Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faist valakit itt már okított ezzel.asszem berúgó karra hívatkozott talán,talán ő többet tudna segíteni
Hello!
endurrocrossban kép alapján belőtték,hogy milyen évjárat.
Kerkyra meg 1-2 értik nagyon.
ja próbáltam csak tudod 05 06 07 ugyanugy néz ki az összes egymás mellé raksz 05 öst és 07 est mindkettö top álapotban van nem mondod meg semmiröl. max ha bele van vhova irva:)
Jóéjt!
azért köszi:) nem tudsz vkit aki esetleg tudna?
Próbáld kép alapján

http://www.motorera.com/honda/...
crf-ben nem tudok segíteni, csak CR-ben...
Hello,jóéjt
Skacok én lelécelek, fáradt vagyok, elteszem magam holnapra! Sziasztok! Jó éjt mindenkinek!
Előre láthatólag nincs,jó erőben van minden oké láthatólag/érezhetőleg,jobb a biztonság csak azért húzzuk le.
Hello keme tudsz nekem segiteni asszem te segitettél cr es srácnak is azt kéne kideriteni mien évjáratú a crf em 450 es a blokk száma:2304126ha tudsz segiteni köszi:)))
Van valami ok az aggodalomra?
Hello!
Hétvégén lehúzzuk a hengert megnézzük mi milyen állapotban van
Helló arcok
Hogy ityeg a fütyő?
Köszi akkor 0.5 ös klingerit pont jó lessz bele
oksa,akkor majd ha aktuális.egyébként könnyű ide találni.a kocsmánál jobbra,aztán 2x balra felénk ezek a tájékozódási pontok
Hali.igen nekem is ilyesmi évjárat van,az enyémbe most 0,4 es van.papír boltba kapható kartonból vágtam.hibátlanul üzemel.0,4-0,8 ig sztem bármit befaraghatsz oda
kinek akarsz segíteni?Matlé remete gyerek,szereti egymaga megoldani a dolgait!
Szia Zoli! Mérd meg nekem légyszives, hogy a mocid váza a blokk alatt mekkora távolságra van a földtől, amikor egyenesen áll a saját lábán. Gyanítom, hogy egyezhet a méret az enyémmal, vagy legalább is közel hasonló, de nem akarom elcseszni a bakot!
Akkor kerítek egy utánfutót és majd kereslek telefonon a jövő hét elején és pontosatjuk, hogy mikor lenne jó neked, ill, hogy hol talállak meg Némedin?
HEllo SÜrgös lenne vki meg tudná nekem nÉzni HOgy CRF 450-es motorom mien évjárat? mondom a blokk számot : 2304126
Szevasz athéna!meguntam a rollered.Co val kicsit oda hefteltem a lánckereked le ne essen.Kemét hívd ha csinálni akarsz rajta valamit mert visszavittem hozzá!
Hello Matlé!
Nem tudod véretlenül,hogy milyen vastag hengertalp tömítés kell Cr 250 94-95 körüli gépbe?(ha jól tudom neked is ekkörüli a géped).
Vagy akinek megvan a Keme féle kis könyvecske nem lenne szíves megnézni?
előre is köszi
Nekem megfelel.Én sem tervezek motorozást míg el nem tűnik a sár.Inkább várok 2 hetet mint teleszkópokat szimeringezzek.
hát én ezt most meg nem mondom....majd holnap megnézem