Egykerékhez tippet?Mit gondolsz ,hogy az csak úgy megy?Oké adok,tapasztald ki mikor nyit a power,kb egy gázrántásnyira legyen a szelep nyitása és ,mielött gázt rántanál ugorj egyet ,hogy a teleleszkóp picit rugjon vissza és ekkor rárántod a gázt és megtéped az elejét,mindezt másodpercek töredéke alatt,és tartod cibálva az elejét,én így csinálom,szerintem marhára eza segítség max a hátrányodra lesz:),ha eltaknyolsz nem én vagyok a hibás,de hajrá ,jobban nem tudtam magam kifejteni!
Hát azokat azért nézd át, sztem 400alatt nem találsz 99est ami jó
én a biztonság kedvéért 50el kevesebbet adtam érte, mint amit szántam rá.mert tuti költeni kell rá
régebbi és van télleg kis hibája, néha bekőpi a 9es gyertyát, 7esel meg dadog, majd hétvégén meglesem 8asal
link
http://www.hasznaltauto.hu/2915744_honda_cr_1990
az ár elégé alku képes
viszont télleg van benne erő, csak ez a gyertya probléma, de
Idéző jelbe tettem,milyen cr-ed van?Képet kérek róla:),tt350-emet épp cr125-re cserélném vagy olyat vennék de valami 1996-tól 1999 ig de ha régebbi és patent az is érdekel!:)
olcson? sztem sok érte:D
csak 3as kell bele.. 2apro hiba, ha valamit bevallanak akkor ott már van nagy gáz is:D
nekem is van eladó, csak "apró hibával":D
én is olvastam a hozzászolásokat a videokhoz:D
elég drágán vette, vagy mégsem? valami szét is tört benne ? már nem emléxek, de mondjuk ahoz képest amilyen volt esztétikailag rendbe rakta:D
keme meg van az új motor, meg a régi cr is:D
szégyellem de nem honda lett, a hondák drágábbak....
abszolút egyet értek.szerintem a hagyományos teló jobban bírja a trapát,legalább is én ezt tapasztaltam.ismerőseim állandóan Bajner faterhoz horták a dolgaikat míg nekem a hagyományossal soha semmi gondom nem volt.most nekem is fordított van és én is megkezdem a sorban állás Bajner bácsinál.igaz egy akkora orros után hogy még a felnim is tojás lett,de igazából nem egyértelmű hogy egy 5méter magas dombnak nincs másik oldala.szerencsére nem én zúgtam le onnan
de már őket hívtam és sajna csak a felső csapágyat tudják beszerezni azt is olyan áron hogy .......