Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egy igazi ékszer! már elöző évben is legenda volt csak akkor fiatalabb volt pár évvel

mi mást .....he, he
nekem volt kx, yz, és most cr.
nagyon jó
2t az igazi, egyszerü , brutális, ....élmény vele
nem szimpi nekem
japánoknál az olyan mostoha gyerek
A kx kimaradt
Ebben a fórumban nagy eséllyel mindenki a cr-t fogja ajánlani
RM?
YZ?
CR?
1kutya?
bár én suzuki párti vagyok inkább
ha nincs sok lóvé akkor egyértelműnek látszik szerintem a döntés de sztem jobban megéri egy 2-t motor hosszabb távon
sztem idegeseb egy 125 fullcros mind 1 400 4 utemu ! ez az en velemenyem! ha crossrozni akarsz 2 T vegyel ! ha nem peddig 4 T de koltsegeseb 4 t! ugyhogy en neked 2 T ajanlom ! ne haragudj h ilyen durvan mondom ......de hiaba tetovazunk annyit
lassan 4éve motorozok
és még csak gondolkodok a cserén
nem akarok a fejjel a falnak rohanni
mind a kettö bejön
nincs sok lóvém
Ha 4t akarsz venni akkor, a husaberg környékén kapirgálj.
Mendei
Most dilemmázol a 2t és a 4t között?
Ha sok lóvéd van vagyél 4t-t ha meg kevesebb akkor 2t.
Ha most kezdesz motorozni akkor 125 2t nem kell a fiatal motor, nem tud annyival többet amennyivel drágább.
köszi a választ
megnyugtattál
2 T nincsen parja ! power alat erzik erosen
értem
meg kinek mi jön be én nembírom megszokni a motorféket meg ilyeneket nekem a 2t-jön be,remélem minél hamarabb el bírom ezt adni
persze egy évet kibír ha nem nyúzod nagyon persze kinek mi a nyúzás lehet hogyha nem ütöd annyira(és az ütés alatt nem az egyhelyben való buziskodást értem hanem a pályán való tempós haladást)akkor lehet hogy másfél, 2 évet is kibír de nekem nem ez a tapasztalat...
A fenntartása szerintem is olcsóbb a 2t.nek.
ez volt a kérdése a srácnak nekem ez a tapasztalat a következő motorom megint 2-t lesz és sohatöbbet nemkell,4-t kipróbáltam elég volt, reklámmotorok a mai motorok...
Ezen a téren nem kell összehasonlítani a2t-t a 4t-vel.
A többi 4t.hez kéne viszonyítani.
aha. de ha egyszer rendberakod azért csak birnia kell nem?lánc dugo ilyesmire gondoltam
no azért amikor én felújítom csontra kilóvból a 2-t wisecóból 2 évig elmegy hozzányúlás nélkűl és nemkell 2 hétvégente olajat cserélni,plussz mindig indul....
2t nél sincsen ez másképpen.
így egyet mész motorozni és már úgy térsz haza hogy valami vagy beszart vagy csrélni kell
még nem tudtam vele olyat motorozni hogy hazaérek és nemkell hozzányúlni 2 hétvégente olaj olajszűrő most péndául elmentem motorozni vezlánc csere,előtte dugó nemsoká szelepek....egy rakás szar az egész egy 2 üteművel fele ennyi gondom nemvolt....el volt az első és az utolsó négyütemű szar az életemben...sohatöbbet...
Ez tanulságos kis vélemény, olvasd el! Okosabb leszel tőle!

http://www.sportmotor.hu/teszt...