Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 1 tank benzinhez tettél 6,5 deci olajat az nagyon sok. 10 liter benzinhez kell 3 deci olaj, ha lehet valami szintetikus legyen. Pl: repsol, motul, ipon, castrol stb.
koszi a valaszt ! es mennyi olajat tegyek en tettem bele 6.5 decit! ugy jo nem?
Ezeket forgatni kell rendesen, hogy menjen. Erre van kitalálva csak jó olajat kell hozzá használni.
ha nagy fordulaton mesz allandoan ! az nagyon karos a motornak ?CR 125
Nem jól

Vedd úgy, hogy van egy faliórád, amiből ha kiveszed az elemet, megáll. Az üzemóramérő is ilyen, csak akkor méri a perceket/órákat, ha indukciós impulzust kap.
(enyém pl. az első pár mp-ben mutat órát, meg a leállítás után pár mp-ig, közte fordulasztámot jelez ki)
versenyüzemórát felejtsd el. Hacsak nem mész folyton 8ezer felett
Az én tempómmal és karbantartással a 2T 250 25 órája megy hibátlanul egy szimpla Prox-szal. Majd szólok, ha már nem elég erős, és cserélni kell
Náluk is van gyári cumó,sztem elég korrekt áron,főleg200ft alatti $ al!
http://www.midwestactioncycle....
Minimális macerával jár, de csak 1000 Ft.
Ezen én is gondolkodtam. De úgy döntöttem hogy amikor felújjitom akkor veszek rá egy mérőt.
Nincs valakinek oldalpanele 99' CR125re?
A cimborám vett egy stopperes karórát azt feltette a kormányvédőre és amikor elindítja a motort akkor elindítja a stoppert.... 1000 ft. volt
Nem hiszem hogy a fordulatszám befolyásolná. Van olyan is, amit a vázra kell erősíteni és a váz rezgés alapján mér.
Az üzemóra nevében benne van hogy az üzemelési időt méri, nem pedig azt, hogy mennyire van terhelve.
Igen, szervízkönívben néztem is nagyot a 7üó-ra.
Még egy oltári nagy hülyeséget kérdeznék . Ha jól tudom, az üó mérő a gyertyakábelről veszi a jelet. Vagyis így kijelenteni nem lehet, h 1üó=60perc, hanem függ attól, h mennyire forgatod a motort, és végülis annak megfelelően számolja. Jól gondolom?
A szervízkönyve 7,5 óránként írja. Általában meg szokás várni azt hogy elgyengüljön a motor ez kb. 40 és 80 üzemóra között szokik lenni hajtástól, olaj és dugattyú minőségtől függően.
Igen, köszi! Bár motor nincs hozzá, még csak tajékozódom.
Olvasgattam, h milyen időközönként is kéne dugót cserélni, vki 25 órát mond, vki 100at. Persze full kezdő szinten lesz majd használva a motor. Te mit mondassz?
Szia

Amerikai e-bayen néztem ki, a Honda East Toledo nevű cég forgalmazza. A behozatalban az Eurocent segít www.eurocent.hu akik magyarok, első sorban a német e-bayt nyomták eddig. A postázást intézik és a behozatalt, jutalékért. A hengert kb. 75-80ezer Ft-ra átszámolva veszem, a jutalék+postaköltséggel együtt 98ezer Ft lesz. Magarországon a Honda 175ezer Ft-ért ad hengert.

Remélem segítettem.
hello

na az a helyzet hogy már megoldódott a csapágy problémám ( egy tartozást rendeztek ). Azért köszi a segítséget ha esetleg kellene valakinek akkor szólok!
nekem el kéne passzolni a crf-et és valami nyagyonfriss CR250 ,vagy 2001-es CR 500
Sokat vagyok ott,tuti láttál már nem 1x!De olyan későn? este 10-11 fele?:D
lehet lemondok a crf-ről... inkább Cr...csak újabb modell
szia!
perpill 1996 cr 250
a garazsnal szoktunk gyulekezni, hetkoznap este 5-6 fele, hetvegen meg 10-11 fele, ugorj eccer oda, oszt gurulunk :-9
Hello Keme!
Megkérdezhetem, h honnan rendelted és mennyibe fog kerülni a henger a cr-hez?
Nem igazán ismerlek,de motorozhatnánk egyet a közeljöbőben,ha neked is okés a helyzet!Adatlapomon van elérhetőség,ha gondolod:)
milyen cr -ed van?
cr250 durva japán csapatás, ha jól látom az 1-es rajtszámú Harasimo Matasuka 11x japán mx1 bajnok sárga ruhában megmutatja, mit tud