Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

am KEME elhiszem hogy igazad van .nekem ez az első cr-em és tényleg mindenki ha rá ér nézze meg mert mostmár engem is nagyon érdekel.
nebasszatok ki velem most nem értemm az egészet ! most akkor mi az a GUMI LYUK? vagy mi az , mire való? és értelmesen ha lehet
Zoli, megnéznéd te is a srác CR-jét? Mikorinak tippeled?
baxátok meg..... a kiscsóka megkérdezett valamit (ami tényleg elég balfék kérdés volt)...látom haraptatok rá!
Nem csodálom ha nem jön erre legközelebb.
Én meg minnyá levágom a lengővillát,azt rendelek bele a jobb oldalról egy szimpatikus kereket
Épp most csinálok bukócsövet a CR-hez, az oldaldobozok már fent vannak.
Srácok addig ecsetelitek ezt a lábtartó témát,hogy mindjárt én is kimegyel a műhelybe és fúrok két lukat a lengövillába.... Csakhogy énse lógjak ki a sorbol
nem tudsz elbizonytalanitani,
holnap kiveszek onnan mindent és ráheftölök egy lábtartót.
Nekem is volt CR-em,nekem is megvolt a hely a lábtartónak,fel is tettem rá egyet!Nagymamámat néha azzal vittem ki a szőlőbe ,ha megvan a helye felkell tenni!
az a bajom,hogy nem a bütyük szakadt le hanem fent a karnál kiszálasodott majd elszakadt a bovden...miután a kormányom kettétört
Engem ne utánozz,nem jársz jó vele
merevítős? alu?! 22es?
hát lehet én is felteszek egy lábtartót hogy ne lógjak ki a cr-esek táborából.......
Nekem ott lábtartó van! Az tuti
te kis gonosz
...na, pont most írtam be a képek alá...

CR-re utaslábtartó? Picit had mosolyogjak már...
ott egy átmenő csavar van aminek a helye le van gumival dugozva.
a csavar pedig egy himba alkatrészt tart.
az az lábtartó Van itt akinek van is odavaló eladó
Az a 91,max 92-es motor ,mé 95-ös?Akkor enyim 2019-es
Helló!az lenne a kérdésem hogy a cr-emen a hátsó villán van mind a két oldalt valami gumi lyuk vagy mi nem tom mintha lábtaró utasnak lenne? van eről tapasztalatotok?ha igen írjatok ide. köszönöm előre is és neked is az előzőt cross bear.
Hát... Ő tudja.
Nem,nem indul má sehol,ma eldöntötte.
Csehga indult amúgy Kókán? Vagy emiatt ugrott neki a futam?
Elhiszem ügyesek vagytok!
Legutóbb,most yz450-be kellett az is 2-3. és úgy belefért