Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

honda cr 85r pontosan 72 kg (száraz súly)
szerintem a 85 ccm est kérdezi
Parilla, RMC (meg persze Hondáéknál)
nekem 86-os volt és közel 100kg nyomott
szasztok! Hány kiló lehet egy 85-ös cross?
Sziasztok!Nincs v.kinek 99' cr 125-hez eladó segédváza korrekt áron?
Oldalsó vázvédő=Mesterszállás
hol lehet oldalsó vázvédőt,és a lengővillán elhelyezkedő láncvezetőt kapni?
Ezt a Castrolt nem rakom bele soha többet kb 2 üzemorát mentem vele és úgy szól töle mintha 15öt beleraktam volna!azt hiszem veszek én is 4literes kiszerelést a motulbol.Neked bevált a motul?
Így van, ez ennyiért az 5100-as,(aminek 3500 a listaára) de lényegesen jobb bármelyik CASTROL nál, európai motorokba meg főleg. A 300 V-t én vettem utoljára 13800-ért (4 L-es kiszerelés , 3450 Ft/L) de nem akarok eladni belőle, majd elhasználgatom. Ha Husabergbe jó, akkor a CRF-be is, bár én 2006-ban az én Cerkófomba Ipone Full Power Katanat vettem, de bármelyik fajtát eszi, nem tudsz vele mit csinálni.
Ez jól hangzik csak ami nekem kellene annak a pontos neve 300V 4T
FACTORY LINE 15w50!Ha te ezt tudod 3000FTért akkor engem érdekelne!Mert szerintem te a sima 5100 4T 15w50 net tudod!mert az ennyibe kerül sött én még tudom annális olcsóban!
Hello! A PE02E az 1990-ig van a motorszám elé téve '90 után más a jelzés, tehát jól olvastad!
31.400 a WISECO
pesten a márkaképviseletnél,.... én ezt rektam bele.
állítolag az országba csak rajtuk keresztül megy.
Szia! Természetesen áll az alku! Hisz megígértem te!
hellosztok cserélném ktm lc2 típusú motoromat 125ös cr-re ráfizetéssel ha van valaki akit érdekelne írjon köszi
Szervusz Pál. Mennyiért tudnál 2003-as CR250-be gyári alapméretes dugót szerezni Wössner/Vertex/Wiseco viszonylatban?

régi számom töröld ki (30-as), ezt írd be 20 555 02 76
Kennex!
Jövő héten hívlak telefonon. Nem bírom ki,hogy ne motorozzak még 1et a hétvégén. Kicsit húztam a csavarokon,és bízom benne,hogy ezt az 1 mocizást még kibírja.Aztán leszedem és elpostázom neked!...persze ha még áll az alku?!
Vagy lehet hogy elnéztem és PE?
Most találtam csak meg amit írtál hogy honnan nézted meg Szóval ami 53-al kezdődik az a 94-es évjaratú?És mi az az oszlop tetején a PE02E?Nekem a vázszám előtt van, de az PF02?De akkor gyakorlatilag 94-es ezek szerint?
Motul 5100 10w-50 3000 Ft, 15w-50 3100 Ft, ennyiért bármikor adok. Vki nagyon meg akar gazdagodni.
Mondjuk nekem van -20 % a legtöbb kopó cuccból és olajból ....
Kovácsolt teflonozott Wössner dugó 25000 Ft..pl.
rosszakabi val most átszámolva 20 litert százon:D
Helló!
Az én mesterem menete: kromofág, megmaradt festék homokfúvása, szóró, vizes csiszolás, kevertess minőségi festéket, és lehet fújni...
röviden ennyi
Mester!
te hogyan,mivel és milyen munkamenetben festetted a vázad?
kérlek mesélj!
úgy tűnik az enyém nem lesz hosszú életű!
sziasztok!
mit szóltok ehhez a dobhoz, megéri...stb?
http://www.universalmotor.hu/p...
kösz
i
A gép könyv szerint 10w40 es kell bele!külön a motorba és a váltóba!10w50es megy a Ktm sxf be és a yamaha yzfbe!de külömben szerintem is tökéletes bele az is!