ja próbáltam csak tudod 05 06 07 ugyanugy néz ki az összes egymás mellé raksz 05 öst és 07 est mindkettö top álapotban van nem mondod meg semmiröl. max ha bele van vhova irva:)
Hello keme tudsz nekem segiteni asszem te segitettél cr es srácnak is azt kéne kideriteni mien évjáratú a crf em 450 es a blokk száma:2304126ha tudsz segiteni köszi:)))
Szia Zoli! Mérd meg nekem légyszives, hogy a mocid váza a blokk alatt mekkora távolságra van a földtől, amikor egyenesen áll a saját lábán. Gyanítom, hogy egyezhet a méret az enyémmal, vagy legalább is közel hasonló, de nem akarom elcseszni a bakot!
Akkor kerítek egy utánfutót és majd kereslek telefonon a jövő hét elején és pontosatjuk, hogy mikor lenne jó neked, ill, hogy hol talállak meg Némedin?
Szevasz athéna!meguntam a rollered.Co val kicsit oda hefteltem a lánckereked le ne essen.Kemét hívd ha csinálni akarsz rajta valamit mert visszavittem hozzá!
Hello Matlé!
Nem tudod véretlenül,hogy milyen vastag hengertalp tömítés kell Cr 250 94-95 körüli gépbe?(ha jól tudom neked is ekkörüli a géped).
Vagy akinek megvan a Keme féle kis könyvecske nem lenne szíves megnézni?
előre is köszi
endurrocrossban kép alapján belőtték,hogy milyen évjárat.
Kerkyra meg 1-2 értik nagyon.
http://www.motorera.com/honda/...
Hétvégén lehúzzuk a hengert megnézzük mi milyen állapotban van
Hogy ityeg a fütyő?
Nem tudod véretlenül,hogy milyen vastag hengertalp tömítés kell Cr 250 94-95 körüli gépbe?(ha jól tudom neked is ekkörüli a géped).
Vagy akinek megvan a Keme féle kis könyvecske nem lenne szíves megnézni?
előre is köszi