Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CSá mindenki, Orosházáról jelentkezem, ahol eszméletlen sok szép csaj van
fasza az a pálya,asszem ott mentem életemben másodszor vagy harmadszor
kiváncsi leszek most mit alkotok ott.
öcsém,nem tudom kiverni a fejemből a ligeti pályát,szeretnék még oda menni.
ugyan már....a vécé mindig csak egy karnyújtásnyira van, zuhanyzó meg van a berlingóban egy 50 literes kanna formájában. Az meg hogy nem egy profi pálya az nem zavar. Én is kezdő vagyok.
Értem miről beszélsz az ugróval kapcsolatban, de még nem volt szerencsém ilyenről ugrani...de majd ott.
Örömmotorozni megyek, nem versenyezni
jó lesz az
Azért vannak a csapdák, hogy a "HMCS"-s csáveszek, meg Quad-osok, meg még mit tudom én ki, széjjel ne baxxák!
Szia Zoli! Természetesen nagyon örülünk, ha tudsz jönni, de azért mondok néhány szót, ne hogy csalódás érjen! Ezt a pályát "edzőpályának" a Yamaha Dakó Kecskemét csinálák, de hogy bérlemény-e a terület, vagy tulajdon, azt nem tudom. Semmiféle szoc. létesítmény (büfé, wc, stb......) nincs. A pálya mérete nincs akkora, mint egy általános méretű cross-pálya, de nagyon munkás, elég sokat kivesz az emberből. Az ugrók között nincsenek nagy távolságok, és az asztaloknak (3 db van) van egy fura tulajdonsága.... Az elugró rész tetején "csapda" van, ami azt jelenti, hogy van egy kb 1 m szélességű és kb. 1 m mély "gödör". Ez egyébként nem jelent problémát ugráskor, csak lépésben nem szabad felmenni rá, mert ahogy az első kerék elhagyja az elugró rész élét, órral beleállsz a földbe. Ha láttál már ilyet, akkor tudod miről beszélek, ha nem, akkor szólj és rajzolok egy skiccet paint-tel! Amúgy Keme, Matlé, Kakukk is tudnak véleményt mondani, ők is próbálták, ha igazat mondtak, akkor tetszett nekik.
na..az fasza

nem baj az ha nem liget...legyenek motorok,meg legyünk egy páran
Azért majd kimegyek jövő hét második felében és megnézem milyen állapotban van (már egy ideje nem voltam kint én sem a köcsög gyujjtás miatt)? Mondjuk nem szokták lerombolni, eléggé vigyáznak rá, meg karban is tartják, de azért az lesz a biztos, ha saját szememmel is látom! Ha megnéztem, majd elmesélem, hogy rendben van-e?
...ez csak természetes Kakukk Elvtárs!
ha nem gond akkor én is benevezek!sajna nem tudtunk pályázni nálatok,kecskeméti is jó pálya,mondjuk nem egy liget
Eladó egy pár 0méteres gyári Honda hátsó fékbetét CR 125-250 CRF 250-450 2002-től tehát a 240es hátsó tárcsához. Vastagabb mint bármelyik utángyártott fékbetét. A legjobb ajánlat viheti. csongi86 @ freemail.hu
Szia! Örömmel látunk!
Volt dolgom minden márkával, de a legrosszabb volt a Prox!
Nem volt benne még 3 üzemóra sem és leszakadt!
NICASIL-os volt a henger.....
Egyébként véleményeket várt bammeg!
uff

futóművemet kellene valahogy belőni rendesen, de az istenért nem akar összejönni. a vas 99-es cr250, én meg olyan 90kg vagyok.
a moci enduro hasznalatra van, ritkan lat palyat, gumik sziklagumik, mitas c16 19" hatul, elol mitas c19 21", olyan 1 bar figyel mindkettoben.
valakinek otlet? konkert szamok, hatva valakinek van ilyen kaliberu gepe es testsulya :-)
itt ennyit tekersz, ott meg annyit ....
biztos van jobb beallitas, mint amin most megyek ....
ha nem gond akkor a vasárnapi pályázásra én is beneveznék....és ha be tudom tuszkolni a motort a Berlingóba....
Szelephézagot ellenőrízd le sztem, mielőtt komolyabban nekiugranál a karbinak. CRF-nél gyorsan elfogy, főleg a szívóknál.
Hali! Matyi volt nálam tegnap Kecskeméten (erre volt dolga, meg visszaadtam neki a kölcsön kapott gyújtás motyikat), és azt beszéltük, hogy a jövő hét vége jó lenne egy motorozásra itt Kecskeméten. A mostani hétvége nem okés, mert másutt vagyok. Nem tudom neked (nektek) jó-e? Mondjuk a vasárnapi nap talán jobb lenne, mert szombatonként a Yamahások vannak kint (ugye övék a pálya). Nem gondolom, hogy rossz néven vennék, mert amúgy meg rendesek, de lehet sokan lennénk úgy.
Ez csak két sonka,nincs hajtókar.Külön érkezett hozzám így ahogy van
Mogyoródon vagyok helyileg
nekem egyszer volt ilyen utána dugót kellet cserélni de emellé társult a nehéz indulás ez volt a tapasztalat hány óra van benne? ha nem időszerű a dugó akkor csaka karbiban lesz valami tisztítsd ki és próbálkozz
csináltasd meg...olcsóbb
Szasztok!

Nekem kellene 1 hátsó központi teló ami nem folyat és kemény!

Ha van valakinek jö lenne ha szólna, KÖSZI , nagyon kéne 1!
nekem már repedt!
szerintem nem kellett sok,hogy szétrobbanjon!
de megelőztem!
és én már elég komoly erőveszteségeket éreztem!
ezelőtt 4be kicsit megrántottam,és kerekeztem,most már 3ba elég erősen rángatni kellett!
nem volt, de szívesen venném, ha lenne egy ilyen gond a 2010-es CRF 250-esemen
nekem is azt mondták,hogy 40-50 üó után dugócsere szigrúan.
de most mondom...nem is lesz több!
mégegyszer soha
lövésem sincs a 4Tről....de nézd meg az alapjárati fúvókádat...mi baj lehet? :)