sziasztok!rengeteg használt és új alkatrészem van crf 250 hez 2004-2009, néhány dolog jó a cr125 250 crf 450 hez is!pl:3500 ft vadi uj fékbetét hátra 2002 évjárattól...idomok karok, tömítések ,kuplung kosár,szelepek, első kerék komplett, kuplung lamellák,stb ha valami kell irj mailt vagy kérdezz hogy van e,cr 125 90-97 hez is van használt hűtőm meg tömítések....minden igen kedvező áron
06302033084
Annak idején azért nem az amerikai haverokon keresztül hozattam be, mert nem tudták megmondani, mikor jönnek haza, ez a köcsög cég meg 4-6 hetet ígért. Most járunk olyan 2,5 hónapnál... Erről ennyit.
Jó lesz a hüvely, remélem, így is erősebb egy 250, mint amire nekem szükségem van.
Azért elég durva mennyit szarakodnak egy hengerrel, már legalább vagy 2hónapja megrendelted /lehet rosszul emlékszem/! Szerintem alapból az ujrahüvelyezésben kellett volna gondolkodnod /bár ha ezt tudod gondolom igy tettél volna/, mert 250-nél az az 5% semmit nem számit. Nekem is hüvelyezve volt a 250 miután a power egy kicsit megronditotta odabent a dolgokat, szerencsére nem volt gond vele, szépen ment utánna is! Sok szerencsét
Na szevasztok. Most adtam be a hengerem újrahüvelyezésre. Az új meg vagy föld körüli úton van, vagy átbasztak vele, leszarom már. Ha a héten kész, akkor már csak két pici állítócsavart kell az első telóban meggyógyítani, és full-szuper-tiptop-gyári állípotú a CeRka 250.
Sziasztok lenne egy elég nagy problémám. Szombaton buktam egyet a pályán és azóta egy kicsit balra áll az első kerekem . Úgy látom nem a kormány görbült el mert ha szemből ránézek a kerékre látom hogy ferde. Mi lehet a baj? . Már kilazítottam a telószárakat is megrángattam de nem nagyon segített. Elég szar hogy ha egyenesen akarok menni kicsit jobbra kell tartani a kormányt. Válaszotokat előre is köszönöm.
http://www.midwestactioncycle....
Bár tapasztalatom nincsen velük,de árakban jók és volt ember aki innen vásárolt a fórumról tőlük,egy mailt megér mindenesetre.
Hali! Kérdeznék olyat, h a crf150ben mennyi üzemóránként kell cserélni a dolgokat és ezek emnnyibe kerülnek?
Kennex, nézd meg az ebay.com-on a honda east toledo nevű céget, van egy "kevés" pozitív visszajelzésük. Nemrég mondta itt egy srác, h ő már vásárolt tőlük asszem 2szer, és elég hamar itt volt a cucc. De aztán volt egy másik srác is, aki megkérdeztem mailben és mondták neki, h nem postáznka Mo.-ra... Gondolom sokat segítettem
Hali mindenkinek! Olyan kérésem lenne felétek, hogy aki esetleges gyakorisággal vásárolgat külföldről (honda) alkatrészeket és az adott üzlettel jó tapasztalatai voltak/vannak (szállítás, korrekt árak, megbízhatóság), megkérném, hogy linkelje be ide a fórumba az adott üzlet WEB-lapját (új alkatrész vásárlásáról van szó, használt cuccos-oldal jelenleg nem érdekelne). Igazából azért lenne rá szükségem, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy külföldről sok esetben olcsóbb vásárolni mint itthon. Előre is köszi mindenkinek!
Ma pörögtem megint egyet a gépezettel.Járatni kell a kicsikét.. Már eljutottam addig, hogy le tudtam nyelezni Hát keménynek kemény az biztos, lesz vele birkóóóó!
Szeva, holnap rakom be az új csapágyat, az SKF kibírt 3 rárúgást, mert nem oda való volt. Amúgy minden oké, még új olajat is vettem, Motul, kipróbálom, hogy keni a fogaskerekeket
gazdagabb keverék kell egy acélhüvelyes motornak?
ki csinálja és mennyiért?
06302033084
Jó lesz a hüvely, remélem, így is erősebb egy 250, mint amire nekem szükségem van.
Bár tapasztalatom nincsen velük,de árakban jók és volt ember aki innen vásárolt a fórumról tőlük,egy mailt megér mindenesetre.
Kennex, nézd meg az ebay.com-on a honda east toledo nevű céget, van egy "kevés" pozitív visszajelzésük. Nemrég mondta itt egy srác, h ő már vásárolt tőlük asszem 2szer, és elég hamar itt volt a cucc. De aztán volt egy másik srác is, aki megkérdeztem mailben és mondták neki, h nem postáznka Mo.-ra... Gondolom sokat segítettem
Olyan kérdésem lenne, hogy CRF450-be mennyi üzemóránként kell cserélni dolgokat és mennyibe fájnak? :)
Én még leskelődök itt.