huh helló most nagy segitség kellene mert egy haverom motorja nem indul már mindent meg néztünk hengerfejtömitést és a gyertyát kicseréltük a dekni t leszedtük a gyulytásnál de semmi és nem tudjul mi a baja ja meg a membránt is megnéztük és a karbit!
Sziasztok!
Rég nem jártam errefelé. Végre elkészült a szörnyeteg is. 2 túrát már kibírt több kevesebb sikerrel. Már csak néhány gyerekbetegségből kell kinőnie.
éppen van a garázsban egy pár flakon.Ha adsz egy postacímet egyet elküldök neked 1500ért.És ha bevállik,amit nem kétlek,akkor bármikor tudok szerezni!
Mailcímem az adatlapomon.
bocsi de tegnap nem voltam gépközelben.Pedig féláron tudtam volna a csapágyakat hozni.
Váltóban én a Shell 10W40 4T olajat használom.Van benne adalék a kuplunghoz is,és szerintem jó minőség-jó árban.
Helló CRosszaságok! ha valaki még nem tudna róla szólok, hogy 7végén honda tesztnap Érden most jutott az info a fülembe pár perce Remélem arrafelé is lesz amerre én lakok
hello!
milyen váltó olajat ajánlotok?
aunerbe van putoline 75w-s olaj az jó lenne?
cr service manual 10w-40et ír!
milyen motorolajat rakjak bele,ha a manual szerint akarok cselekedni?
segítsetek légyszi!
Rég nem jártam errefelé. Végre elkészült a szörnyeteg is. 2 túrát már kibírt több kevesebb sikerrel. Már csak néhány gyerekbetegségből kell kinőnie.
nagyon fontos lenne számomra!
csapágy és olaj ügyben keresnélek!
Mailcímem az adatlapomon.
milyen árban van a shelles olaj?
mert a repsol 10w30as váltó olaj az 2200orintból kijön
Váltóban én a Shell 10W40 4T olajat használom.Van benne adalék a kuplunghoz is,és szerintem jó minőség-jó árban.
de azért köszi így utólag a segítséget!
hajtóműolajra tudsz valamit mondani?
Hello Hawyy.Mikori évjárat a CR-ed? Vagy tudsz mondani konkrét cikkszámot a csapágyaidról?
milyen váltó olajat ajánlotok?
aunerbe van putoline 75w-s olaj az jó lenne?
cr service manual 10w-40et ír!
milyen motorolajat rakjak bele,ha a manual szerint akarok cselekedni?
segítsetek légyszi!
Vagy árat .
De inkább méret.
tudom,hogy számtalanszor volt már a kérdés le egyszerűbb megkérdezni mint 100 oldalakat visszaolvasni
Nos az lenne a kérdésem,hogy 95-ös honda Cr-nek az első csapágy mérete mi?