A pénzt én is előre utaltam, vagyhát vonták le a kártyáról, csak hát nem közvetitőnek, hanem egyből az eladónak. Az ebay.com-os hirdetésükben nincs még feltüntetve se magyarország, de egy e-mail váltás után már csomagolták és postázták is magyarországra.
Nem sietik el a hengered.... Mióta erről beszélsz hogy lesz, lesz... Azóta én 3adik alkalommal rendeltem az USA-ból gyári honda alkatrészt, a Honda East Toledo Ohio's nevü forgalmazótól. Ma jött meg a 3adik rendelésem. Egyszer Bukót, egyszer protektort, most meg CR 85 hengerfejet, mindegyik 6 munka nap alatt ért ide. Mindegyiknél a postaköltség az ár töredéke. Nem értelek.
550-ért most rögtön vihető, ahogy van, 600-ért zsír új hüvelyezéssel, dugószettel adom, 650-ért így, ahogy van PLUSZ a vadi új hengerrel, ha megjön Ámerikábul.
500-ért odaadom a ProTaper kormány és a HGS kipuff nélkül.
Nem minden áron, és nem feltétlen, de egy most jött, kedvező lehetőség miatt eladó a motorom. Az se baj, ha megmarad.
2003 CR 250, előnyeit nem sorolom, ami baja: elcseszett hüvelyezés a hengerben, és ennyi. Természetesen az újrahüvelyezését állom vagy kérésre megcsináltatom, ha megjönne közben a vadi új henger, az is alku tárgyát képezi.
Sztem nézz szét a környékeden ahol van gépműhely és vidd el magaddal az alkatrészeket,vszeg egészen minimális összegért megmérik neked...bár úgy gondolom a dugót kár mérni,gyűrűk alatt látszik hogy mennyire kokszos,vszeg Te is tudod hogy mennyit mentél vele körülbelül,és ha a gyűrűt berakod a hengerbe ott is látszik hogy mennyire kopott.
Hát engem lehet érdekelne.Valami különösebb baja van esetleg?Ilyenekre gondolok, hogy blokk, himba, váltó, kuplung, szimmeringek..tudod a tipikus 'öreg krosszmotorbetegségekre De ha jó állapotban akkor beszélhetünk komolyabban is
Az Eurocent Kft-t nem érti senki.
hááát...
csak nem nyelték be a zsetont...
zsetont elküldted a hengerért?
500-ért odaadom a ProTaper kormány és a HGS kipuff nélkül.
2003 CR 250, előnyeit nem sorolom, ami baja: elcseszett hüvelyezés a hengerben, és ennyi. Természetesen az újrahüvelyezését állom vagy kérésre megcsináltatom, ha megjönne közben a vadi új henger, az is alku tárgyát képezi.
250 es CRF hez tud nekem valaki utasítást az karbantartásról?
meg hogy milyen időintervallumban kell szervízelni?
köszi
Mert lehet lekellene mérni a dugóm és a hengerem.
vélemény?
220ba odadná!