Thx
akkor ma tömködés lesz a program.
Az előző amit a tető alól tépkedtem ki az kőzetgyapot volt, és teljesen összeégett. Egyben vettem ki a kipuffból.Szép fekete széndarab lett belőle.
de majd most...
Szóban nehéz, de megpróbálom: a kettő között. Ha keményre tömöd, nem tompít, éles hangja lesz, ha lágyra, akkor meg szétbomlik és kiköpködi. Beletuszkolod, és 1-2-őt közepes erővel rátömörítesz. Kb a laza gyapot térfogata és a dob térfogata olyan 2:1
Elolvastam!Oké .Ha rászánod magad,azt nem kell gyári,de hibátlant akarsz,akkor vegyél 3-5 ezer között nem leszabályozós robogó CDI-t 5 vezetékest.Bármilyen krossz CDI pótolható vele,mindegy ki mit mond,nekünk már bevált!A szegényebbek,ezt szokták kérni,akik mocizni szeretnének,azt nem lesni akarják.Bekötésről tudok rajzot küldeni.Nem ördöngőség,nemkell semmit megbontani
A dédesi pályával az a baj hogy megy a hivatali herce-hurca és most éo vissza kell gazosítani hogy legelővé visszaminősítsék. Addig meg nem nagyon szabad gép munkálni mert így is meg akarják büntetni a krosz egyesületet
Hát szombaton gyere. Tovább nem nagyon tudok várni, fenyegetnek a festők...
Egy óra az egész, jöhetsz bármikor a szombati nap folyamán. Azt se bánom, ha a bicajt is hozod.
hu,most nagyon nyomom a melót!jövőhéten lemegyek berakom!talán szombat de ha nem akkor mtuti a jövő hét!ez egy kihagyhatatlan ajánlat! jó a nyakgenya?nekem is kell!mert látod néha a profik is esnek
szerencsére az enyém majdnem gyári állapot még nem fogtam motort így ki osztrákból hozták, itt ott zsírzógombok vannak benne meg ilyesmik szal volt gazdája levettem a vízpumpa fedelet minden úgy néz ki ahogy kell neki eddig tetszik remélem sokáig megy még hidegen 2.-ra indul melegen 1 rúgás az sztem jó
akkor ma tömködés lesz a program.
Az előző amit a tető alól tépkedtem ki az kőzetgyapot volt, és teljesen összeégett. Egyben vettem ki a kipuffból.Szép fekete széndarab lett belőle.
de majd most...
Mennyire kell megtömni a kipuffot? Gondolok itt arra, hogy bedöngölősen vagy csak szolídan?
merülőfélben van a lithium ion aksim
Egy óra az egész, jöhetsz bármikor a szombati nap folyamán. Azt se bánom, ha a bicajt is hozod.
A bicajért adok ugye 7ezret, vagy 10-et, vagy mennyit?
Szervezkedjetek az ügyben mikor jöttök hozzánk hétvégére. Aztán súgjátok meg nekem is
IMÁDOM azt a gépet!