Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utcára a CBF tökéletes, krosszra a CR250 kiváló. Nekem is csak mókázni kéne ez, de arra meg nincs időm. Az élet így szép, ahogy van
nekem jó lenne,úúcccse megyek nagy távokat
bár inkább 2. motornak lenne jó..vagyis harmadiknak
1.cross
2.enduro
3.ez a cr mókázni
Utcára 500-as, tyű. Durva lenne. Túl durva.
(kényelmetlen, üzemórás, idegbeteg...nem kéne. De kéne. Á, mégse. Vagy...de...vagy...)
ez nem rossz ajánlat...
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Helo mindenki!segitsetek nekem 2004es honda crf 250 hez kuplungbowden kb menyibe kerülhet ?
Az ár elfogadható. Kérdés, hogy milyen munkát végez.
Franc essen bele. Legalább egy horribilis árat mondana, amiből lehet alkudni. Vasárnap mentem 2001-es Kawa KX250-nel, egyből eszembe jutott a Laci motorja, hogy azon mennyire otthon voltam egyből. Olyanokat is ugrottam vele, ahol előtte egy kerék se hagyta el a port
nah....megvan az infó Békéscsabai hüvelyezésről. Azt mondta a csóka, hogy 60 ezerért csinálja. Ebben benne van a hüvelyezés meg a hozzá illesztett Wössner dugó gyűrű.
Hát nem tudom......Szerintetek?
ne hagyd magad! képzeld itt járt a csermák,de a füle botját se mozdítja a motoreladásra,pedig 13 hónapja nem mozdította meg a mocit
Jó legyen
(tényleg nem az)

1:1?
jó legyen :) de az idomokat nézd meg, és az tuti hogy nem CR idom.
2007-ben vettem itt a CBF-em, bent állt két zsír CR125. Akkor mondták, hogy ez az utolsó évük, és ezek az utolsó darabok, megszűnik a 2T krossz a Hondánál. Kérdeztem, hogy a 250-essel mi lesz, erre mondták, hogy az meg jövőre (2008) fut ki.
CR125 utolsó gyártási év: 2007
CR 250: 2008

Kérdezd meg: http://www.honda-tsintegral.hu...
2007 be volt utoljára CR 250, és ami a képen van az egy 2009es CRF 450 váz és idomzat, nézd meg jobban a hátsó sárhányó illesztést a hátsó rajtszám táblával, és a hüttő idom legalsó sarkánál sarkosan jön le a hüttö aljához a idom, mig a 2 ütemüekénél le van kerekitve, figyeld meg :)
keme te mindenre tod a választ!
de aszt is tod miért szertjük a siniminist?
félretéve a viccet
örülnék én is neki ha ujbol elkezdenék a cr-ek gyártását
Hát ez egy 2008-as, utolsó szériás CR250 vázban egy 2001-es blokk. 2008 óta nincs új 250-es
A 125-öst meg 2007-ben hagyták abba. Ez van sajnos.
Nem kamu, létezik, a Service Honda nevü cég késziti mint ahogy a CR 500 AFX-eket is. létezik 2008-2009 modell is, 125ből, 250ből és 500 ból is. Érdekesség de a 2009-es CR 250 ben a régebbi "körpoweres" motor van. De megvásárolható, persze horror áron.
Hát igen.. Valóban szépen néz ki, de jó is lenne, ha lennének új CR-ek!
Kamu, szerintem, de marha jól néz ki.
Végülis ha vennék egy 2010-es CRF450-et, és kihajítanám a vázból azt a "szart", kapna egy 2008-as CR250 blokkot helyette, álomszép gép lenne, és jó is
Találtam egy meglepő képet a bikepics-en.
http://www.bikepics.com/pictur...
Szerint
etek 'összerakott' képp vagy valóban csinál megint a Honda CR-eket?Ha igen, akkor megvan milyen motorom lesz a következő, új CR 125! Bár gondolom csak kamu...
Egyenesekben húzasd ki, had járódjon
Jajjmár. Nyoma se maradt, minden oké, tedd túl magad rajta
ha minden jólmegy holnap már nálam a makita mosó amíg a cerkát nem tudom,majd hajtom azt
micsoda lélek jelenlét ,most kicsit szégyellem magam,hogy én oda is verem a motorodat
persze a sajátomra vigyázok