Hello!
Azért akartam mert ebbe az éve ha KÉTSZER voltam vele pályán itt ebbe az évbe volt érettségi,aztán nyári munka egész nyáron és így,hogy nem használta meghirdettem mert feleslegen áll csak.
Most keresek melót,és veszek egy utánfutót leteszem a kocsi jogsit és hétvégén szeretnék minél több pályára eljutni vele.
Így megmarad nem adom el.
Röviden tömören ennyi volt az oka meg ahogy hirdetésben is írtam a lovetta.
Ne keresgess, hagyd a p.....a! Volt egy közeli kép (mondjuk ez is közeli), ahol látszottak a perselyen azok a kis bemarások. Olyan, mint ha ici-pici kiskanállal kikapnál belőle egy darabkát. ...de az is lehet, hogy én hülyültem, meg és inkább kavinton kellene, nem ilyen hülyeségeket kérdezgetni.
jaja.az az!
én is néztem szettet a 250be 28 Ezres volt.azt nem tudom benne volt e a szem?
külön akartam venni a teló felsőrészébe valót és arra mondtak 14800at
Én is felújítottam a himbát tegnap, de most volt "rávaló", ezért beruháztam egy Prox felújítócuccosba. Benne volt a "halszem" is (nem tudom ez-e a Gs szem?). 21 e, pár száz péz volt.
Azért akartam mert ebbe az éve ha KÉTSZER voltam vele pályán itt ebbe az évbe volt érettségi,aztán nyári munka egész nyáron és így,hogy nem használta meghirdettem mert feleslegen áll csak.
Most keresek melót,és veszek egy utánfutót leteszem a kocsi jogsit és hétvégén szeretnék minél több pályára eljutni vele.
Így megmarad nem adom el.
Röviden tömören ennyi volt az oka meg ahogy hirdetésben is írtam a lovetta.