nekem van egy gyári rezóm,ezen is van pár heggesztés viszont nagyobb horpadás nincs rajta,én 5500 ért vettem atesz bátyától de volt rajta mit heggeszteni meg kihorpasztani egy 10es ért a tied lehet
Hali!
januárban vettem a motort egy precíz sráctól aki a vázat szépen rendbe rakta,új féktárcsa-betét elöl hátul,himbát villát mindent megcsinált,az utolsó csavar is zsírozva került a helyére.amikor én megvettem rögtön szétkaptam a blokkját mert arról nem volt infó csak annyi hogy szép hangja van és mocskos erős,2 főtengely csapágyat cseréltem,meg az összes szimeringet.blokkja nem volt agyon szerelve sem szétütve,kuplung,váltó,főtengelye nagyon szép állapotú,hengere nicasilos,amit vettem rá az egy új hátsó gumi,váltókar,lánc szett,első telót szimeringezte 1x a Bajner Józsi.messicco racing tuning rezó+fmf dob van a motoron
amit cserélni kéne rajta az talán a jobb oldali lábtartó,de annek is csak a szélesítése hiányzik,de akár vissza is lehetne heggeszteni.cserélni nem kell rajta semmit,nincs széthullva,3-4hetente mentem ki vele pályára 1:20as castrolt használtam bele.
az ára 300ezer,én ennyiért vettem,költöttem rá viszont sokat nem használtam.
Alsónémedin lehet megnézni,ha érdekel még valami 70-5103413 elérsz
köszönöm!
valaki nem tudná megmondani,hogy milyen hosszú kell gyárilag?
mert az előző ami benne volt,abból is vágdostam le..
szóval kellene egy hosszúság,ha valaki lenne oly szíves
Itt csinálnak bowdent. Nekem még a CR-hez csináltak 3500-4000 ft bevittük a régit és elég gyorsan kész lett garanciával. A bowden jól működött nem szorult stb. A képen a műhely telefonszáma,címe megtalálható
A bontóban olyan van, amilyet éppen a behozott motorokról leszednek, néha ki lehet fogni szebbeket is. De itt az apróban láttam valami Pécs környéki srácnál ProCircuit-et 30-ért 250-esre. Egy miskolcinak meg 25-ért van gyári. A bowdent passzolom, anno ETZ-hez én is gyártottam mindenfélét, de lehet kapni is bowden felújító készletet pl. az Universalban.
helloszia mindeki!
kérdésem az lenne,hogy ti milyen bovdenből szoktatok kuplung bovdent csinálni?
és még azt szerettem volna,hogy nincs valakinek véletlen eladó rezója?
Az árát nem tudom, nekem az is meglepetés, hogy eladja, bár volt róla szó, hogy fiatalabbat szeretne.
Csere...vett rá egy gyári rezót, de szarabbul ment vele, így visszarakta a Messico-t, azzal eléggé brutál.
Cserélni szerintem a jobb lábtartót kell, mást nem, a motorja erős, könnyen indul.
Alsónémedin lakik a srác.
Szia gordy, a Matlé ilyenkor rendszerint alszik, éjjel taxizik, nem biztos, hogy fog tudni válaszolni, de együtt szoktunk motorozni, együtt vettük a CR-jét, hátha tudok segíteni.
kicsit már mindegyik volt pimpelve..
januárban vettem a motort egy precíz sráctól aki a vázat szépen rendbe rakta,új féktárcsa-betét elöl hátul,himbát villát mindent megcsinált,az utolsó csavar is zsírozva került a helyére.amikor én megvettem rögtön szétkaptam a blokkját mert arról nem volt infó csak annyi hogy szép hangja van és mocskos erős,2 főtengely csapágyat cseréltem,meg az összes szimeringet.blokkja nem volt agyon szerelve sem szétütve,kuplung,váltó,főtengelye nagyon szép állapotú,hengere nicasilos,amit vettem rá az egy új hátsó gumi,váltókar,lánc szett,első telót szimeringezte 1x a Bajner Józsi.messicco racing tuning rezó+fmf dob van a motoron
amit cserélni kéne rajta az talán a jobb oldali lábtartó,de annek is csak a szélesítése hiányzik,de akár vissza is lehetne heggeszteni.cserélni nem kell rajta semmit,nincs széthullva,3-4hetente mentem ki vele pályára 1:20as castrolt használtam bele.
az ára 300ezer,én ennyiért vettem,költöttem rá viszont sokat nem használtam.
Alsónémedin lehet megnézni,ha érdekel még valami 70-5103413 elérsz
valaki nem tudná megmondani,hogy milyen hosszú kell gyárilag?
mert az előző ami benne volt,abból is vágdostam le..
szóval kellene egy hosszúság,ha valaki lenne oly szíves
Ja, és jobbulást. Ja és addig se esel a motorommal
a kuplungra nem tudsz semmit mondani?
kérdésem az lenne,hogy ti milyen bovdenből szoktatok kuplung bovdent csinálni?
és még azt szerettem volna,hogy nincs valakinek véletlen eladó rezója?
Itt egy kép, a jobboldali Ő meg a CR:
majd még az ára érdekel, meg elérhetőség, remélem majd válaszol
üdv.
Csere...vett rá egy gyári rezót, de szarabbul ment vele, így visszarakta a Messico-t, azzal eléggé brutál.
Cserélni szerintem a jobb lábtartót kell, mást nem, a motorja erős, könnyen indul.
Alsónémedin lakik a srác.
érdekel a motorod.
pontosan mennyiért adnád? cseréltél rajta valamit mostanában?
van amit már kellene cserélni?
Pest megyén belül merre laksz?