Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Váltóba legjobb, jó áron a motul 2t váltóolaja
2000 párszáz ft
A sima motorolja is jó bele, de egy olcsóbb is ua-ba kerül mint a motul eme váltóolaja
De én használtam aut. váltó olajat is, ha nagyon spórol az ember
hali,valaki lefényképezné nekem 94'cr hütidomát ahol a 3csavar fogja?rendeltem csavarokat de nemtudom melyik hova való,kösz.gyári állapotú képet kérek ha van .köszi
Sima papír írószer boltban kapható. Úgy rémlik mintha 50 ft volna egy db A4-es. Szívesen
Oksa.Megpróbálok papírt keríteni.Csak hengert talp kell mert a hengerfejét meg visszarakom eddig sem eresztett meg ezután se fog szerintem.Köszi a segítséget!
Olyan karton papírból, aminek egy kicsit fényes az egyik fele, ez vastagabb, mint a műszaki rajzlap. Ne hagyd magad lebeszélni. Csak mostanában divat tömítés szettet vásárolni. Ha olyan tömítés kell, amit nem tudsz megcsinálni, vagy nem találsz hozzá anyagot, akkor keress a környékeden, egy olyan céget, aki tömítéseket készít minta alapján. Ha az sincs akkor, Pesten van egy hely, ahova elküldöd a régi pl. hengerfej tömítést postán legyártják és visszapostázzák "fillérekért" 700 Ft-ért vettem hengerfej tömítést náluk.
Csak azért kérdem mert én is akarok vágni de haverom lebeszélt.Nem akarok 10ezerét venni 2 papírt.Milyen papírból csináltad?
Szerinted 25 Ft egy tömítés? Naná hogy én vágtam. Direkt zöld színű papírt vettem a poén kedvéért.
Ez most tényleg gyári tömítés vagy te vágtad?
Athena tömítés hengertalphoz 25 Ft.
Heló mindenkinek! Szevasz Keme! Remélem visszaolvasol, hozd el légyszíves a kesztyűmet vasárnap Nyársapátra! Köszi!
mutatsz róla képet?
Én már 2 éve a gyári honda olajjal versenyzek nagyon jól bírja és nem is drága.
Most én is Motul 5100 10w-40-et használok és elégedett vagyok vele, de a castrol actevo 10w-40-et is csak ajánlani tudom valamint az ipone Box2-t is, bár az kifejezetten 2T full synt hajtóműolaj nem pedig motorolaj! Ezek közül bármelyiket nyugodt szivvel használhatod!
én meg ezt :
http://www.motul.hu/index.php?...

azt mondták jó féle
Én Fuchs Titan 10W40-et használok, naaagy nagy megelégedéssel.
Sziasztok! Régóta olvasom a ezt a fórumot és most én is kérdeznék. Egy jó állapotú és becsben tartott 1990-es CR250-esem van, amit ritkán használok és akkor is hobby szinten. Ennek ellenére jó minőségű dolgokat veszem meg hozzá. Most Olajat akarok cserélni, persze nem gagyit. Milyet vegyek? Aki válaszol annak előre is köszi.
Nálam a favorit El Bundy /Egy rém rendes család/! Állatkert.
Ha rendesen, jó minőségű cuccokat teszel bele, akkor ki kell hogy bírjon egy szezont egy dugó. Pályán bírsz menni 1 órát egyfolytában? Gratulálok, de tényleg. A fogyasztás az nagyon változó, van aki 1 óra alatt 1 tank benyát meg tud itatni vele, én nekem egy egész nap alatt még nem sikerült, mert hamarabb elfáradok
sziasztok!érdeklödnék hogy a cr 250 évjáratól fügetlenül milyen idönként kell nagyszervizt tartani rajta?fogyastása megközelitöleg menyi lehet pályán óra/liter?most akkarok venni egyet nekem eddig 4t mociaim voltak ezért kérem a segitségeteket elöre is köszönöm mindenkinek aki tudd segiteni!dugó kibir egy szezont ha ujjat veszek belle,nálam minden hétvégen menne a moci reggeltöl késö délutánig!
az nem kifejezés hogy kíváncsi nyársapát jó széles pálya,szerintem mindenki szeretni fogja ha jól értesültem vasárnapra nagy havazást mondanak.én nem bánom ha addig a mostani elolvad
Nem is tudtam, hogy ebből van játék. De kevés az időm ilyesmire, majd max megmutatod