ha idegesíteni akarod a szomszédokat vele,akkor gyújtás nélkül fogasd át 2x,ha megvan a holtpont akkor már indul is már csak be kell célozni a dob végével a kívánt személyt
Megelőzőm a gyerekkori hülyeségeimet,buktam már el versenyt dugó miatt,sokba is került a felújitás is.Mostmegmá megtehetem.Megveszi egy haverom a régiket oszt eladja.Hogy mennyit mennek még,arról nincs infóm.
Nem vagyok olyan típus, aki NYERI a pénzt
Szívesen lennék vállalkozó, sőt, ezen vagyok, de nulláról kell idő a tőke előkerítéséhez. Nah, ennyit rólam, meg a küzdelmes gyermekkoromról, anyám betonon szült, apámat a rendszer ölte meg, blabla...Vagy ahogy Józsi Atti mondta:
"Már bimbós gyermektestemet szemmaró füstben szárítottam..."
Tegnap 1 órát voltam kinn.Ma döglöttem ,mert fáj a pofám(arcüreg nem birja a hideget).Amúgy szinte mindennap motorozom.Azt,ogy meddig birom,ne is kérdezd,sok korombeli már nem nyomja.Én meg kiakarom még élvezni.Talán ez az utolsó év,vagy nap.Kitudja.Aztán emlékek meg kellenek.Ez olyan para lehet má,mint mikor valaki attól fél,má nem áll fel neki és mi lesz vele azután.Nagyjából ennyi.
nem ide való de ez durva :d
Szívesen lennék vállalkozó, sőt, ezen vagyok, de nulláról kell idő a tőke előkerítéséhez. Nah, ennyit rólam, meg a küzdelmes gyermekkoromról, anyám betonon szült, apámat a rendszer ölte meg, blabla...Vagy ahogy Józsi Atti mondta:
"Már bimbós gyermektestemet szemmaró füstben szárítottam..."
Jóéjt, srácok!