11 éves volt szeptemberben, kb nincs még egy éve, hogy kapta, előtte se kép, se hang (csak utasként). Ja, 4 sebességes a masina, kuplungos, tehát meg kellett tanulnia váltani is. Érdekes a váltója, mivel kör-váltó, ráadásul fent 1, a többi lefelé, de a 4. után megint üres és kezdődik újra. Oda vissza lehet vele természetesen váltogatni, de nekem nagyon furcsa lenne megszokni, hogy fordítva van minden, meg hogy a 4. után újra 1.
Szóval 110 ccm, valami nevenincs 4-ütemű pitbike-utánzat. Mielőtt vettük volna neki, próbáltam véleményeket kérni. A motorjára azt mondják hogy Honda licenc és hogy nagyon megbízható nem igazán romlik el (Ehhez én nem értek, de mivel kínai, ezért elég gyanús). A motorját többen is dícsérték, ez talán igaz lehet. Hátsó lengéscsillapító központi ugyan, de himba nincs, és szerintem kuka lesz előbb-utóbb, mert nem is csillapít. Viszont nagyon faja hangja van, olyan jó kis öblös. Szerintem az első villa nagyon gyenge valami, gyanús nekem a két kormánycsapágy is, de mivel még nem lóg, nem bántottam (csak nagyon gyengécskének tűnik). Elöl-hátul tárcsa (hidraulikus mindkettő). Menetdinamikára nagyon jó szerintem, engem is visz frankón! Olyan 85-90 km/h körül lehet a vége. Volt aki azt mondta (kissebb testtömegű), hogy elmegy 110-et is. A kiscsaj nem motorozik túl sokat vele, ennek ellenére nagyon szereti, néha-néha kijön velünk. Azt mondta Nyársapátra szeretne jönni vasárnap. Újonnan vettem 90, vagy 95 e ft volt de nem üzletben. Nagyjából ennyi. Kizárólag csak hobby motornak való, szerintem a homokot sem nagyon bírná, de mondjuk földútra, erdőbe kiváló! Hát nagyjából ennyi.
...fasza mi? Lehet, hogy szégyellnem kellene magam, én csak a bel, -és külpolitikai műsorokat szeretem, meg a sportot. A többi nem nagyon érdekel. Ha filmet szeretnék nézni, akkor DVD-n.
tudod mit akartam még?
Láttam az adatlapodon a kissebbik csajod valami gyerekkrosszon nyomja. Vélemény róla? Lányomnak is kellene egy. Van egy 110 cm3 kínai quadja,de nem vagyok elszállva tőle.És azt mondja neki is sok a 4 kerék
Persze! Már Husqy is kérte. Szerintem nem csak nekem lesz véleményem róla, mert kint leszünk egy páran. Úgy is kíváncsiak lesznek a srácok is, biztos kipróbálják.
Megmondom a frankót, engem nem is érdekel! Nagyon sok mindenkitől hallottam már, hogy jó az a sorozat, de nem bírtam rávenni még magam (lehet ez szegénységi bizonyítvány - lehet röhögni is bárkinek, meg hajat tépni is - de mikor leírtad a nevet nem tudtam ki a Berényi Miki. Meg kellett néznem a hozzászólásod előzményét, csak akkor esett le, hogy biztos a sorozatban van) - ez van!
ez egy frankó dolog...váltó kicsit jawa Mustangos...
biztos furcsa lehet!
Különben a quad is ilyen,frankó a motorja,jó a hangja....de a futómű az egy horror
Én is azt mondtam megnézek egy részt....azóta függő vagyok!
Láttam az adatlapodon a kissebbik csajod valami gyerekkrosszon nyomja. Vélemény róla? Lányomnak is kellene egy. Van egy 110 cm3 kínai quadja,de nem vagyok elszállva tőle.És azt mondja neki is sok a 4 kerék
persze csak ha ki nem nyúlik túlságosan a kezed!