Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van e rendes villám a gyújtásnál?
Nagyon ügyes Egyébként csendben megsúgom ,ha valakinek gyorsan,jagyonfasza profi weboldal kell ,forduljatok bizalommal Tripla T úrhoz!Nem fogtok csalódni!
Ha van klingelited meg karton lapod, akkor nagy meglepetés nem érhet. Amikor szétszeded, akkor megméred és agy kicsivel vastagabbat teszel alá.
Ezt tegnap csináltam ha esetleg kell valakinek. Nyomtatás eredeti DPI-ben és akkor jó lesz a méret.
Ezt melóztam dél előtt. Meg fel akartam rakni a karbit, de nincs meg a kisebbik bilincs.
Arra is gondoltam,de azt sem tudom,hogy mekkora a vastagsága.
Cső,

Hogy sikerült kinyomni belőle a régi csapágyat? Sérült a ház valamennyire?
Vegyél papírboltban fényes kartonlapot, ami vastagabb mint a műszaki rajzlap, abból alá tehetsz 1,2,3 réteget, hogy meglegyen a kívánt vastagság.
Háy'
Kész a himba gondoltam megmutatom:),
azt is felteszem milyen volt elötte
Én is klingelitből szoktam vágni és még eddig nem csalódtam benne!
Hello!
csak azért kérdeztem mert a legvékonyabb kilingerit úgy tudom 0.5 ös.
azért lett volna jó tudni,hogy mekkora a gyári...,de talán valaki majd meg tudja mondani
haverom is klingeritből vágott ilyen lett neki...
Haligali...
jaja...91es!
Csá! A 125-höz nekem nem volt akkora, szerintem 0.3 0.2 körül van. De az athéna tömitésszettet többféleképpen is lehet használni, pl én a tömitésszett kartonból vágtam tömitéseket oda, ahova nem jutott , szerintem végülis igy működik egy szett
Ufo, aluminium merevítős van. 9200.-ft Van minden szinben, természetesen az ára a felfogató szettet is tartalmazza.
Marci
Helló Mindenki! Molnár Zoli a cr-ed 91-es?
Köszi
nemtom..
vedd meg,mérd meg és megtudod
Hellosztok!
A gyári hengertalp tömítés az milyen vastag?
0.4?0.5?
94-95 ös Cr 250-ről lenne szó.
előre is köszi
Atac-os vagy hpp-s? Mondj valami komoly árat!
Csak azt nem értem miért fáj a kanyarodástól a bordám.
Most, hogy így nézem ezt a képet, azon gondolkodok, hogy akkorát tudok már kanyarodni, hogy leér közben a kormányom... hm...
8ft és ez az utolsó ár
..le hát.....a felniket igen!
...de akkor még amatőr voltam
helo

érdeklődnék hogy kézvédőid milyenek vannak és hogy mennyibe fájnak ?
Ha lenne kép megköszönném