Sziasztok. Egy olajjal kapcsolatos kérdésem lenne. Alkalmazási Tanácsok
Keverési arány: 2% / 50:1/ MOTO CROSS GRAND PRIX. Normál használat esetén ettől 0,5%-kal el lehet térni, illetve az egyedi tuning szerint változhat. Ezt az olajat nem is lehet 1:33-ba vagy 1:40-be keverni?
szóval már kipróbáltad a motor alatti fetrengést
egyébként úgy vagyok az ugróval hogy ha megvan a sebesség és nem parázok be úgy az ugró tetején hogy elveszem a gázt akkor olyan nagy baj nem lehet....
hali! simán át lehet felette huppani,csak némi bátorság kell hozzá. de ha gondolod nagyon szívesen mesélek arról mi történik ha lassan mész,sőt 2x is kipróbáltam mert egyszer kevés volt a motor alatt fetrengeni
Hali! Tudom, azt mondtad, el tudod képzelni, ettől függetlenül, ilyesmi a dolog, amiről beszéltem. Nekem, full amatőrnek kissé félelmetes! Nagyon meredek a felfutó rész, nagyon felfelé dob.
A Apeh soronkívüli könyvviteli vizsgálatot tart, aki keres, az talál alapon. Hiba tuti van. Akkor pénzbüntetés.
A Fogyasztóvédelem pedig megvizsgálja az ügyet, jogilag és a magyar állímigazgatásban, szabályozásban képzett szakértők kiszedik az összes rendellenességet, amit tapasztalnak, és rájuk uszítanak mindenféle szervet, kigyűjtve, hogy pontosan mi miatt milyen büntetésekkel sújthatók. Itt érdemes szétnézni, sokszor segítenek: http://www.fogyasztovedelem.hu...
Az ügyvédeket meg nem kell bemutatnom.
Elvagyok az üggyel. Már felvettem a kapcsolatot a Fogyasztóvédelemmel és egy ügyvéd haverral, valamint az APEH-nél egy ismerőssel. Ujjam a ravaszon, szinte sajnálom az ürgét, de ki fogom csinálni, ha nem lép. 4, max. 6 hetet ígértek, ezen a héten telik le a TIZENHETEDIK.
Keverési arány: 2% / 50:1/ MOTO CROSS GRAND PRIX. Normál használat esetén ettől 0,5%-kal el lehet térni, illetve az egyedi tuning szerint változhat. Ezt az olajat nem is lehet 1:33-ba vagy 1:40-be keverni?
de anélkül is jöhetsz
Neki szerintem biztosan van:)
egyébként úgy vagyok az ugróval hogy ha megvan a sebesség és nem parázok be úgy az ugró tetején hogy elveszem a gázt akkor olyan nagy baj nem lehet....
de már dolgoznak az ügyön!
mivel hétvégén motorozni szeretnék,nem szerelni ezért el lett véve szerelőhöz...
rakd össze aztán hajrá....ja...még a hengered is lenn van!?
megérkezett a motyó,nagyon szépen köszönöm!
Fogyasztóvédelmi Osztály
Dr. Kriesch Attila osztályvezető
Telefonszám: +36 1 459 4939
A Fogyasztóvédelem pedig megvizsgálja az ügyet, jogilag és a magyar állímigazgatásban, szabályozásban képzett szakértők kiszedik az összes rendellenességet, amit tapasztalnak, és rájuk uszítanak mindenféle szervet, kigyűjtve, hogy pontosan mi miatt milyen büntetésekkel sújthatók. Itt érdemes szétnézni, sokszor segítenek: http://www.fogyasztovedelem.hu...
Az ügyvédeket meg nem kell bemutatnom.
Tudnátok egy kicsit segíteni, első telókba szeretnék olajat cserélni, és ezt hogy csináljam? vagy inkább vigyem szerelőhöz?
vagy ez nem fórumtéma?
jó motor az, a főnököm is megmondta, amugy nekem is tetszik bár nem tudom milyen vele menni.