Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva,úton feléd a motyó
a hátsó kerekemet sem adnám oda azért a kiló fémért!te jó ég,ki az aki ezért adna egy krosszmotort ami egy élmény!?!?!?
Szia! A lendkerék lehúzásáról nekem az a véleményem, hogy jobb ha oda való lehúzóval csinálod. Nem kell elrohanni a Hondához, ha nics otthon, mert ott biztos heroin árban kapsz. Azonban egy "nevenincs" kis esztergályosműhelyben biztos vagyok benne, hogy csinálnak neked 2-3 ezer Ft-ért (nem 10 ezrekért), ha megméred a méreteit. Fontos a lehúzó menetének a menetemelkedése és mivel Honda, gondolom ez is bal-menetes (az enyém is az), de azért nézd meg. Én is úgy csináltattam, kb ennyiből meg lehet úszni, aztán ha csak otthon használod, meg 1-2 haver, akkor szinte örök élet!
csapágy lehúzóval...
Vki tud vmi frankó lendkerék lehúzási és blokk széthúzási technikát, több10ezres szerszámok nélkül ?
7-8 ropi
Sziasztok!
Egy kérdés CR250 utolsó acélvázas példányok 96os évjárat és az első szériás aluvázasok közt (kb 97-00ig)van számottevő,érzékelhető különbség?
Ahogy hallottam az aluváz pár év elteltével fárad,reped...ezenkívül blokkban van olyan eltérés ami miatt érdemes a 96 utáni szériát választani?
valaki mondja meg légyszi hogy milyen határértékei vannak a kuplung lamellának,rugónak,határoló lemeznek!
okay remelem majd egyutt tudunk majd motorozni most leptem bye
Szép estét zsiványok
Nem voltam még ott...Ami késik, nem múlik
Szerintetek 1 ilyen páncélért mennyit lehet elkérni?
megint hello jo a kep zsir lett batnonostora nem mentel ell ott is jo palya van volt?
az zsír
Ma nem, tegnap voltunk. Ma országúti túra volt, párommal fagyikelyheztünk egyet Soltvadkerten.
Bugyiztatok ma is?
Igen az még tervben van ma himbát zsíroztunk meg hátsó kerékben cseréltünk csapágyakat nem jutott rá idő csinálni,megvan a terv,hogy hogyan lesz megcsinálva a szivacs
A kormánybefogóra tegyél védőszivacsot, mert ez így még a páncélt is eltöri, ha előrebuksz.
Dobok be 1 gépet a gépről minden patent rajt várjuk az igazi szezont
Hello!
köszi ma már széttszedtük bezsiroztuk minden nagyon jól működik.
a csavarok nem voltak berohadva még zsír is volt bent szóval egyszerüen széttszedtük
azért köszi a segítséget
kolléga
szerszámkészitö, majd a Katonába nc-cnc ( hunor leginkább ),
majd a kecskeméti GAMF gépészmérnöki szak, majd a Keleti K. ban müszaki környezetvédelem.
hello szia!
múltkor beszéltünk a kormány csapágy dologról.
akkor tudnál benne segíteni?
kuplung lamellát hol kapok a legolcsóbban?
lábtartót nem tud valaki?mert letört egy ugratásnál