Eladóvá vált rengeteg felszerelésem és kiegészítőm, alkatrészek: (linkek alatt eléritek a termékeket.)
1. Progrip cross szemüveg link
2. Suzuki Chemoto cross mez link
3. Shark cross sisak link
4. NoFear cross mez link
5. Cross szemüveg link
6. Gaerne SG10 cross csizma link
7. Airoh S4 Round 3in1 sisak link
8. Pirelli DragonCorsa 160/60-17es vágatlan slick hátsógumi link
9. GYÁRI Suzuki DRZ 400 olajszűrő link
10. Metzeler Racetec K1 típusú 160/60-17es méretű vágatlan slick hátsógumi link
11. Metzeler MezSlick típusú 120/70-17 méretű vágatlan slick elsőgumi link
12. Suzuki DRZ 400SM légszűrőház terelőbetét link
13. Fuchs Silkolene Titanium láncspray link
14. Suzuki DRZ 400 gyári hátsó sárvédőtoldat link
15. Suzuki DRZ 400SM gyári komplett hátsó lámpa link
16. Suzuki DRZ 400SM gyári első sárvédő link
17. Suzuki DRZ 400 JT 14-fogas első lánckerék link
18. Dunlop Sportmax D208 SM 140/70R17es méretű hátsó gumi link
19. Dunlop Sportmax D208 SM típusú 120/70R17es első motorgumi link
20. 450/510-17es belső gumi link
A hirdetésben szereplő termékek közül több úgy szerepel, hogy Suzuki DRZ 400-hoz jó. Természetesen ezek közül a legtöbb egyéb márkájú motorokhoz is jó.
A termékeket több helyen is hirdetem.
Érdeklődni:
+36308301660
email: tomikertesz@gmail.com
köszi a segítséget, akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy a csapágynak milyen a mérete gondolom 1 darab van ott ha nem akkor írjátok le, és ha ezeket ki akarom cserélni, akkor mennyire kell szét szedni a blokkot, mert ha szét kell húzni akkor inkább elküldöm egy teljes felújításra
Érdekelne a véleményetek egy 125-ös tm mx-ről, mert erről a márkáról nem sokat tudok, ha tud valaki információt adni megköszönném nagyon.
Milyen ezeknek megbízhatóságuk, teljesítményük, tartósságuk a többi 25-ös crosshoz képest?(cr, rm, kx..)
Köszönöm előre is.
Üdv mindenkinek!
nekem van egy 125-öm, az a baj, hogy a hűtővíz beszivárog a blokkba, na már most tudnátok nekem méreteket adni, hogy milyen szimeringet rendeljek, mert adik nem akarom szét szedni, ha esetleg vmi más kell hozzá akor azt is leírhatjátok, ja és karburátor tömítést honnan lehet szerezni?
előre is köszi mindenkinek
Adtak volna 2000 ért javító szettet. Csak előtte elmentem 1 olyan helyre ahol gyártyák a bovdeneket meg a drótköteleket aztán vettem gyorsba 2 méter 1,5 ös bovdenbelsőt 80 pízé, meg kokecoltam rá bütyköket ingyé.
Muszáj volt gyorsba nyomni mert csak 1 hét szabit kaptam. A kapuról a zárak még hiányoznak, de majd az is meg lesz. Csak most olyan embert se szeretek látni aki dolgozik. Elszakadt a kuplung bovdenem is de 80 Ft befektetéssel megoldottam hehe.
neked miért kellett meghüvelyezni a hengered?
Szevasz
Eladóvá vált rengeteg felszerelésem és kiegészítőm, alkatrészek: (linkek alatt eléritek a termékeket.)
1. Progrip cross szemüveg link
2. Suzuki Chemoto cross mez link
3. Shark cross sisak link
4. NoFear cross mez link
5. Cross szemüveg link
6. Gaerne SG10 cross csizma link
7. Airoh S4 Round 3in1 sisak link
8. Pirelli DragonCorsa 160/60-17es vágatlan slick hátsógumi link
9. GYÁRI Suzuki DRZ 400 olajszűrő link
10. Metzeler Racetec K1 típusú 160/60-17es méretű vágatlan slick hátsógumi link
11. Metzeler MezSlick típusú 120/70-17 méretű vágatlan slick elsőgumi link
12. Suzuki DRZ 400SM légszűrőház terelőbetét link
13. Fuchs Silkolene Titanium láncspray link
14. Suzuki DRZ 400 gyári hátsó sárvédőtoldat link
15. Suzuki DRZ 400SM gyári komplett hátsó lámpa link
16. Suzuki DRZ 400SM gyári első sárvédő link
17. Suzuki DRZ 400 JT 14-fogas első lánckerék link
18. Dunlop Sportmax D208 SM 140/70R17es méretű hátsó gumi link
19. Dunlop Sportmax D208 SM típusú 120/70R17es első motorgumi link
20. 450/510-17es belső gumi link
A hirdetésben szereplő termékek közül több úgy szerepel, hogy Suzuki DRZ 400-hoz jó. Természetesen ezek közül a legtöbb egyéb márkájú motorokhoz is jó.
A termékeket több helyen is hirdetem.
Érdeklődni:
+36308301660
email: tomikertesz@gmail.com
Ha valakinek írsz, vagy valami témához, használd a "válasz erre"-t, a hozzászólás alján.
szevasztok
Milyen ezeknek megbízhatóságuk, teljesítményük, tartósságuk a többi 25-ös crosshoz képest?(cr, rm, kx..)
Köszönöm előre is.
pontosan nincs semmi a lábad között, a térded között, még a segged alatt sincs mivel nem űlsz,, mindent bokával kell csinálni,
nekem van egy 125-öm, az a baj, hogy a hűtővíz beszivárog a blokkba, na már most tudnátok nekem méreteket adni, hogy milyen szimeringet rendeljek, mert adik nem akarom szét szedni, ha esetleg vmi más kell hozzá akor azt is leírhatjátok, ja és karburátor tömítést honnan lehet szerezni?
előre is köszi mindenkinek