Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Molnarzo-nak üzennék, remélem be fog nézni ma is, mert szerintem nem sokáig leszek itt, vendégeink vannak. (Természetesen Nyársapátra megyünk holnap, szerintem 9-10 között indulunk, innen nincs messze.) Szóval Zoli! Ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy a motoremelő bak "gyári" legyen és jó neked a sufnis is, akkor csinálok egyet neked. Megérdemled! Így legalább valahogy én is tudok egy kicsit viszont-segíteni neked. Hogy ne kelljen horror postaköltséget fizetned, az öcsém megígérte hogy néhány nap alatt haverokon keresztül lejuttatja Komlóra ha kész lesz. Van itt az enyémről 2 kép (én csináltam ezt is), ha megfelel, akkor lesz neked is, csak írj vissza, hogy kell-e?
Köszönöm a jó kívánságot! ...azé be ne falcolj! ...annyit nem ért az a kesztyű.
Neked is Boldog Szülinapot, ennek örömére kapsz tőlem egy kesztyűt majd ajándékba, mert MINDENT SZÉTFORGATTAM már itthon, szétb@sz az ideg, egyszerűen NEM találom a kesztyűd
Heló mindenkinek! Gratulálok a születésnapod alkalmából! ...Holnap kezet rázunk! ...én meg holnap 40!
asszem csak a páncélom meg a térdvédőm van nálad
ezek most nem kellenek szerintem
Boldog Születésnapot Öregúúúúúúr!
Ja, bocs, értem már...
Mikor hoznátok el a cuccaid? Ma este MAX. 9-ig ráérek, vagy holnap reggel kb. 10-ig leszek max itthon...
fater nagyon ráérzett arra hogy elhozzuk a csizmámat tőled...most bajba lennék,mert az axo-t kölcsönadtam havernak
ja..elég érdekes dogokat láttam már,elég érdekes helyeken..
zöldségeknél ruhát...stb
ez meg különösen vicces volt tegnap...kb zengett a teszkó a röhögésünktől
ja meg kitaláltuk a international tesco party series-t
költséges lenne...de biztos jó is
valaki a pénztárnál jött rá, hogy kilóg a keretből már a husi, és letette...Semmi extra, jó magyar szokás. A cigányok meg a sorok közt járkálás közben eszik a csokikat.
tegnapi tescozásból egy kép
Már hogyne lehetne, ráadásul folyton esek kelek, mondjuk már elfelejtettem, hogy kell motorozni. Nademajdegyszer...
téged nem lehet otthagyni
Hát gondoltam, mivel elöbb kész lett keme motorja, mint az enyém, igy nem lenne időm behozni titeket, meg te is mész holnap, és nagyon otthagynátok engem, ezért inkább direkt beletörtem a csavart, hogy fel tudjak készülni itthon
ja igen...
jóvan na...6 körül értem haza studiobol....brutál party volt...
még nehezen működik az agyam
Mármint Taksonyba...
akkor találkozunk.
jóhogynemmá bódog nőnapot!de sebaj,kööszi,faszé nem jó a moccod jönné te is
Köszi szépen. Hát igen. A motoromon pár dolog specified on gabibá volt
akkor jó
Nyársapátra megyek sanyával,ha normális idő lesz reggel
de!de nem sikerült beprobálni,még várok egy visszahívást hátha levisznek.Ha nincs más bérelek egy futót,de nem szivesen
geccc,nagyon szép lett a cr!egész nap azt mostam,a végén már fagyott rá a víz abba kelklett hagynom,beraktam a sufniba szárítani
És nem kéne neked visszahívni engem, hogy akkor viszed-e a futót, vagy reggel jössz, vagy a Combóba fér a motor, vagy valami?
Boldog névnapot! Kellemes időtök lesz holnap, jó korizást!