgetni.
jaja.az az!
én is néztem szettet a 250be 28 Ezres volt.azt nem tudom benne volt e a szem?
külön akartam venni a teló felsőrészébe valót és arra mondtak 14800at
Kis keresgélés után
...már mint természetesen a komplett coccos!
Én is felújítottam a himbát tegnap, de most volt "rávaló", ezért beruháztam egy Prox felújítócuccosba. Benne volt a "halszem" is (nem tudom ez-e a Gs szem?). 21 e, pár száz péz volt.
akkor biztos tudja!
főleg, hogy éjnek évadján még keresgélni is kellett kocsik alatt
nincs mit...GS-szem már a múlté
Honda Parts bekaphatja...lenne képük elkérni 15 darab ezrest a hülye egyedi méretű Gs-ért
Azért azt is tedd hozzá, hogy én is kellettem hozzá.
Igen. Zsílják Lajos.
Én meg úgy vettem már az enyémet, hogy volt is benne (mármint a himbába fúrva) 3 db.
és ő is csinálta a hüvelyezést?
Köszönöm szépen!