Molnarzo-nak üzennék, remélem be fog nézni ma is, mert szerintem nem sokáig leszek itt, vendégeink vannak. (Természetesen Nyársapátra megyünk holnap, szerintem 9-10 között indulunk, innen nincs messze.) Szóval Zoli! Ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy a motoremelő bak "gyári" legyen és jó neked a sufnis is, akkor csinálok egyet neked. Megérdemled! Így legalább valahogy én is tudok egy kicsit viszont-segíteni neked. Hogy ne kelljen horror postaköltséget fizetned, az öcsém megígérte hogy néhány nap alatt haverokon keresztül lejuttatja Komlóra ha kész lesz. Van itt az enyémről 2 kép (én csináltam ezt is), ha megfelel, akkor lesz neked is, csak írj vissza, hogy kell-e?
Neked is Boldog Szülinapot, ennek örömére kapsz tőlem egy kesztyűt majd ajándékba, mert MINDENT SZÉTFORGATTAM már itthon, szétb@sz az ideg, egyszerűen NEM találom a kesztyűd
ja..elég érdekes dogokat láttam már,elég érdekes helyeken..
zöldségeknél ruhát...stb
ez meg különösen vicces volt tegnap...kb zengett a teszkó a röhögésünktől
ja meg kitaláltuk a international tesco party series-t
költséges lenne...de biztos jó is
valaki a pénztárnál jött rá, hogy kilóg a keretből már a husi, és letette...Semmi extra, jó magyar szokás. A cigányok meg a sorok közt járkálás közben eszik a csokikat.
Hát gondoltam, mivel elöbb kész lett keme motorja, mint az enyém, igy nem lenne időm behozni titeket, meg te is mész holnap, és nagyon otthagynátok engem, ezért inkább direkt beletörtem a csavart, hogy fel tudjak készülni itthon
ezek most nem kellenek szerintem
zöldségeknél ruhát...stb
ez meg különösen vicces volt tegnap...kb zengett a teszkó a röhögésünktől
ja meg kitaláltuk a international tesco party series-t
költséges lenne...de biztos jó is
jóvan na...6 körül értem haza studiobol....brutál party volt...
még nehezen működik az agyam
Nyársapátra megyek sanyával,ha normális idő lesz reggel