Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! ronayers.com fent középen FICHE, aztán honda motorcycle,évjárat,típus
Üdv mindenkinek!
egy 125-ös cr blokk felújítása mennyibe fáj? 96-os évjárat, és teljes felújításra gondolok

Meg ha tudnátok küldeni nekem egy képet amin a robbantott rajza van a blokknak
Sziasztok. Péntek este gazdája lettem egy 2003mas évjáratú CRF 450 R-nek. Ellenőrzés céljából lekaptuk a szelepfedelet, és mertünk egy hézagot. Szívó 20-25, kipufogó 35-40. Kérdezném h ezek jo értékek vagy már utánna kellene állítanom? Üdv Peti
23ezer
mennyiért csinálta a hüvelyezést?
Szeva ! Voltunk szombaton a TISÉN motorozni, akartunk hívni, nem vetted fel, pedig jót mentünk. Tomi
én mostanában nagyon jól elendurozgatok a hosszabb áttételemmel
Kiskőrösön.
Endurozni-enduro. Krosszozni-krosszmotor.
Nagyon faja...Kb. 11-től Sóskúton voltunk, aztán az annyira nem jött be a csapatnak, így Halásztelken folyattuk estig. Jól elfáradtunk, Sóskúton estem egyet, de nagyon szépen eltartottam végig a motort, nehogy baja essen, kuplunggal
Köszi.
Keme, neked véletlenül nem Békéscsabán hüvelyezték a hengered?
szevasz kemebá! milyen volt a hétvégi pöfögés?
Sziasztok!Mondjatok már nekem vmit a crf 450röl mert lehet hogy ienbe fogok befektetni de félek a fenttartástol. Nekem endurózgatásra kellene és hogy ha rendbe van rakva menyit birhat ki és menyibe vannak hozzá cuccok?főtengely,dugó,gyűrű,szelepek....ami cserés Választ előre is köszi
hamég megvan,nekem újságolta,hogy milyen jó lett volna az nekem,a hüvely helyett!
Szatyina Géza, Tarjánban (NEM Salgó), www.gerecsemotor.hu
kijazzza gézabá?
gézabánál van egy henger,szép állapotokban!
kérdezz róla!
fuckopancs. A Hondában biztos kapsz. de lehet hogy horror áron.
szétszedtem.....
az a helyzet,hogy a gyűrű megelőzte a dugómat, azzal a szépspghibával,hogy nem maradt meg a kerek formája,hanem vagy 300 darabban ott űlt a dugóm tetején mikor levettem a hengerfejet.Gondoltam sebaj, majd holnap elviszem magammal és meghónoljuk egy kicsit.De beszopantottam,mert a Nicasil is helyenként nincs! Úgyhogy kell keresnem egy profit aki meg tudja hüvelyezni. ...vagy kell szereznem egy új hengert.
Megtudnátok mondani hogy ilyen gumi tömítést hol tudok beszerezni?
éreztem már az ugró előtt...olyan volt mintha egy sebeséggel feljebb lennék.akkor visszarúgtam egyet,húztam egy gázt és akkor jöttek a hangok....húztam meg nyomtam én mindent amit csak lehet.Abban bíztam,hogy kibírja ezt a szezont de nem...
ilyenkor a hátsófék izomból való betaposása segít,pár mocit már sikerült megakasztani.az első apró hangnál lefullasztottam igy,de akkor is dugó elment vadászni,kompót is. bár ugratónak fel fele nem lennék ilyen okos,mázlid van hogy nem estél
azt hiszem ennyi volt az éves motorozásom.
ugrónak felfele elfogyot a kraft a gépből,iszonyat elkezdett kattogni,nyomtam a slusszgombot tiszta erőből,de nem segített így is megszorult az átkozott.Berugókarral sem tudom megforgani. De nem taknyoltam el.pedig baromi szép csőrösnek sikerült. Kipihenem magam azt lekoapom a hengert....sőt kiveszem a motort.
bízom benne,hogy nem sérült nagyon a hengerem.
hát persze,mivel 2x annyi KÖPCENTI,2x annyi lóerős és ami a legfontosabb 2x gyorsabb végre mint a 125 ös
hello!
azt szeretném kérdezni,hogy az normális,hogy a patentszemem kezd elfogyni?a hátsó lánckeréknél lévő vezetőnél,látszódik,hogy az mar bele.
mit tegyek?segítsen valaki légyszi!