Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egyik sem válasz.
Én az elmúlt pár hónap alatt EGY vasárnapot hagytam ki, mikor nem voltam pályán. Azaz akkor is kint voltam, csak motorra nem ültem fel az influenza miatt.
Igy igaz.
Te mintha azt írtad volna hogy pár hetente cserélsz dugót, meg évente több hengert, de lehet hogy nem jól emlékszem.
Ha kimegyek most is ráülhetek Tennap vótam
Te milyen gyakran ülsz motorra?
Még éccaka is szereltek? Összerak oszt búúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú,motoro
zzatok is mááááááá,majd utána szereljetek.
Ovalitást? hát .... meg lett mérve alul ott 66.40 felül 66.42 ez forgásirányba azaz elöl hátul, oldalt szintén 66.4
a gyári hengeren van olyan!
gyári perselyen ilyen bevonat van
Öntvény.
A nikasilos hüvely városi legenda, nincs olyan.
nicacilos persely? az milyen?
az korrekt!
Nikasilos vagy öntvény persely?
A henger ovalitása ki lett mérve ? Ha a szoknyájábol elkopott0.015 és a gyári illesztés0.06 az már 0.075
Nekem is a hüvelyezéskor 6 százados illesztést csinált a szaki, azt mondta, ez a gyári. Átvert, vagy korrekt?
ugyan haver...igazán nincs mit!
Elsőre én is nagynak gondoltam aztán a kezembe került egy Wössner dugattyú doboza és ha jól értettem akkor az illesztést 0.06 ra írta, gondolom ezt az újra érti és nem a kopottra.
rúgásra? Ez már jó hír nekem is!
már csak a pacalért is megéri!
0.07 az kurva nagy az illesztés be kóvályog a dugó és eltörik
ezt így innen nehéz megmondani...
aztán jön a "frissen felújított", meg a "megkímélt" és a méltán népszerű "csak tankolni kell (LEHET MÁR) bele"
akkor jó ha búúúg :D:D
Ezt nem bírtam ki nevetés nélkül! Alvás sziasztok http://www.sportmotor.hu/motor...
Üdv mindenkinek, jó tanácsra tapasztalatra lenne szükségem, levettem a hengert a 250-ről a nicasil szép a dugattyú a ráírt mérettől 15 ezreddel kisebb a szoknyáján mérve, a legnagyobb hézag a henger és a dugó között 7 század. Ebbe a dugattyúba/vertex/ van kábé 40 óra. Kérdés, hogy cseréljek e dugót vagy még nyúzhatom egy kicsit . Az előző ugyan ilyen minden előjel nélkül eltört.