hát igen igy is van meg nem is.
a pályához tartozik még 2 nagy bánya. eladtak mindent és kezdik sittel feltölteni. történt egy megegyezés miszerint lehet használni a pályát, ameddig nem töltik fel, a "cég" korrekt mert a többi terület feltöltését kezdte meg és akkora helyről van szó hogy szerintem még van pár éve a pályának.
ha bezár véglegesen akkor Gyúrón fog épülni egy másik pálya ott is vannak bányák amik már bezártak, és tudtommal történt valami egyezség is, arra az esetre ha bezárna a sóskúti.
sóskúti pálya még üzemel?
tavaly amikor kint voltunk,akkor mondta a tulaj arc,hogy kb 2-3 hét és már nem lehet jönni mert el van adva a placc meg mittomén miket mondott még
nemtudom más hogy megy, Ill. van elképzelésem de én nem hajtom szerintem annyira.
általában a sóskúti pályán vagyok mert mellé költözködtem 3 percre.
de igazad van a dúgót minden évben cserélem.
nekem ezek 1-1.5 évig kitartanak, nem versenyzek, kb heti 8-10 órát megyek vele, mert nagyon szeretem.
.....
én is óbudán születtem, 3 ker. külsőbécsiút.
most is oda járok suliba.
Nekem egy régebbi van de a csere helyett felujitottam rajta mindent.
az összes csapágy, szimering, csapszeg, tügörgö, dugó, lánc-és kerék, bovden, karok, kormány , ami egy kicsit nem felelt meg csere.
150 böl megvoltam.
én imádom a 2t-t ( 250 ), nincs is annál jobb mikor hirtelen le akarja tépni az alkarom.
olyan mintha az ember felülne egy w2 re és .........
+ olcsobb felujitani, és rendben tartani.
a pályához tartozik még 2 nagy bánya. eladtak mindent és kezdik sittel feltölteni. történt egy megegyezés miszerint lehet használni a pályát, ameddig nem töltik fel, a "cég" korrekt mert a többi terület feltöltését kezdte meg és akkora helyről van szó hogy szerintem még van pár éve a pályának.
ha bezár véglegesen akkor Gyúrón fog épülni egy másik pálya ott is vannak bányák amik már bezártak, és tudtommal történt valami egyezség is, arra az esetre ha bezárna a sóskúti.