Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Honda CR / CRF
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Matlé
én tudok egyet egész véletlenül,jó állapotú,megbízható!95-96 környéki,az adatlapomon van róla kép,ha érdekel róla valami kérdezz bátran.
gordy
HELLO!
van valakinek eladó cr 250 300ezer körül?
kakukk79
köszi
Matlé
Matlé
Matlé
Matlé
csika1
keme
Megjöttem, tényleg szarak a képek, de mentségemre szóljon, h sötét volt, és a gépet alaposan elállítgatta valaki.
Matlé
Matlé
Sokadikx
Szeptember első hétvégéjén Dédesben
Sokadikx
Juhú az enyémen pont ez a méret van.
A mitas az érdekelne engem igaz nekem is felnit kéne cserélnem mert a küllőknél be van repedezve.
Matlé
kakukk79
Maty,jöhetnek a képek,én már nem leszek mert csak muternál van net.de holnap reggel egyből nézném már őket
danke,jó éjt
kakukk79
remélem minnél hamarabb motorozhatunk egy JÓ pályán
Matlé
minnél többet mentem,annál szarabb lett,majd megjavul,csak nem szabad eröltetni
molnarzo
hát állapottól függ,mert ezek használt gumák,de mind 110/100 as. 3 darab Mitas C20 80-85% ezeket 3000Huf/db, meg van 2 darab Dunlop 60-70 % ezek 2000Huf/db.
nem akarok keresni rajta,én is ennyiért vettem, csak most már használni nem tudom.
kakukk79
volt egy közeli is amit balról csinált Imi,ilyen beledőlös,lécci
köszi
kakukk79
cső
Matlé
Sokadikx
Hella molnarzo!
Hogyé adnád azokat 18 as hátsó gummákat?
kakukk79
pedig jól nyomtad!de biztos fájhat is,ilyen ez a sport
kakukk79
vannak jók is,mandineresek pár darab!de elmosódott is jöhet!csak olyan gyorsan mentem hogy nincs az a kamera ami le tud kapni
Matlé
láthatatlan,elmosódott képek vannak,mingyá kiválogatom amit lehet látni,ezt a krosszolás dolgot meg egy pár hétig jegelni fogom
❮❮
❮
…
788 / 1701
787
786
785
784
783
782
781
780
779
…
❯
❯❯
van valakinek eladó cr 250 300ezer körül?
A mitas az érdekelne engem igaz nekem is felnit kéne cserélnem mert a küllőknél be van repedezve.
nem akarok keresni rajta,én is ennyiért vettem, csak most már használni nem tudom.
köszi
Hogyé adnád azokat 18 as hátsó gummákat?