Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagyis az NEM kőzetgyapot volt!
Thx
akkor ma tömködés lesz a program.
Az előző amit a tető alól tépkedtem ki az kőzetgyapot volt, és teljesen összeégett. Egyben vettem ki a kipuffból.Szép fekete széndarab lett belőle.
de majd most...
Szóban nehéz, de megpróbálom: a kettő között. Ha keményre tömöd, nem tompít, éles hangja lesz, ha lágyra, akkor meg szétbomlik és kiköpködi. Beletuszkolod, és 1-2-őt közepes erővel rátömörítesz. Kb a laza gyapot térfogata és a dob térfogata olyan 2:1
szasztok!
Mennyire kell megtömni a kipuffot? Gondolok itt arra, hogy bedöngölősen vagy csak szolídan?
De ez titok,másnak nem segítek
Elolvastam!Oké .Ha rászánod magad,azt nem kell gyári,de hibátlant akarsz,akkor vegyél 3-5 ezer között nem leszabályozós robogó CDI-t 5 vezetékest.Bármilyen krossz CDI pótolható vele,mindegy ki mit mond,nekünk már bevált!A szegényebbek,ezt szokták kérni,akik mocizni szeretnének,azt nem lesni akarják.Bekötésről tudok rajzot küldeni.Nem ördöngőség,nemkell semmit megbontani
hmm,lehet akkor még nem is végzek,a másik hogy a nevem Kakukk nem terminátor
merülőfélben van a lithium ion aksim
pápá
Jóéjt
Na csávesz huligánok! Jó éjt mindenkinek!
Nincs futóm azt is bérelni kell
Gyere holnap este, 6 után. Hm?
csak szombaton még melózok
A dédesi pályával az a baj hogy megy a hivatali herce-hurca és most éo vissza kell gazosítani hogy legelővé visszaminősítsék. Addig meg nem nagyon szabad gép munkálni mert így is meg akarják büntetni a krosz egyesületet
nemá,gyere pestre innen együtt megyünk!lehúzom a futódat állom az üzemanyagot!csak idáig mkell eljönnöd vagy Keméig!
Hát szombaton gyere. Tovább nem nagyon tudok várni, fenyegetnek a festők...
Egy óra az egész, jöhetsz bármikor a szombati nap folyamán. Azt se bánom, ha a bicajt is hozod.
Komló az nekem már külföld olyan messze van
hu,most nagyon nyomom a melót!jövőhéten lemegyek berakom!talán szombat de ha nem akkor mtuti a jövő hét!ez egy kihagyhatatlan ajánlat! jó a nyakgenya?nekem is kell!mert látod néha a profik is esnek
cső,te a dédesi pályán látszik némi halvány boronálás,de ráférne egy kis gépmun ka!gyere már el komlóra!nagy buli lesz
Javaslom két héttel Komló után...
szerencsére az enyém majdnem gyári állapot még nem fogtam motort így ki osztrákból hozták, itt ott zsírzógombok vannak benne meg ilyesmik szal volt gazdája levettem a vízpumpa fedelet minden úgy néz ki ahogy kell neki eddig tetszik remélem sokáig megy még hidegen 2.-ra indul melegen 1 rúgás az sztem jó
na mi van, nincs pénz rezsire? gyere, szereld be a konvektort, adok érte 5ezret. (nem viccelek)

A bicajért adok ugye 7ezret, vagy 10-et, vagy mennyit?
Szevasz lókötő
Szervezkedjetek az ügyben mikor jöttök hozzánk hétvégére. Aztán súgjátok meg nekem is
Úúúúúúú! A 125-ös....
IMÁDOM azt a gépet!
nincs valakinek egy lakókicsijakölcsön?