Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

állítólag csak az első 4-6 üzemórában
jah...azt már látom,hogy ki csinálja...
gazdagabb keverék kell egy acélhüvelyes motornak?
Szia,
ki csinálja és mennyiért?
Akkor biztosan jó munkát végez, reméljük!
sziasztok!rengeteg használt és új alkatrészem van crf 250 hez 2004-2009, néhány dolog jó a cr125 250 crf 450 hez is!pl:3500 ft vadi uj fékbetét hátra 2002 évjárattól...idomok karok, tömítések ,kuplung kosár,szelepek, első kerék komplett, kuplung lamellák,stb ha valami kell irj mailt vagy kérdezz hogy van e,cr 125 90-97 hez is van használt hűtőm meg tömítések....minden igen kedvező áron
06302033084
Ez az úriember anno a mostani nagy öregeknek szerelt, id. Németh Kornél, Gyurászik stb... Csak nem bassza el
Ha jó munkát végeznek szerintem nem fogsz csalódni! A munka része sajnos rajtuk múlik, de egy jó műhely nem enged ki szar munkát sztem!
Annak idején azért nem az amerikai haverokon keresztül hozattam be, mert nem tudták megmondani, mikor jönnek haza, ez a köcsög cég meg 4-6 hetet ígért. Most járunk olyan 2,5 hónapnál... Erről ennyit.

Jó lesz a hüvely, remélem, így is erősebb egy 250, mint amire nekem szükségem van.
Azért elég durva mennyit szarakodnak egy hengerrel, már legalább vagy 2hónapja megrendelted /lehet rosszul emlékszem/! Szerintem alapból az ujrahüvelyezésben kellett volna gondolkodnod /bár ha ezt tudod gondolom igy tettél volna/, mert 250-nél az az 5% semmit nem számit. Nekem is hüvelyezve volt a 250 miután a power egy kicsit megronditotta odabent a dolgokat, szerencsére nem volt gond vele, szépen ment utánna is! Sok szerencsét
Na szevasztok. Most adtam be a hengerem újrahüvelyezésre. Az új meg vagy föld körüli úton van, vagy átbasztak vele, leszarom már. Ha a héten kész, akkor már csak két pici állítócsavart kell az első telóban meggyógyítani, és full-szuper-tiptop-gyári állípotú a CeRka 250.
Sziasztok lenne egy elég nagy problémám. Szombaton buktam egyet a pályán és azóta egy kicsit balra áll az első kerekem . Úgy látom nem a kormány görbült el mert ha szemből ránézek a kerékre látom hogy ferde. Mi lehet a baj? . Már kilazítottam a telószárakat is megrángattam de nem nagyon segített. Elég szar hogy ha egyenesen akarok menni kicsit jobbra kell tartani a kormányt. Válaszotokat előre is köszönöm.
Honda Easttoledo-val kapcsolatban Csongi86 (asszem ez a neve) tud mondani dolgokat, ő már rendelt tőlük vagy 3-szor.
http://www.midwestactioncycle....
Bár tapasztalatom nincsen velük,de árakban jók és volt ember aki innen vásárolt a fórumról tőlük,egy mailt megér mindenesetre.
Hali! Kérdeznék olyat, h a crf150ben mennyi üzemóránként kell cserélni a dolgokat és ezek emnnyibe kerülnek?

Kennex, nézd meg az ebay.com-on a honda east toledo nevű céget, van egy "kevés" pozitív visszajelzésük. Nemrég mondta itt egy srác, h ő már vásárolt tőlük asszem 2szer, és elég hamar itt volt a cucc. De aztán volt egy másik srác is, aki megkérdeztem mailben és mondták neki, h nem postáznka Mo.-ra... Gondolom sokat segítettem
Hali mindenkinek! Olyan kérésem lenne felétek, hogy aki esetleges gyakorisággal vásárolgat külföldről (honda) alkatrészeket és az adott üzlettel jó tapasztalatai voltak/vannak (szállítás, korrekt árak, megbízhatóság), megkérném, hogy linkelje be ide a fórumba az adott üzlet WEB-lapját (új alkatrész vásárlásáról van szó, használt cuccos-oldal jelenleg nem érdekelne). Igazából azért lenne rá szükségem, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy külföldről sok esetben olcsóbb vásárolni mint itthon. Előre is köszi mindenkinek!
Üdv,

Olyan kérdésem lenne, hogy CRF450-be mennyi üzemóránként kell cserélni dolgokat és mennyibe fájnak? :)
Sziasztok, érdekelne crf 250-ben milyen időközönként kell dugót,szelepeket cserélni illetve mennyi üzemórát bírnak?Köszi előre is
talán holnap lesz időm beugrok
Kemény a pöcstöt! Te vagy a gyenge
Ma pörögtem megint egyet a gépezettel.Járatni kell a kicsikét.. Már eljutottam addig, hogy le tudtam nyelezni Hát keménynek kemény az biztos, lesz vele birkóóóó!
Hello! Ha mész germalexbe meg tudánd kérdezni nekem hogy mennyibe kerül ott az IKO 2015-ös csapágy? Előre is köszi.
Köszönöm, várom!
Jóéjt!
Én még leskelődök itt.
Fasza!Menek én is dögleni.Jó éjtet!
Szeva, holnap rakom be az új csapágyat, az SKF kibírt 3 rárúgást, mert nem oda való volt. Amúgy minden oké, még új olajat is vettem, Motul, kipróbálom, hogy keni a fogaskerekeket