Jó estét mindenkinek!
Ha sorozatfüggő vagy, akkor ezt mindenképpen ajánlom. A seasonnél tudod legörditeni a részeket. Érdemes az elejéről nézni (lazán kapcsolódik), de nem fontos. Ez pl tök jó rész.
Hát, skacok! szép csendben eltolom a bicajt én is. Ledőlök a TV elé, aztán szerintem 10 perc múlva alszom is. További jó estét és/vagy jó éjszakát mindenkinek! Sziasztok!
A váltójában persze a vétel után azonnal olajat cseréltem (Repsol full syntetic) és mivel csak egy fémszita sportlégszűrő volt rajta, légszűrőszivacsból ragasztottam egy palástot az eredetire, mert nagyon bevette a port. Egyébként valóban jól működik.
Eddig egy alkalommal volt baja (az is egy sterimobos mosás után). Sajnos nem vettem észre, hogy a CDI rosszul volt kiöntve műgyantával és valószínűleg kapott egy kis vizet. Ki lett cserélve (az újat megnéztem, az egyben van. 2000 ft- körül volt az új CDI. Istenek, csak a CR-be is ennyibe kerülne!
én meg jó apuka vagyok és szótfogadok.
jól van 1eztetek lányommal és küldök a mailodra egy pár képet,meg egy irányárat!
Ha sorozatfüggő vagy, akkor ezt mindenképpen ajánlom. A seasonnél tudod legörditeni a részeket. Érdemes az elejéről nézni (lazán kapcsolódik), de nem fontos. Ez pl tök jó rész.
e-mailbe küldhetsz ajánlatot ha gondolod
mondjak egy árat mi?
viszont meglepett a végsebessége.....úgyhogy rossz nem lehet!