Ahogy mondod a Hondánál a gyéri szett az 32000 forint hozzáteszem azt hogy abban benne vannak a szimeringek is ami a motorba kell! Igaz én így is drágállottam! Aztán megkérdeztem az Athénát. Kiírták hogy komplett szett yamaha yz 125-hez 8 rugó!Hú mondom milyen fasza gondoltam a hondámhoz sem lesz drágább! Megkérdem aztán kinyögik hogy 17rugó Mondom kösz nem! Inkább megveszem azokat ami fontosak a többi meg jó mivel most volt először szétszedve a motor.
Nem tudom, mi bajod az Athena-val. Teljesen jó minőségű, és szinte mindent ad a szettekhez, a papírtömítéseket, a fémeket: hengerfej, kipuff, az összes gumigyűrűt (na, azt gyártsd le otthon), réz-és alu alátéteket...Ha ezt mind megrendeled a Hondánál, 30ezer fölött jön ki.
Javítani mindent lehet. Bajner Józsit mondják itt a többiek, aki profin és tűrhető áron javít talókat, nekem szerencsére még nem volt ilyen gondom. De Csika1 is foglalkozik ilyennel, a honlapján meg tudod nézni. http://szerelesikonyvek.byetho...
hello mki!
Megvan a váltókarom,éppen most mostam le a motort! ...bár sáros nem lett,mert fagyott volt a föd,és kemény .
Észrevettem,hogy valami csöpög a motorból.Megnéztem és a himbán folyik le valami tiszta olaj.Ez csakis a központi telóból jehet nemde? Lehet ezt javítani valami szimeringgel?
Hengerfejjel ismét ne spórolj, ha egy igazán jó gépet szeretnél.
Egyszer kell rendesen összrakni, gyári cuccokkal- és a tiedhez nem hiszem, hogy túl drága lenne ez a néhány dolog.
Ha rendesen üvegezni akarod a kis 25ösnek, én a helyedben még athena-t sem raknék bele
A ktm-nél óvatosan kell bánni a hengretalp tömítéssel, mert annak vastagságával hézagolod ki a robbanóteret, nem a hengerfejével..
0,05-0,25 -ig rengeteg vastagságban létezik, abból kell összerakni a megfelelő vastagságú(ak)at.
sztem is óvatosan..
Basszák meg!
ú
ha hallasz, akkor mÉrd meg a hengertalp tÖmÍtÉs vastagsÁgÁt!
Valaki rendelt már tömítés szettet? Elég drága nem?
faja, ne aggódj
Ipone nem csinál szart- monodm én, mint motul fan!
harasó
zsír
De ezt is közöld máskor hobbi szerelőnknek!
Én is utólag tanultam sok mindenből...
amúgy riszpect
majd lesz valahogy! de letojom....holnap akkor is motorozás!
http://szerelesikonyvek.byetho...
Megvan a váltókarom,éppen most mostam le a motort! ...bár sáros nem lett,mert fagyott volt a föd,és kemény .
Észrevettem,hogy valami csöpög a motorból.Megnéztem és a himbán folyik le valami tiszta olaj.Ez csakis a központi telóból jehet nemde? Lehet ezt javítani valami szimeringgel?
na elhúztam visszaolvasni..
Egyszer kell rendesen összrakni, gyári cuccokkal- és a tiedhez nem hiszem, hogy túl drága lenne ez a néhány dolog.
Ha rendesen üvegezni akarod a kis 25ösnek, én a helyedben még athena-t sem raknék bele
0,05-0,25 -ig rengeteg vastagságban létezik, abból kell összerakni a megfelelő vastagságú(ak)at.
sztem is óvatosan..