Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9 éves ma reggel voltam vele a pályán, na persze ő csak nézett de nagyon tetszik neki.
vittem is de csak lightosan ugye, de odáig van érte.
..aminek én nagyon örülök persze....
mennyi idős a lányod?54-es meg 72 rajtszám mellett leszek
Ja, tényleg. Akkor tényleg nem krosszozok a hétvégén.
családi program... kiválló, el sem tudok képzelni jobbat
átteszed a tiedről addig?
mondtam,odaadom,de a láncvezető hiányzik.Már az alut eszi
Te, a kis CR-rel mi is van? Holnap ideadhatnád kicsit.
cső,én megyek a családdal
1-2-3-ba, egy kerék 4-be csak meg emeli kicsit az elejét, de ez a talajtól is függ, mert a puha talajon inkább elpörög, mint hogy ágaskodjon, csak a keményebb talajon ágaskodik.
1 kerekrre fel all e? :-
100.000 Ft-ért vettem, mert lealkudtam. A Kawa váza 1986-os, a motor, ami benne van, az azt hiszem egy pár évvel újabb. Jól ki fogtam ezt a Kawát motorikusan rendbe, van, igaz nem egy nagy szépség, de azért megy, mint állat. Alacsony fordulaton néha kicsit hiányzik belőle a nyomaték, de elhanyagolható. Mivel 2T ezért nagyon nagy fordulaton indul meg, de akkor nagyon megy. Kawasaki ezért nagyon könnyű kezelni. A Power is nem olyan hirtelen nyit ki, mint egy Hondánál. 80 ccm-is ezért a motorja nagyon pörgős kb 12500-13000 pörög. Meg nem olyan nagy motor ezért kanyarokba jól be lehet dönteni, meg a kisebb ugratókon is nagyot lehet ugratni vele. A hangja se rossz az én motoromnak kicsit pattogós hangja van, nem olyan éles mint a Honda-é.
Kb. ennyi………..
mennyiert vetted? jol megy?
Nekem csak ez jutott.
roci neked nem kicsi a kx 80 as?
Sziasztok krossz bűnözők!

Van valaki Szigetvár környéki motoros ebben a topikban?
kösssszi,
.....és mivel hogy még nem voltam ott tudja valaki hol is van pontosan.
esetleg gps koordinátákat ha tud valaki.......
megyek kókára ( viszem a lányomat hagy szokja )
innen jön valaki?
Köszi mindjárt hivom is.
Most jöttem be a pályáról, reggel hétkor már kinn evett a fene
Hali! Ment közületek valaki yz 125-el? Sok külföldi fórumon, meg a motorrevü '05ös mastercross tesztjében is azt írták, h a 25ös cr-nek inkább csak felül van ereje, az yz meg kicsit 'nyomatékosabb'. Ezért a cr-t inkább versenyzésre ajánlják, az yz-t meg hobbi szintre.
Mit gondoltok erről?
Bajner József 30 231 22 99
banod h megvetted a cr-t?
....adni..
hali,

valaki sos be meg tudja a Bajner Papa elérhetőségét.
koppan a hátsó rugó ezt is fel kell ujítani