Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 250-es kb. kétharmad annyit eszik, mint a 125, ha közel ugyanúgy hajtod ugyanazon a pályán.
Szerintem többet eszik!
Mert nyomatékosabb!
De ere keme jobban dudja a választ mert neki volt 125 öse és most 250ese van
Egy 250-es CR többet fogyaszt mint egy 125-ös? Mert az oké hogy 2x annyi köbcenti meg erősebb de nem kell úgy pörgetni mint a 25-öst hogy menjen.
még egy nyuszó
http://www.kepesmotor.hu/honda...
ijenektöl ráz ki a hideg.
Ő.
alakul a hárem? ki lesz a második feleség ?
Helló tesomnak cr 125 ösre rezonátor kéne!
valakinek nincs elado jóálapotu?
Vasárnap. Holnap ugyanis esküvőn leszek
szombat vagy vasárnap tengjünk lengjünk negyed gázon dunavecsén?
Szeva
Muti egy képet arról a 96-os CR-ről.
Üdv mindenkinek!

A napokban tulajdonosa lettem egy cr 125 nek!
Barátaim szerint elég jó állapotban van a vas kivéve az esztétikai dolgokat de nem is ez a lényeg!
Ami fontos lenne hogy a power szelep nyitását lehet e állítani valamilyen módon hogy előbb kezdjen nyitni?!
Tengenek-lengenek negyed-félgázokon
jól szólnak az ötszázasok mitha az enyémet hallanám
Ezt sasoljátok, marha jó felvételek 89-90-ből
http://www.youtube.com/watch?v...
Sebaj, úgyse tudom kihasználni a 250-est, addig tanulok még, míg megjön. Elég ez, amit most tud, annak meg csak külön örülök, hogy több órát bír, mint a 125-ös.
ezt tényleg nem kapkodták el neked de ami késik nem múlik....
Jah, tényleg. Rá se ránts, van, hogy Nyáregyházát keverem Nyársapáttal, pedig erősen arrébb van...
Juhú

Úgy fest, h talán aug. 19 után lesz valami a hengeremből...
nem varsány hanem dunavecse
hát persze lacháza óta csak áll ez most már türhetetlen
D.varsányba is az öccázassal jössz? Bizarr, de úgy mennék vele megint egy picit...
azt csinál vele amit akarsz de ha akarod mindent kicserél még a kuplung bowden külsőre húz koptató csővet is CR 500-as összes bowdent ott csináltattam rá tiszta gyári
Ezt mondták már mások is. Állítólag elég a bowden külsőt elvinni neki, megadod a túlnyúlást, és beleteszi a belet, normális áron.
csepelen a gyárban van egy kifejezetten bowden készítő mindent meg tud csinálni gyári feltételekkel és van rá garancia is, a cseke rt-vel szemben van a cég