Béla mindenkinek szívesen odaadja, aztán mindenki esik vele
Mi megnézzük Nyársapátot, oda úgyis ritkán megyünk, mert messze van. Utána megint Taksony, Bugyi, stb...környék...
kulcs azért kell,hogy érezd azt hogy mennyi az annyi..
nem is gondolnád hogy az a 8 nm amivel a dekni meg blokkcsavarokat kell meghúzni.,..mennyire lófasznak tűnik
érezni kell...aztán kb ráérzel egy idő után mi mennyi
Ezt az eladást már megbeszéltük, hibátlan felújitott motort nem adok el, ha meg igen, akkor úgysem hiszik el, hogy fel van újitva és el akarom adni. Szóval majd nyár végén. Akkor ötletesen telt a nap
A táblázatot megköszönöm, abból nyomatékkulcs nélkül is tudok tanulni valamit. Viszont mostanában épp nem szarom a pénzt, tehát a kulcs későbbre marad. Azért is kérdeztem mi van a lapátolással. Kemével lélekben rávettük magunkat, még egy két hónapja, szóval ha valóban van ilyen meló, akkor addigra hátha te is meggondolod magad.
jaja
Sanya mondta hogy ha akarok,akkor lemetetek vele aztán csapathatok az övével.
Nemrég meg Béla hívott hogy zsír a pálya,meg hogy az övével is mehetek majd.
remélem jó idő lesz
No hát Kézvédő! Miért is találták ki? Védje a kezedet, a karokat és legfőképpen a kormány által okozott sérülésektől! Nekem sima két ponton felfogatott műanyag UFO oklahoma kézvédő! Én úgy használom hogy tőben szorosra húzom és kormányvégnél annyira szabad hogy kicsit nagyobb tekeredésnél el tudjon fordulni! Csuklótörés kizárt hacsaknem a kar fogja eltörni! Az egypontos kaki nem ér semmi mivel eséskor semmit nem véd csak kissebb ágaktól védi az endúrósok kezét. Én leginkább azért tarom jónak mert a karok nehezebben törnek görbülnek, eséskor a kormány könnyebben csúszik( nem bök le a talajba és így kormány görbülésnek is kisebb az esélye) és leginkább azért mert a kormány baszott nagyot tud bökni Egyik rokonomnak így repedt meg a mája Szóval jó dolog.
persze,azóta mi is flesseltünk ezen,hogy milyen durva lenne ha lapátolnák
de nem visz rá a lélek.
majd felhivja haverját aki volt és elmondja a részleteket
Jó is az a nyársapát...tetszetős pálya
Mi megnézzük Nyársapátot, oda úgyis ritkán megyünk, mert messze van. Utána megint Taksony, Bugyi, stb...környék...
nem is gondolnád hogy az a 8 nm amivel a dekni meg blokkcsavarokat kell meghúzni.,..mennyire lófasznak tűnik
érezni kell...aztán kb ráérzel egy idő után mi mennyi
Sanya mondta hogy ha akarok,akkor lemetetek vele aztán csapathatok az övével.
Nemrég meg Béla hívott hogy zsír a pálya,meg hogy az övével is mehetek majd.
remélem jó idő lesz
irány kakucs
Mi lemegyünk taksonyba
pegazóra?
de nem visz rá a lélek.
majd felhivja haverját aki volt és elmondja a részleteket