Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te! Ezen egy bötű sincs (ha csak az alján nem, de fejre nem állítottam) a hengerűrtartalom feltűntetésén túl (107 ccm). ez van. Nem tudom.
cigi? Az jöhet nekem is! Kimegyek én is,és megsimogatom a CRem
ja...hogy nem is automata!
ez egy frankó dolog...váltó kicsit jawa Mustangos...
biztos furcsa lehet!
Kimegyek egy cigire és megnézem, mert fogalmam sincs.
11 éves volt szeptemberben, kb nincs még egy éve, hogy kapta, előtte se kép, se hang (csak utasként). Ja, 4 sebességes a masina, kuplungos, tehát meg kellett tanulnia váltani is. Érdekes a váltója, mivel kör-váltó, ráadásul fent 1, a többi lefelé, de a 4. után megint üres és kezdődik újra. Oda vissza lehet vele természetesen váltogatni, de nekem nagyon furcsa lenne megszokni, hogy fordítva van minden, meg hogy a 4. után újra 1.
köszönöm a pontos infót! A motorja nem Honsim véletlenül?
Különben a quad is ilyen,frankó a motorja,jó a hangja....de a futómű az egy horror
Szóval 110 ccm, valami nevenincs 4-ütemű pitbike-utánzat. Mielőtt vettük volna neki, próbáltam véleményeket kérni. A motorjára azt mondják hogy Honda licenc és hogy nagyon megbízható nem igazán romlik el (Ehhez én nem értek, de mivel kínai, ezért elég gyanús). A motorját többen is dícsérték, ez talán igaz lehet. Hátsó lengéscsillapító központi ugyan, de himba nincs, és szerintem kuka lesz előbb-utóbb, mert nem is csillapít. Viszont nagyon faja hangja van, olyan jó kis öblös. Szerintem az első villa nagyon gyenge valami, gyanús nekem a két kormánycsapágy is, de mivel még nem lóg, nem bántottam (csak nagyon gyengécskének tűnik). Elöl-hátul tárcsa (hidraulikus mindkettő). Menetdinamikára nagyon jó szerintem, engem is visz frankón! Olyan 85-90 km/h körül lehet a vége. Volt aki azt mondta (kissebb testtömegű), hogy elmegy 110-et is. A kiscsaj nem motorozik túl sokat vele, ennek ellenére nagyon szereti, néha-néha kijön velünk. Azt mondta Nyársapátra szeretne jönni vasárnap. Újonnan vettem 90, vagy 95 e ft volt de nem üzletben. Nagyjából ennyi. Kizárólag csak hobby motornak való, szerintem a homokot sem nagyon bírná, de mondjuk földútra, erdőbe kiváló! Hát nagyjából ennyi.
Húha, akkor az nagyon veszélyes lehet
akkor ki ne hagyd!
Én is azt mondtam megnézek egy részt....azóta függő vagyok!
hatalmas neki a 80as! Éppen elérte a lába a váltót... el is adtam!
Én meg abból nem láttam egy részt sem.
Akkor a dt nagy neki.
A South Park az alapműfaj
12 éves. Két keréken még nem nagyon,csak amikor gyors volt a kanyar a quaddal!
én vazzeg sorozatmegszállott vagyok...Dr.House,meg a Szökés.....na meg a South Park...az a kedvenc!
Hogy crossmotor lenne, az kissé túlzás, de mindjárt írok róla.
Mennyi idős a kis csaj? Mennyit ment 2 keréken?
...fasza mi? Lehet, hogy szégyellnem kellene magam, én csak a bel, -és külpolitikai műsorokat szeretem, meg a sportot. A többi nem nagyon érdekel. Ha filmet szeretnék nézni, akkor DVD-n.
tudod mit akartam még?
Láttam az adatlapodon a kissebbik csajod valami gyerekkrosszon nyomja. Vélemény róla? Lányomnak is kellene egy. Van egy 110 cm3 kínai quadja,de nem vagyok elszállva tőle.És azt mondja neki is sok a 4 kerék
De basszus! ...először azon gondolkodtam, hogy ki az a Berényi (motorversenyző), hogy még nem hallottam a nevét? Ezért kellett megnéznem az előzményt.
Persze! Már Husqy is kérte. Szerintem nem csak nekem lesz véleményem róla, mert kint leszünk egy páran. Úgy is kíváncsiak lesznek a srácok is, biztos kipróbálják.
bezzeg ha azt mondom Pastrana azt tudod mi?
Megmondom a frankót, engem nem is érdekel! Nagyon sok mindenkitől hallottam már, hogy jó az a sorozat, de nem bírtam rávenni még magam (lehet ez szegénységi bizonyítvány - lehet röhögni is bárkinek, meg hajat tépni is - de mikor leírtad a nevet nem tudtam ki a Berényi Miki. Meg kellett néznem a hozzászólásod előzményét, csak akkor esett le, hogy biztos a sorozatban van) - ez van!
jaja...pedig még én sem láttam nagyon ezt.Viszont az összes részt hallottam! az egész család azt bámulja itt a hátam mögött
azért majd egy rövid élménybeszámoló jöhet ide,hogy milyen volt a félliteres!

persze csak ha ki nem nyúlik túlságosan a kezed!