Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pénzelverde?
Hali! Szerintem ne sajnáld, hogy nem fordított telós a géped! Elhiszem, hogy finomabban hangolható a fordított telós, meg jobban csillapít, újabb konstrukció, stb....., de szerintem a hagyományos jobban bírja az igénybevételt, legalább is ami a szimeringet (karmantyút) illeti - biztosan. A fordítottra tehetsz villaszár védőt, harisnyát, de a víz meg a sár ellen az sem védi meg, míg a hagyományos szárára ráhúzol egy gumi-harmonikát, azt csókolom! Nekem ez a véleményem, még akkor is ha kapom majd a negatív kritikát!
Ok, köszi!
Szerintem sem bírja. Van egy cimbim akinek van, állandóan cseréli benne az olajat meg a szűrőt meg állandóan tankolni kell bele meg láncot gumit cserélni.
hyy. ennyire nembirja ? mesélj
Igen, 30X60X150 es profilú sima aluból van
egy szar az összes, nem szabad 4-t crosst venni, ha nincs soksoksok pénzed...
Hali! A kormánymagasítót milyen anygagból csináltad? Alu?
Hehe, és akkor a motorozásról nem is beszéltél még ugye?
amugy is lelkibeteg vagyok mert nem tudok szerelni, vagy valami alkatrészt csinálni
igazad van legyártom én is
Majd csinálok róla képet. Nem kel csodát várni mert kézimunka az egész.
Ha veszed 4000 Ft és max 3 cm Amit csináltam 1000 ft volt és 6 cm magas
én is így gondolom, azthiszem beszerzek egyett
nekem kiválló lenne.
Tárnokon lakom Sóskút mellet ( a pálya másik oldalán )
ha lejössz élőbe meg tudom mutatni mit kell csinálni
Nekem minden bajom volt nélküle, nem tudtam rendesen felállni meg ilyenek. Sokkal kényelmesebb a motorozás is.
elviszem neked
mellékesen hol laksz?
sóskúton?
Te SX !

ez a kormánymagasitó jó dolog? én is szimpatizálok vele, de még soha nem mentem ilyennel csak érzem hogy esélyes nállam.
Oké vágom
Hali,

most nemigen tudunk találkozni geologia vizsgám van
de utánna ok.
csavarokat köszi de drágább lenne a postaköltség mint egy normális csavarboltba megvenni a csavart.
Ha minden igaz szerdán a vizsgám után meglesz.
utánna semmi más dolgom nincs mint motorozni ( nameg a lányom meg melo de ez az alap )
hétköznap délutánonként a sóskúti pályán rontom a légkört hétvégén meg csavargok az országban a krosszpályák közt
nekem lehet vannak oda gyári csavarjaim megnézzem hétvégén?
mennyi kéne?
mert én sok kiflit cserélgettem,és maradt nálam egy-két alkatrésze
köszönöm szépen,egy a probléma,hogy nekem a motor vértesszőlősön van...
de suli időszakban pesten tengetem napjaim,és elég sok felé járkálunk,ha van kedved egyszer összefuthatnánk
persze most vizsgaidőszakod van,esélytelen a dolog gondolom
lenne 1pár kérdésem a CRF450röl
4-5évesen már nagyon szétvannak ezek kopva?
milyen hibák szoktak jelentkezni ennyi idösen?
bármilyen tapasztalatot irhattok
ka@fibermail.hu