Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Váltóba mennyi időnként cseréltek olajat? Tudom hogy használat függő de még is?
Szia Zotya! Valamikor szét kell kapnom a vízszivattyút a mocin, mert cseppen a vízszivattyúnál és szimeringet cserélek. Ennek kapcsán - ha úgy is lent van a dekni - tudok mérni értékeket a berugótengelyen az általad legyártatott fogaskerékpár miatt. Légyszi skiccelj valami rajzot - akár paintben - hogy milyen adatokat mérjek és főleg hol, mert ugye én nem láttam még amit csináltál (nem ismerem a készenléti fokát), ezért nem tudom pontosan milyen adatra van szükség. Gyanús egyébként, hogy a 250-nek, meg az 500-nak egyforma a berugótengelye, de meg fogom nézni. Előre is köszi!
én meg nem néztem hogy nem nézed mire írsz
blokkban a másik fele amint támaszkodik a tengely,elég nagy szopás azt a csapágyat cserélni de úgy illene
akkor
akor hívj most.Kellemes hangú szőke hosszúhajú 60as nő vagyok.... A számom 06/90-123-456
Na jó nem veszünk össze. Az enyém is céges az is ingyenes
okÉ! majd hívlak én a cégesről...az ingyé van
Persze, hogy tudunk, nekem mindig be van kapcsolva. Csörgess meg aztán visszahívlak.
Hétfőn reggel tudunk beszélni telefonon? Olyan 7-8 körül. Akkor tudok pontos időt mondani.
Juhúúú az pöpec lenne!
helo.
jövő hét utáni héten megyek Csepelre. De Hétfőn megy a sofőrünk a céges kocsival Dunaharasztiba. Ha meg tudom vele beszélni akkor sztem felviszi a kereket.
oké köszi
jaja
Szeva Zoli!

Tudod már kb. mikor jársz a nagy falu felé?
szal akkor a blokkot fullra szét kell szedni?
hát ha már szimeringeket cserélsz, akkor érdemes a csapágyakat is. A blokkot úgyis szét kell húzni. Fogalmam sincs milyen méretű a csapágy a 25ös-be. Én most cseréltem a 250es-be annak 4000 Forint volt darabja.
A víz pumpa szimering méreteket megkaptam,csak még azt kérdeztem, hogy a csapágy milyen méretű és, hogy mennyire kell ehhez szétszedni a blokkot, mármint, hogy kicseréljem őket

125 cr 95-ös évjárat
Ehhez gondoltam,sorry hogy nem használtam!
Hát. Én se azért vettem 250-est, mert a 125 gyenge volt már. Ahogy az öreg krosszos mondta 'bicskén: 125-ről 250-re ülni nem előrelépés, hanem csak stílusváltás.
mondjam
azt kell mondja ennek csak örülni tudok .
sose tudnám kimotorozni a 250est
Ez ilyen. Nyugtasson meg a tudat, hogy a hüvelyezett motorra szakember mondta nekem, hogy kb. 5%-kal gyengébb, mint a gyári új.
értem.
nekem kibaszott jó állapotban volt a Nicasil rétegem,de a dugó szoknyája egy helyen még az alu hengerfalat is felszántotta.
gyűrűtörés miatt szétkarcolódott a NiCaSil.