Szeva nekem is CRF 450esem van hétvégén motoroztunk Egervölgyben leirtam a lánc szettet teljesen.Igaz nem volt márt túl jó rajta!Most nézak rá láncot.Te mit használsz vagy mit javasolnál!
Még a gyári láncszett volt rajta de az a lánc egy nagy szar volt:Igaz kapta az ívett rendesen!
Ha a himbát kiszeded (pár csavar tartja, nem egy nagy szám), és elviszed egy ügyes esztergályoshoz, vagy valami motoros szakihoz (én pl. Jászjákóhalmára vittem legutóbb), megcsinálják anyag+munkadíjjal együtt olyan 6ezer körül. Nekem is perselyes a himbám, a világon semmi baja.
Hát néztem hozzá felújító szettet és elég drága a perselyezést hogyan lehetne megoldani? Az úgy mennyibe kerülne? Meg szerinted mennyi idő altt lenne kész meg nagyon macerás dolog?
Gondolkodtam a dolgon. Ha már fel-le kottyan, és szét akarod szedni, zsírzással nem lesz sokkal jobb, vagy újítsd fel, vagy perselyeztesd meg. Esőben meg ne vidd ki a motort, leázik a szép matricaszett
Hali! Köszi, de az a motor 87-es. A '86 és a '87 gyújtásalkatrészeinek paraméterei abszolút nem egyeznek meg (nagyon eltérőek a mért ellenállás-paraméterek). Nekem kifejezetten 86-osé kellene, vagy CR 250 '86-'88.
Helló
Tudnátok egy kicsit segíteni? Van egy cr250-esem 99-es és a himbarendszert szeretném megzsírozni, ezt nehéz megcsinálni? Hogy kezdjek neki melyik alkatrészét szedjem le előszőr? Meg ilyesmi tanáscokat szeretnék!
Előre köszi a segítséget
Segítséged köszönöm!
Még a gyári láncszett volt rajta de az a lánc egy nagy szar volt:Igaz kapta az ívett rendesen!
Dobozával, matricaszettel!
Belső cipőkkel, Canadai bölény börböl!
Az ár párban értendő, 51,111Huf. vámolva van!
Postaköltség: 1,800.Huf!
sziasztok!
éppen aznap voltam nála,vettem egy jobb oldali hűtőt!
ami tekercselve van?
Tudnátok egy kicsit segíteni? Van egy cr250-esem 99-es és a himbarendszert szeretném megzsírozni, ezt nehéz megcsinálni? Hogy kezdjek neki melyik alkatrészét szedjem le előszőr? Meg ilyesmi tanáscokat szeretnék!
Előre köszi a segítséget
a de in kább vittem a pályán mikor senki nem volt