A kerekembe 93 van beleütve, tehát a motor 94-es, de blokkszám alapján is meglett, hogy 94-es motor.Ez a tárcsa nem az eredeti, mert 94-be nem ilyen vonalas volt már, hanem 'lukacsos'..szóval ez régebbiről lett rárakva, hátul viszont lukacsos van.
Tehát cserélni kell az első féktárcsámat és a pinknél nem találják semelyik katalógusban ezt a típusú tárcsát, aminek a felfogató csavarjainak a lyuk osztása nem szimmetrikus.
Ezért lenne szükségem a a felnidbe ütött évszámra, mert az lehet hogy segítség lenne. Igaz én motorom 91 es de a felnibe 86 van írva.
az első kereked mikori évjárat? mert az enyémen is ilyen féktárcsa van ( a felfogató csavarok elhelyezkedése téglalap alakú) és sehol sem találnak ilyent? Szükségem lenne rá nagyon
1600 Ft a postaköltség, 6000+1600=7600 Ft, a Parillából meg haverom ingyen elhozza, úgyis Kecskemét-Dabas között ingázik minden szerdán. Inkább 7100 Ft, zacskóban, típus, évjárat alapján TUTI jó. (bár kép alapján mintha ez is jó lenne)
Ebben ott nincs csapágy. Mondom, egy csapágy tartja a vízpumpatengelyt, ami a vízpumpa felől van, a két szimmeringgel, és kész. A blokkban csak egy kis süllyesztékben fekszik fel a tengely, amibe egy alátét (hézagolólemez) van csak, meg egy rés, hogy befolyjon az olaj a tengelyvég köré.
De Hétfőn reggel pontosítunk telón.
szép lett !
Az enyém még darabokban, éppen ma homokszórtam a vázat
Tehát cserélni kell az első féktárcsámat és a pinknél nem találják semelyik katalógusban ezt a típusú tárcsát, aminek a felfogató csavarjainak a lyuk osztása nem szimmetrikus.
Ezért lenne szükségem a a felnidbe ütött évszámra, mert az lehet hogy segítség lenne. Igaz én motorom 91 es de a felnibe 86 van írva.
az első kereked mikori évjárat? mert az enyémen is ilyen féktárcsa van ( a felfogató csavarok elhelyezkedése téglalap alakú) és sehol sem találnak ilyent? Szükségem lenne rá nagyon
6000 és viheted is
biztos hogy jó a 2003mashoz ahogy néztem képen...
Érdekel valakit oldalidom?
Cr 125/250-hez, ÚJ, nemvolthasználva!