Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiváncsi leszek erre a vasárnapra!kormányt fogunk vagy hólapátot?
a gyújtás miatt ne aggódj,az most jó helyen van,ennél már csak rosszab lehet
ha idegesíteni akarod a szomszédokat vele,akkor gyújtás nélkül fogasd át 2x,ha megvan a holtpont akkor már indul is már csak be kell célozni a dob végével a kívánt személyt
ne matyizzá!mások is vannak itt!részemről kész van a csettegőd,bár lenne majd egy kérdésem a kuplung kosaraddal kapcsolatban
http://www.youtube.com/watch?v...

nem ide való de ez durva :d
az is hülye aki megveszi!
jó éjt keme
Hogyhogy eladja? Nekem is van pár dugóm. Milyen használatra adja el, vagy csak beolvasztani?
Mondta má, levadásztad
Jó éjt mindenkinek!
Wiseco.Ipone.1:40
...jah, és üdvözlöm Lászlónét
A dugóból milyen márkát használsz ? No meg olajból, és hanyas keverési arányt?
Jó éjt.
Megelőzőm a gyerekkori hülyeségeimet,buktam már el versenyt dugó miatt,sokba is került a felújitás is.Mostmegmá megtehetem.Megveszi egy haverom a régiket oszt eladja.Hogy mennyit mennek még,arról nincs infóm.
Nem vagyok olyan típus, aki NYERI a pénzt
Szívesen lennék vállalkozó, sőt, ezen vagyok, de nulláról kell idő a tőke előkerítéséhez. Nah, ennyit rólam, meg a küzdelmes gyermekkoromról, anyám betonon szült, apámat a rendszer ölte meg, blabla...Vagy ahogy Józsi Atti mondta:
"Már bimbós gyermektestemet szemmaró füstben szárítottam..."

Jóéjt, srácok!
Ekkor már ezek kukába valók, vagy csak jobb megelőzni a nagyobb bajt?
Dugónál membránt is cserélek
Majd egyszercsak,hátha leesik az égből egy kis piiz oszt pont rád
Dugó 2-4 hetente,henger+minden 3-6 havonta.
A hétköznap nekem esélytelen. Mikor megyek, még, mikor jövök, már sötét van. Plusz 5 fok alatt meg leteszem az utcait.
Ja én a dugattyú meg a hengercserére gondoltam, és nem arra mennyi idő alatt cseréled ki.
Nem tudom.Ha az utcai motorozást kérded,majd 20 évet ez volt a munkám napi 8 órába+ delegáció kisérés.-téli hónapok.Mellette a krossz.
Tegnap 1 órát voltam kinn.Ma döglöttem ,mert fáj a pofám(arcüreg nem birja a hideget).Amúgy szinte mindennap motorozom.Azt,ogy meddig birom,ne is kérdezd,sok korombeli már nem nyomja.Én meg kiakarom még élvezni.Talán ez az utolsó év,vagy nap.Kitudja.Aztán emlékek meg kellenek.Ez olyan para lehet má,mint mikor valaki attól fél,má nem áll fel neki és mi lesz vele azután.Nagyjából ennyi.
Ezek órára kiszámolva mennyik lehetnek