Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öcsém,nekem ak volt kihajtható fém támasszal,de azt nem találom sehol,pedig még a sorszámát is tudtam,végig azon filoztam hogy lehetne hazavinni.
Kakukk! AMD = automata módosított deszant
AK 47 és modifikációi általában fix fa (vagy műanyag) tusásak. Az AK 47 D az a rajparancsnoki változat, annyival különbözik a "nem D" jelzésűtől, hogy ezen megvan a helye a bajonettnek "gyárilag". A sima 47-en nincs!
jah...meg vízen szeretett beázni
Tuti ám
tudtam én is szeretni nagyon!...akkor volt csak gond mikor nem indult....akkor jött a BTR
Az AMD magyar, addig oké, de az az AKM magyarok által deszantra fejlesztett változata:

http://hu.wikipedia.org/wiki/A...
Tuti gép mi? 4-5 évig voltam egynek a gazdája a '90-es évek első felében. Minden csínját-bínját megismertem és imádtam vezetni, pár 100 km-t belecsavartam! :)
bünti zázszlóalj
Höhöhö.. Az csak a "babetta" motor.
Vettem, köszi! (nem voltam itt a gépnél, mert Matlé éppen erre járt Kecskeméten és beugrott hozzám, most ment el)
az amd magyar,az ak 47 d az a dessantos
Minket csak vittek gaz66-tal, Mi8-al, An26-al. Hozni már nem hoztak. Béreltek nekünk lábbuszt.
az fasza lehetett a fácánosba
én a Petőfiben voltam díszelgő,a legkeményebb hely volt.
dehogy...jött az AKM (A. Kalasnyikov Modified) aztán az AMD, a rövidített desszantos
naked gun?
mi a bánatom az a hatalmas motor?
De úgy is mondhatnám én magam voltam a fegyver.
jah..az én időmben még az AK volt a rendszeresített......talán még mindig az!?
AK infrával hang tompikával. hehe
Én a szárazbab főzelékes lövészetet szerettem
Én csak PA-63-mal, Walther PP-vel (tök ugyanaz), AK-47-tel, és Zastava távcsövessel.
Én a mostani munkámról tudnék mesélni.
látom van itt azért fegyvermániás elég!
Dragunoval én is löttem 1x......3 hét Petőfi laktanya lett belőle
Ha csak a katonai szolgálatot néznénk akkor lehetnék az apád
Fateromat irigyeltem, Szolnokon volt mélységi felderítő, és mivel jól lőtt, egy rakás érdekes fegyvert kipróbálhatott, Dragunovtól a Gepárd M1-M2-ig...