Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg halt a Cr-en az elektronika de már meg vettem hozzá a másikat.
És lenne egy olyan kérdésem?
Van 7 vezeték és abból kettő a leállítógomb.(marad öt)
Még kettő az állórészé.
És megint kettő a jeladóé.
És a Maradék egy az mi?
Nem hinném h test mert az a trafón van.
Szikra igy is van de igy nem akkarom be indítani.
Valaki Segítsen.
Hát Matlé szerintem mos ne gyere a fóti pályára mert nagyon szar . Nagyon poros,csúszik,és gödrös . Ma voltam kint de elég tré . De azért megérte kimenni kipróbáltam egy SX 250-et. . Nagyon zsír csak okosan kell bánni a gázzal.
Hát köszi. Képek jövő héten lesznek már biztosan, a videó 'kicsit mjad várat magára, mivel be kell járatni a gépet, meg ugyebár nem árt összebarátkozni vele, mielőtt nyélig tekerem a gázkart! De mindenféleképpen lesznek videók, pályavideók!
Nyélen ahol lehet!
Azért szerencse,hogy van 1-2 régész aki rábukkan 1-1 ilyen leletre és kicsit leporolja őket! Én kíváncsian várom a képeket na meg a videókat ahol bemutatod hogyan szól nyélgázon egy 500-as!
Jövő hétvége fele kész a CR 500-as motorkerékpárom! Teszek fel képeket majd róla, hogy lehessen lefikázni mennyire szar fos gép, mert kihaltak, mint a 'dínók!Nem baj, azé jó kis gép lesz az biztos! Aki kíváncsi lesz rá megnézi, aki nem nem.
Mindenkinek jó motorozást addig!
2T FOREVER!
Szerintem tuti hogy jó bele. Szintetikus hajtóműolaj, 2T motorokhoz.
az komoly. de inkább furcsa :S
Mindig olaj ugy olaj igy de nekem meg sosem válaszoltok
Az Ipone box 2 shyntetic az is megfelel a kis CR blokjába?
Húh. Akkor megnyugodtam köszi mindenkinek.
simán jó,tedd bele nyugodtan
énis azt használtam bele,teljesen jól működött!
Motor szervízbe megkérdeztem a srácot hogy milyen olajat tegyek a váltómba(SX 125) mert már annyi mindent hallottam. Adott Repsol 2T Transmisiones olajat (10W30). Szerintetek jó lesz bele? Sok különbség van a 10W40-es meg a 10W30-es között?
Oké gyere bátran.
köszi mégegyszer,valamelyik hétvégén kinézek,majd szólok elötte aztán motorozunk egy jót
ez nekem is megvan,csak nem vagyok ismerös a környéken,azért köszi
Egy videó a Fóti pályáról: (1:50-nél meg 1:59 nél pár másodperre a katlanban). : http://www.sportmotor.hu/motor...
Én ide járok motorozni lehet rajta fejlődni van rajta egy két "meredek" ugrató. Legjobb ha eső után mész ki 1-2 nappal akkor nincs olyan nagy por. Ha nem tetszik a pálya alatt is van egy jó pár kijárt nyom, ott nincs ugrató de edzeni, szűk íveket gyakorolni jó. De ha ez sem tetszik van még egy pálya. Ebben sincs ugrató de nagyon mély homok van itt még eső után sincs sár. Mi ezt a pályát csak "katlannak" hívjuk én nem is szoktam itt motorozni mert a 125-öst szinte megöli ez a pálya. Az erdő közepén van(nem a Kerek erdő ) egy mélyedésben elég meredekek a falai és mély a homok úgyhogy a 125-össel van olyan ív ahova csak 2-esben cső gázzal lehet felmenni. Nagyobb motorral érdemes kipróbálni 250-essel már tuti . A pálya vonala nagyjából csak fel-le-fel-le át a másik felére és ugyanez. Megközelíthető: Jössz Dunakeszi felől átjössz a 2/A felett és egyből balra fordulsz. Aszfaltos út mész rajta elérsz a szemétbányáig mész még egyenesen az erdő mellett és kb. 200 méter múlva elfordulsz balra mész 50métert megint balra és már ott is vagy. Képek a "katlanról":
attol fűg hogy mit nevezel hidegen valo NEM kiemelésnek?

hidegen első elinduláskor mindeggyik csattanik kicsit erősebben az még nem probléma,
ha nem tudsz vele hidegen elindulni sem, mert ahogy berakod leáll, az már gáz...
a CRF-ek felűl nem hidrosak, hanem hagyományos bowdenesek,
van egy csomo tipus aminél a kuplung legkűlsö aluminium tárcsája össze van jelölve egy nagyon pici nyillal ,vagy pöttyel a kosárhoz , ezt a jelölést keresd meg és rakd oda, a problémád azonnal megszűnik, ,
Matlé, ha esetleg vizuális típus vagy
http://sites.google.com/site/m...
Szia Csongi!

írtam a Honda East Toledo-nak, hogy egy balos radiátor mennyi lenne és hogy mennyi a postaköltség. Azt válaszolták, hogy nem küldenek hozzánk

Sajna ebay-en nincs fent a radiátor, így nem tudom leütni sem, mondván, hogy majdcsak elküldik, hamár megnyertem az árverést...
köszi az itinert,képről látszik hogy nagyon gödrös,viszont szívesen megnézném egyszer! te hova jársz ki motorozni?
valahogy így ne!