A Prox dugóra visszatérve:
Azt azért minden szaki hozzátette, hogy 40 óra után dobjam ki, akkor is, ha nem látszik rajta semmi, és örüljek, mert a 40 óra is bőven több, mint 15...
Te genya! Nincs pizsiosztás! Nincs most aki ossza! Kicsit messze van (cirka 4200 km), ott van 2 hete anya, ahol szerintem Kornelhhh is volt . Fél év.... Ez van!
hát jaja azok elég okosak tudnak lenni, pedig szerintem nem szégyen tanácsot kérni még egy szerelőnek se olyantól aki nem szerelő, de mégis több a tapasztalata
Szerencsiekkel az a szerencsém, hogy ismerem is őket, jó a munkájuk ,meg hát a csávó is cr-el nyomja évek óta
Ha majd készen lesz a motorom, járatni mennyit kellesz?
gondolkodom rajta...de ahogy eddig láttam a tvben azok nem véreznek Balfasz voltam.....vagyis nem is...újjak az első fékbetéteim megszokásból húztam egyet a ligeti mandíner előtt
Egy boltos csak veszi,adja tovább,a reszelő az,de abból is csak az aki már sokat látott,többfajtát,na az tud igazából véleményt mondani,vagy 10 éves tapasztalattal.Egy két dugócserés szerelőből kúrva sok van,na azok nagyon okosak
Azt azért minden szaki hozzátette, hogy 40 óra után dobjam ki, akkor is, ha nem látszik rajta semmi, és örüljek, mert a 40 óra is bőven több, mint 15...
Ha mész mostanában a kecskeméti pályára, szólj
pizsiosztás
huuuh...az messze van....nincs már hely? asszonyra is ráférne
Szerencsiekkel az a szerencsém, hogy ismerem is őket, jó a munkájuk ,meg hát a csávó is cr-el nyomja évek óta
Ha majd készen lesz a motorom, járatni mennyit kellesz?