Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát tik meg mit kerestek itt?
Aztakúva ,gyors vót .Ti azt dógoztatok
Jó éjt!
Na, lépek aludni, 5:30-kor felkelek, mint minden rendes paraszt Dózsa György vezetésével.

Csácsá és jóéjt
Aha
Szevaaa!Terasz,kerítő minden fasza má?
Majomnéz kenőcsvel a csőbűű .Asszonyod megöl,ha kihordod a dunnyát,meg a párnákat az udvarra Edzzéééé,má én is azt csinálom
Szeva mindenkinek!

A hátsó sárvédőt meg le kell szerelni úgyis csak útban van
Fulladás ellen felírok neki napi 3 kemekolbászt
Először jól megszimmeringezemcsapágyazom a vízpumpát a CR-ben, aztán jöhet apránként a Beta, meg az ablakostót-stílus a kertben, derékra kötött dunyhával.
Nem nehéz vele,csak nem kell fosni .Két nap alatt megtanulod,meg sok benzinedbe sem kerül . A kurvát minnyá felhívom,szerintem a bőnyál nem akadály nála,főleg ha torokra veszi
Pont ez az egyik cél. Nem tudok egykerózni, többen mondták, h triállal jó tanulni. Meg megállni egy helyben, az is érdekes feladat

Nem lehetne, hogy inkább a Gyulai Wikivel szopattass? Bő nyál maradhat...
Csika a maga módján segíteni akart. Nem kell kavarni, mindenki elmondja a magáét, te meg választasz, kire mennyiben hallgatsz. A vitának semmi értelme.
Hogy szopd le,Kemét jó bőnyállal!
Szeva öccse!Trijál megy majd udvarba ?Azzal fasza egykerózni
Kösz keme,az lessz!
Te fain vagy!Kösz a segítséget...
De vannak itt a ratyik is azoknak meg nyaljon be a bullterrier
Kb. 10 hozzászólással ezelőtt te magad bizonygattad, hogy kap benzint, ami nem fagyálló...most meg nem kap. Szerintem nem nagyon akarod elhinni, hogy fórumon nem lehet motort szerelni. Vidd el egy szakemberhez. Ennyi.
Bunkónak is kell lenni,főleg a parasztokkal,akiknek segítenének,de csak okoskodva röhögnek. Mi a faszomnak jönnek ide az ilyen barmok?Sok már elkopott belőlük,csak sajnos sok értelmesebbet is vittek magukkal.Aki úgyérzi,nyugodtan benyalhat
Te meg 1 igazi bunkó.....
Inkább tv-z fórumozás helyett!
már biztos megy a barátok közt...
Fater!
Hülye vagy te bazdmeg!Akkor rugdossad még 2 hónapig,de létráról
azért nem kap benzint
Mondom szimmeringes
hány fúvóka van a karburátorba?
lehet nem fujkáltam ki mindet?
Vagy rosszul raktam össze?

De nem hiszem
ugyan akkora mint volt van nem is kicsi.
2 nap alatt annyit rugdostam izomlázas a combom
pedig sámlirol rúgom!
de most már nem is puffan
tök új gyertyával néztem, mintha nem kapna benzint
vagy csak nagyon keveset.
de 20 rugásra igen csak megkéne magát szívnia! nem?
Bocsi hogy ide írok de véleményeteket kérdezném hogy így elfogulatlanúl mi a véleményetek egy 25-ös tm mx-ről(2003-as)?
összehasonlítva a többi márkával megbízhatóság, teljesítmény, tartósság stb?
nem úgy akartam mondani,lehet hogy egy két embernek bicska nyitogatónak tűnt.
elnézést kérek!