Jó estét!
Az athénához csak annyit, hogy most azzal raktuk össze a motorom (cr125) és 7900 Ft volt.
Én használok kézvédőt, de az egy helyen felfogatós annyit ér, mint szarnak a pofon! Ehelyett vettem 5 papirért egy kiváló korlátot mindkét oldalra. Igaz hiába minden szakértelem és segitség, ma elkúrtam a motort keme segitsége ellenére, szóval a hétvége szokás szerint kimarad. Beleszakitottam az első lánckerék csavarját. Ötlet, javaslat a megoldásra? A többieknek jó crossozást a hétvégére!
Én nem használok kézvédőt, de az egy ponton felfogatóst nem találom stabilnak, a két pontosat meg merevítő nélküliben tudom elképzelni, mert hallottam olyat, hogy esés közben az ujjait a srácnak az alu merevítő törte el
Amúgy van itthon két szett merevítő nélküli, de kormányvégen ÉS a kuplung/fékkonzoloknál rögzített kézvédőm, egyszer lehet, hogy felteszem és kipróbálom.
hidd el néztem én is ezt a listát igaz a telefonos beszélgetés után a Pinkesekkel. Én se igazán értettem de már akkor nem nagyon foglalkoztam vele. De már most se érdekel. Hétfőn megjön a Motormann-tól és kedden szerelés. De ha legközelebb kellesz akkor 2szer fogom felhívni őket azt tuti. De inkább ne keljen.
én tőlük ( Motormann ) rendelem meg a gépemhez mert mindenütt drágább lett volna a komplett tömítés készlet. Athena-t küldenek 10600 Ft -ért. Remélem beválik majd.
Pinkmotors...másnap futár hozza házhoz, ha Tatabánya messze van. 12900Ft+1600Ft.
Én azzal raktam össze, kiváló. Annyit megtennék, hogy mielőtt beépítem, mindet körberajzolom, így utólag, okosan.
Hát én a motormannál érdeklődtem komplett szettért és 2003-as 250-es hondához 17000 forintos árat mondtak! Amúgy semmi bajom az athénával még nem is próbáltam véleményt ezért nem is mondtam csak az ára volt nekem túl drága!
Hoppá hoppá, 2 hete vettem a CR250-esembe 12900-ért a Pinkmotorstól, előtte kérdeztem meg a Parillát és az Universalmotort, ahol ugyanennyit mondtak.
A 8700 a CR125-höz tavaly szeptemberi ár, ez tény. Azóta ha felment 12ezerre, akkor hoppá-hoppá, de hogy egyik sem 17ezer, az tuti.
Hoppá Hoppá ez így nem igaz
én február elején érdeklődtem mindenütt komplett tömítés készlet után 1995 -ös CR125-be.
3 Honda boltban , Pink Motors , Motormann
Honda bolt --- 25.000 Ft ( komplett ) de lehetett darabokban is csak ami kell
Pink Motors --- 12.000 Ft ( komplett) de nincs raktáron az USA-ból meg 3 hét az átfutása és mire ide ér azt mondták hogy drágább lesz olyan 14 - 15 ezer körül áll meg az ára
Motormann --- 10600 Ft ( komplett ) plusz 1200 futár díj
Az athénához csak annyit, hogy most azzal raktuk össze a motorom (cr125) és 7900 Ft volt.
Én használok kézvédőt, de az egy helyen felfogatós annyit ér, mint szarnak a pofon! Ehelyett vettem 5 papirért egy kiváló korlátot mindkét oldalra. Igaz hiába minden szakértelem és segitség, ma elkúrtam a motort keme segitsége ellenére, szóval a hétvége szokás szerint kimarad. Beleszakitottam az első lánckerék csavarját. Ötlet, javaslat a megoldásra? A többieknek jó crossozást a hétvégére!