Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen igy is van meg nem is.
a pályához tartozik még 2 nagy bánya. eladtak mindent és kezdik sittel feltölteni. történt egy megegyezés miszerint lehet használni a pályát, ameddig nem töltik fel, a "cég" korrekt mert a többi terület feltöltését kezdte meg és akkora helyről van szó hogy szerintem még van pár éve a pályának.
ha bezár véglegesen akkor Gyúrón fog épülni egy másik pálya ott is vannak bányák amik már bezártak, és tudtommal történt valami egyezség is, arra az esetre ha bezárna a sóskúti.
solymáron van egy jó pálya
sóskúti pálya még üzemel?
tavaly amikor kint voltunk,akkor mondta a tulaj arc,hogy kb 2-3 hét és már nem lehet jönni mert el van adva a placc meg mittomén miket mondott még
életem harmadát ma is óbudán töltöm az ürömhegyen.
csak a környékén nem ismerek pályát.
nemtudom más hogy megy, Ill. van elképzelésem de én nem hajtom szerintem annyira.
általában a sóskúti pályán vagyok mert mellé költözködtem 3 percre.
de igazad van a dúgót minden évben cserélem.
az zsír
én is..már 22 éve élet itt
heti 8-10et?
az szép
hogy nem esik szét a motor 2 hónap után?
70-80 óránál,bármennyire is kímélt a gép..megadja magát
nekem ezek 1-1.5 évig kitartanak, nem versenyzek, kb heti 8-10 órát megyek vele, mert nagyon szeretem.
.....
én is óbudán születtem, 3 ker. külsőbécsiút.
most is oda járok suliba.
hát attól függ..
sok 100e-t költüttünk már a 2t-re..
Nekem egy régebbi van de a csere helyett felujitottam rajta mindent.
az összes csapágy, szimering, csapszeg, tügörgö, dugó, lánc-és kerék, bovden, karok, kormány , ami egy kicsit nem felelt meg csere.
150 böl megvoltam.
Ja, Ja

én imádom a 2t-t ( 250 ), nincs is annál jobb mikor hirtelen le akarja tépni az alkarom.
olyan mintha az ember felülne egy w2 re és .........
+ olcsobb felujitani, és rendben tartani.
ja,de inkább 250
hat lehet regi ! inkabb vennel egy 125 2T es olcsoban kijonnel! sztem aval is mesz ugy mind evel ! szerintetek nem?
hát,elég régi már
én nem venném meg
4t ből csak újat szabad...vagy egyből szétkapni a használtat és kicserélni amit kell...
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kikérni erről: http://www.hasznaltauto.hu/3011571_honda_crf_2003
Hat meg nincs elromolva! Csak erdeklodom mikor el lessz akor meg beszelhetunk rola:P~ maskepp a cr jol megy;)
üdv Romániából írsz?Bírja még a cre?ha kell 50euro komplett dugattyú szett olyan amilyen most benne van
Hi
A sima gyűrűcserét nem nagyon tudnám ajánlani, amúgy 8-10 ezer. Ha jót akarsz magadnak akkor dugóval együtt cseréld.
meennyi egy gyuruzes cr 125? draga -? (bocs a huje kerdesek miatt de erdekel)
Június 20. motoros balesetmegelőzési nap
helyszín: Visonta, Gokartland gokartpálya
pályahasználati díj: INGYENES!

Június 21. Moto a GOGO3
helyszín: Visonta, Gokartland gokartpálya
Pályahasználati díj: INGYENES!

egyéb információ: info kukac hasznosholmik pont eu

;)
ok köszi a tanácsot
Olyan is van hogy nyomás alatt nem ad szikrát.Vegyél egy gyári gyertyát és ha azzal sem jó akkor máshol kell keresgélni.
Sima víz nem jó mert az vizkövesedik és kárositja a rendszert.Olyan fagyáló kell bele amit direkt aluminium blokkhoz gyártanak.