Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap megnézem aztán szólok
tudnál dobni egy mobilszámot az e-mai -re hogy holnap felhívjalak
szia,
jobb lenne ha megnéznéd a cikkszámot.Úgy a biztos!
Egyébként 8500 Forint a két darab! Egy alsó,egy felső.
NTN csapágyak.
Sztem ezt kereskedője válogatja,ahol van használtmotor értékesítés ott vszeg tudsz egyezkedni,csak nehogy visszasírd majd a 2T-t :D
Sziasztok!
Ismer valaki valamilyen kereskedést ahol számítanak be mocit?
Cr helyett Crf...kellene

köszi a segítséget
kérlek szépen, az nem volt ráirva
anyaga alapján ugy félkemény, köztesnek tűnt, de ide sziklatéma kell, mer hetente nem akarok gumit venni. lehet az elso fogaskereket kellene visszarakni gyari meretre, igy meg szántok mindenhol, de az érzés megfizethetetlen :-)
hellász, garázssor 4ever
inkabb nem birta a sziklat, olyan puhas-felkemenyes fos volt. beraktam 120-ast, kicsit feltem, hogy eleri a lancot, 1cm van a gumi meg a lanc kozott, meglatjuk melyik erosebb :-)
elol ha jol emlekszem c19 van, de ez nem biztos, memoriam 1hetes :-)
nem volt túl kemény a gumi?
én mitas c-12gyilkoltam szét 1szer
de az puha talajra volt én meg kemény agyagon használtam
nem értettem akkor a gumikhoz
most c-16/c-17 van
mért baj hogy puha a gumi?
Szia! Egyenlőre sajnos nincs CDI, de nem írogatom már, majd csak akkor ha lesz, mert eléggé kimerítettem a témát, amikor éppen aktuális volt, feleslegesen nem jártatom a szám, szerintem panaszból lenne itt éppen elég mindenkinek. Ez van sajna. ..de egyszer csak majd összeáll. Örülök, hogy rendben a géped, ha gáz lesz vele, akkor ahogy megbeszéltük, küldöd én meg megcsináltatom.
hello

engem érdekelne a csapágy ha egyeznek a méretek.
30*55*17 és 30*51*15

közben már más is keresi nekem de ha a méretek passzolnak és még vissza tudom mondani a többit akkor boltolhatunk
ja majd biggyesz ide egy árat is hogy mennyiért adod a két csapágyat.
de azért ésszel kell!minden gumát ki lehet hegyezni!egyik sem bírja az aszfaltot,himestojásosan kell menni vele!de én a cr-t csak pályán használom és szerintem tök jó a deestone,most vettem a drz-re FORTUNE gummát 8200 forint,na az nem olyan bajnok,nem törik csak puha
énis használtam aszfalton,de elég erős cápafogak lettek belőle
na figyu,nekem deestone van a cr-en,még kemétől vettem a gépet ő is azzal használta,most kezdek látni rajta némi kopást
Havernek elöl van drz-n aszfaltozik is és bármilyen hihetetlen 4hónapja használja és mintha új lenne!én most rakok fel előre is egyet majd írok milyen volt!
nekemis olyan volt a crm-en,valóban nagyon retek!
azért vettem olyat,mert elfingotta magát a michelin,és nem volt pénz,de nagyon rossz választás volt!
milyen talajra való gumma volt az?
Hello mindenki!
Na kinek kell az a kormánycsapágy?
Éppen van itthon a polcon 4T-CR-0627, és 32005X.

Kennex,úgy látom elég volt annyi a hengerfejtömítésnek,hogy húztam a csavarokon.Voltam vele a hétvégén moccolni,és nem látom,hogy szivárogna.De ha előjön rögtön szétszedem.Hiába...nem szívesen hagyom állni a nyáron a CiRmit
Tieddel mi a helyzet? CDI?
Próbáld meg őket,bár nem tudom milyen messze vannak tőled,de van ott némi kedvezményem,ha gondolod segítek,vagy írd meg a csapágy számát rákérdezek:
Nikkel kereskedőház Baja,hetvenkilenc/322-768
hello mindenki
lenne egy kérdésem!
a dugót meg a csapágyakat meg a szimeringeket hány ü.óránként kell cserélni?
(CR 125r)
előre is köszi a válaszokat
üdv.
Nekem is motorex van a váltóba de nem az igazi.Motult rakjatok bele az király.
Szeva Várpalotai huligán
deestone gumit senki se vegyen, meg ajandekba se kerjetek! havernal volt, szarer-hugyer elhoztam, osszessegeben 1óra brutalitást kapott, kb 20 bütyök tört le, a többi tőből lekopott, oszt meg motorozni se tudok, vazz, mekkora hulladék .... vissza c16mitas
beprobalom a 120/90et, meglatjuk mit dob a gép ...
nagygáz-kiskuplung
Esetleg "molnarzo"? Valakinek említette, hogy tud jó áron csapágyat. ...bár mostanában nem is járt errefelé. Írj neki itt, aztán ha benéz, biztos segít! Rendes srác.