Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, tök ugyanilyet, CR250, csak fiatalabb. De nagy valószínűséggel nem lesz belőle semmi, és az se baj
csak nem öt kilóst?
milyen motort veszel?
Csongi, mennyi volt neked a postaköltség?
Engem nem értesz?
Az Eurocent Kft-t nem érti senki.
hali,ki írta alá a rajtszámod?
Pécsett 2000, egy kicsivel arréb egy 1000es.
A pénzt én is előre utaltam, vagyhát vonták le a kártyáról, csak hát nem közvetitőnek, hanem egyből az eladónak. Az ebay.com-os hirdetésükben nincs még feltüntetve se magyarország, de egy e-mail váltás után már csomagolták és postázták is magyarországra.
Hali
hááát...
csak nem nyelték be a zsetont...
hali,el
keme
zsetont elküldted a hengerért?
Nem sietik el a hengered.... Mióta erről beszélsz hogy lesz, lesz... Azóta én 3adik alkalommal rendeltem az USA-ból gyári honda alkatrészt, a Honda East Toledo Ohio's nevü forgalmazótól. Ma jött meg a 3adik rendelésem. Egyszer Bukót, egyszer protektort, most meg CR 85 hengerfejet, mindegyik 6 munka nap alatt ért ide. Mindegyiknél a postaköltség az ár töredéke. Nem értelek.
550-ért most rögtön vihető, ahogy van, 600-ért zsír új hüvelyezéssel, dugószettel adom, 650-ért így, ahogy van PLUSZ a vadi új hengerrel, ha megjön Ámerikábul.

500-ért odaadom a ProTaper kormány és a HGS kipuff nélkül.
na és te mit kérsz érte?
Nem minden áron, és nem feltétlen, de egy most jött, kedvező lehetőség miatt eladó a motorom. Az se baj, ha megmarad.

2003 CR 250, előnyeit nem sorolom, ami baja: elcseszett hüvelyezés a hengerben, és ennyi. Természetesen az újrahüvelyezését állom vagy kérésre megcsináltatom, ha megjönne közben a vadi új henger, az is alku tárgyát képezi.
Valaki esetleg pécsi: a pályát mennyiért lehet igénybe venni és mikor? Lassan kész a motorom és el szertnék vele látogatni oda is!
Üdv!
250 es CRF hez tud nekem valaki utasítást az karbantartásról?
meg hogy milyen időintervallumban kell szervízelni?
köszi
Ha jól emlékszem, a gyűrű véghézagnak az átmérő 0,5%-a kell hogy legyen?
Sztem nézz szét a környékeden ahol van gépműhely és vidd el magaddal az alkatrészeket,vszeg egészen minimális összegért megmérik neked...bár úgy gondolom a dugót kár mérni,gyűrűk alatt látszik hogy mennyire kokszos,vszeg Te is tudod hogy mennyit mentél vele körülbelül,és ha a gyűrűt berakod a hengerbe ott is látszik hogy mennyire kopott.
Az lenne a kérdésem hogy mikrométert és furatintót hol tudok beszerezni?
Mert lehet lekellene mérni a dugóm és a hengerem.
Ha motorikusan jó akkor nagyon jó áron jut hozzá aki megveszi ez nem vitás! Esztétikailag szép állapotban van, de az másodlagos!
Hát engem lehet érdekelne.Valami különösebb baja van esetleg?Ilyenekre gondolok, hogy blokk, himba, váltó, kuplung, szimmeringek..tudod a tipikus 'öreg krosszmotorbetegségekre De ha jó állapotban akkor beszélhetünk komolyabban is
http://www.kepesmotor.hu/honda...
vélemény?
220ba odadná!
Ez biztos hogy nem CR 125 mert gyenge, kicsi a rezója az egész motor kicsi ez inkább valami nyolcvanas.
Hello!Ha van valakinek esetleg hátsó 18-as 32 küllős ráfja ami jó állapotban van, akkor írjon nekem, FONTOS lenne!