Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

250-esből igen, 125-ből 2007. Legalábbis a ceglédi Honda TS-Integrálban ezt mondták.
2008 as az utolso cr modell?
Gazdasági okokból. A 4T-ben nagyobb üzlet van a gyártóknak és a szervízhálózataiknak.
hello mindenki!
valaki kitudná fejteni,mert engem is nagyon érdekelne,hogy miért fejezték be a gyártását a 2T-nek?
én amikor olvastam ezt egy leírásban,a könny kicsordult!
milyen csodálatos gépek is voltak a cr-ek,meg az nsr-ek
Szevaaaa
Ha tuc jönni MSN, gyeremán.
csőőőőőőőőőőőő
Úgy vettem ki, mintha másfél motorja lenne, vagy mi, azt hittem csak van neki egy eladó gyújtás. A Honda maga, ha be tudja szerezni, mennyit mondana árban?

(Képzeljétek el, egy Honda kuplungkosár az enyémbe 98ezer Ft)
mert sok velük a macera hogy megfeleljenek a környezetvédelmi normáknak
gondolom én
Szasztok!

Kellene nekem 1 krosszpáncél olcsón!

Enyém tesóm lenyulta!
s nem tudod miert nem gyartanak ? koszi
Hali! Köszi Imi, felhívtam, gyújtás-alkatrésze egyáltalán nincs.
Használd a "válasz erre" opciót,akkor lehet tudni kihez szólsz...Hondaék tuti nem gyártanak már 2T crosst,többi nagyot nem tudom....
akkor fasza ! 2008 tol mar nem gyartanak 2 utemu fullcrossokat valami ijensmit hallottam
Szia, neki nincs neked való gyújtása?:

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Nem, nem indul nehezen, csak egy elég határozott mozdulattal kell megrúgni a dugó felső holtponti helyzetében és a berugókart teljes útján végig kell rúgni alsó ütközésig. Így pl. melegen elsőre indul. De hidegen sem sokkal nehezebb. Szivatóval 4-5 rúgás, utána gáz-markolat mozdítása nélkül megrúgva indul azonnal.
kennex ! neked nehezen indul a cr 500 ? nehez berugni ?
oke! bocsi
ígyvan!
Szevasz! Ha konkrétan valakinek címezed a hozzászólásodat, akkor megkérünk légyszives, hogy ne "csak úgy" kezdjél el írkálni, hanem használd az adott hozzászólás ablakában található "válasz erre" gombot, mert egyébként nem mindig nyomon követhető hogy konkrétan kinek üzensz! Köszi!
mi a baj kakukk? idegesitlek ?
Szeva,mennyit kérsz érte?
de kisn genyó
koszonom szepen! hat azert mert a dugo szett keri az evjaratot! en is ugy tudom h 2004 csak voltak 1 paran akik mondtak h nem ;) de vegul csak 2004 es ! koszi szepen a valaszokat
Ha jól gondolom akkor ez a Te motorod,így találsz évjáratot a felniben,hengerfejen és az összes idom belsején,ehhez az évhez hozzáadsz egyet és megvan az évjárat,ha ez nem sikerül akkor alvázszám alapján rákeresel a neten,vagy akármelyik H kereskedő megmondja Neked,nem akarom elhinni hogy ezekkel nem voltál tisztában...amúgy pedig nem mindegy 03 v 04 ?
Elárulod hogy miért is fontos ez?
Ha ezekkel nem vagy képben akkor egy 5 évvel idősebbet is rád tudnak sózni fiatalabbként.
Fiatalság bolondság....
Az idomszet alapján 2004-es