Szia! A lendkerék lehúzásáról nekem az a véleményem, hogy jobb ha oda való lehúzóval csinálod. Nem kell elrohanni a Hondához, ha nics otthon, mert ott biztos heroin árban kapsz. Azonban egy "nevenincs" kis esztergályosműhelyben biztos vagyok benne, hogy csinálnak neked 2-3 ezer Ft-ért (nem 10 ezrekért), ha megméred a méreteit. Fontos a lehúzó menetének a menetemelkedése és mivel Honda, gondolom ez is bal-menetes (az enyém is az), de azért nézd meg. Én is úgy csináltattam, kb ennyiből meg lehet úszni, aztán ha csak otthon használod, meg 1-2 haver, akkor szinte örök élet!
Sziasztok!
Egy kérdés CR250 utolsó acélvázas példányok 96os évjárat és az első szériás aluvázasok közt (kb 97-00ig)van számottevő,érzékelhető különbség?
Ahogy hallottam az aluváz pár év elteltével fárad,reped...ezenkívül blokkban van olyan eltérés ami miatt érdemes a 96 utáni szériát választani?
Igen az még tervben van ma himbát zsíroztunk meg hátsó kerékben cseréltünk csapágyakat nem jutott rá idő csinálni,megvan a terv,hogy hogyan lesz megcsinálva a szivacs
Hello!
köszi ma már széttszedtük bezsiroztuk minden nagyon jól működik.
a csavarok nem voltak berohadva még zsír is volt bent szóval egyszerüen széttszedtük
azért köszi a segítséget
kolléga
szerszámkészitö, majd a Katonába nc-cnc ( hunor leginkább ),
majd a kecskeméti GAMF gépészmérnöki szak, majd a Keleti K. ban müszaki környezetvédelem.
hello szia!
múltkor beszéltünk a kormány csapágy dologról.
akkor tudnál benne segíteni?
kuplung lamellát hol kapok a legolcsóbban?
lábtartót nem tud valaki?mert letört egy ugratásnál
Egy kérdés CR250 utolsó acélvázas példányok 96os évjárat és az első szériás aluvázasok közt (kb 97-00ig)van számottevő,érzékelhető különbség?
Ahogy hallottam az aluváz pár év elteltével fárad,reped...ezenkívül blokkban van olyan eltérés ami miatt érdemes a 96 utáni szériát választani?
köszi ma már széttszedtük bezsiroztuk minden nagyon jól működik.
a csavarok nem voltak berohadva még zsír is volt bent szóval egyszerüen széttszedtük
azért köszi a segítséget
szerszámkészitö, majd a Katonába nc-cnc ( hunor leginkább ),
majd a kecskeméti GAMF gépészmérnöki szak, majd a Keleti K. ban müszaki környezetvédelem.
múltkor beszéltünk a kormány csapágy dologról.
akkor tudnál benne segíteni?
kuplung lamellát hol kapok a legolcsóbban?
lábtartót nem tud valaki?mert letört egy ugratásnál