Ezt a Castrolt nem rakom bele soha többet kb 2 üzemorát mentem vele és úgy szól töle mintha 15öt beleraktam volna!azt hiszem veszek én is 4literes kiszerelést a motulbol.Neked bevált a motul?
Így van, ez ennyiért az 5100-as,(aminek 3500 a listaára) de lényegesen jobb bármelyik CASTROL nál, európai motorokba meg főleg. A 300 V-t én vettem utoljára 13800-ért (4 L-es kiszerelés , 3450 Ft/L) de nem akarok eladni belőle, majd elhasználgatom. Ha Husabergbe jó, akkor a CRF-be is, bár én 2006-ban az én Cerkófomba Ipone Full Power Katanat vettem, de bármelyik fajtát eszi, nem tudsz vele mit csinálni.
Ez jól hangzik csak ami nekem kellene annak a pontos neve 300V 4T
FACTORY LINE 15w50!Ha te ezt tudod 3000FTért akkor engem érdekelne!Mert szerintem te a sima 5100 4T 15w50 net tudod!mert az ennyibe kerül sött én még tudom annális olcsóban!
Kennex!
Jövő héten hívlak telefonon. Nem bírom ki,hogy ne motorozzak még 1et a hétvégén. Kicsit húztam a csavarokon,és bízom benne,hogy ezt az 1 mocizást még kibírja.Aztán leszedem és elpostázom neked!...persze ha még áll az alku?!
Most találtam csak meg amit írtál hogy honnan nézted meg Szóval ami 53-al kezdődik az a 94-es évjaratú?És mi az az oszlop tetején a PE02E?Nekem a vázszám előtt van, de az PF02?De akkor gyakorlatilag 94-es ezek szerint?
Motul 5100 10w-50 3000 Ft, 15w-50 3100 Ft, ennyiért bármikor adok. Vki nagyon meg akar gazdagodni.
Mondjuk nekem van -20 % a legtöbb kopó cuccból és olajból ....
Kovácsolt teflonozott Wössner dugó 25000 Ft..pl.
Helló!
Az én mesterem menete: kromofág, megmaradt festék homokfúvása, szóró, vizes csiszolás, kevertess minőségi festéket, és lehet fújni...
röviden ennyi
A gép könyv szerint 10w40 es kell bele!külön a motorba és a váltóba!10w50es megy a Ktm sxf be és a yamaha yzfbe!de külömben szerintem is tökéletes bele az is!
FACTORY LINE 15w50!Ha te ezt tudod 3000FTért akkor engem érdekelne!Mert szerintem te a sima 5100 4T 15w50 net tudod!mert az ennyibe kerül sött én még tudom annális olcsóban!
pesten a márkaképviseletnél,.... én ezt rektam bele.
állítolag az országba csak rajtuk keresztül megy.
régi számom töröld ki (30-as), ezt írd be 20 555 02 76
Jövő héten hívlak telefonon. Nem bírom ki,hogy ne motorozzak még 1et a hétvégén. Kicsit húztam a csavarokon,és bízom benne,hogy ezt az 1 mocizást még kibírja.Aztán leszedem és elpostázom neked!...persze ha még áll az alku?!
Mondjuk nekem van -20 % a legtöbb kopó cuccból és olajból ....
Kovácsolt teflonozott Wössner dugó 25000 Ft..pl.
Az én mesterem menete: kromofág, megmaradt festék homokfúvása, szóró, vizes csiszolás, kevertess minőségi festéket, és lehet fújni...
röviden ennyi
te hogyan,mivel és milyen munkamenetben festetted a vázad?
kérlek mesélj!
úgy tűnik az enyém nem lesz hosszú életű!
mit szóltok ehhez a dobhoz, megéri...stb?
http://www.universalmotor.hu/p...
kösz
i