sztem idegeseb egy 125 fullcros mind 1 400 4 utemu ! ez az en velemenyem! ha crossrozni akarsz 2 T vegyel ! ha nem peddig 4 T de koltsegeseb 4 t! ugyhogy en neked 2 T ajanlom ! ne haragudj h ilyen durvan mondom ......de hiaba tetovazunk annyit
Mendei
Most dilemmázol a 2t és a 4t között?
Ha sok lóvéd van vagyél 4t-t ha meg kevesebb akkor 2t.
Ha most kezdesz motorozni akkor 125 2t nem kell a fiatal motor, nem tud annyival többet amennyivel drágább.
persze egy évet kibír ha nem nyúzod nagyon persze kinek mi a nyúzás lehet hogyha nem ütöd annyira(és az ütés alatt nem az egyhelyben való buziskodást értem hanem a pályán való tempós haladást)akkor lehet hogy másfél, 2 évet is kibír de nekem nem ez a tapasztalat...
ez volt a kérdése a srácnak nekem ez a tapasztalat a következő motorom megint 2-t lesz és sohatöbbet nemkell,4-t kipróbáltam elég volt, reklámmotorok a mai motorok...
no azért amikor én felújítom csontra kilóvból a 2-t wisecóból 2 évig elmegy hozzányúlás nélkűl és nemkell 2 hétvégente olajat cserélni,plussz mindig indul....
így egyet mész motorozni és már úgy térsz haza hogy valami vagy beszart vagy csrélni kell
még nem tudtam vele olyat motorozni hogy hazaérek és nemkell hozzányúlni 2 hétvégente olaj olajszűrő most péndául elmentem motorozni vezlánc csere,előtte dugó nemsoká szelepek....egy rakás szar az egész egy 2 üteművel fele ennyi gondom nemvolt....el volt az első és az utolsó négyütemű szar az életemben...sohatöbbet...
mi mást .....he, he
nekem volt kx, yz, és most cr.
nagyon jó
japánoknál az olyan mostoha gyerek
YZ?
CR?
1kutya?
bár én suzuki párti vagyok inkább
és még csak gondolkodok a cserén
nem akarok a fejjel a falnak rohanni
mind a kettö bejön
nincs sok lóvém
Most dilemmázol a 2t és a 4t között?
Ha sok lóvéd van vagyél 4t-t ha meg kevesebb akkor 2t.
Ha most kezdesz motorozni akkor 125 2t nem kell a fiatal motor, nem tud annyival többet amennyivel drágább.
megnyugtattál
A többi 4t.hez kéne viszonyítani.
még nem tudtam vele olyat motorozni hogy hazaérek és nemkell hozzányúlni 2 hétvégente olaj olajszűrő most péndául elmentem motorozni vezlánc csere,előtte dugó nemsoká szelepek....egy rakás szar az egész egy 2 üteművel fele ennyi gondom nemvolt....el volt az első és az utolsó négyütemű szar az életemben...sohatöbbet...
http://www.sportmotor.hu/teszt...