Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Kennex!
Én is nagyon örülök ennek a csapatnak, az önzetlenségnek, segítőkészségnek, meg minden jónak, ami itt található. A korunkból kifolyólag esélyünk sincs arra, hogy versenyzők legyünk, kivéve egy két embert. Ebből adódik, hogy maradunk hobbi motorosok. A lóvé dolgával úgy vagyok, hogy amikor el tudok menni, akkor nekem nagyon meg ér 1 db ezrest az, hogy megtanuljak egy két dolgot, mint például kanyartechnikákat, különböző talajon mit kell csinálni, ugratókon mit kell csinálni stb. Sokkal jobb ha valaki kívülről lát és rögtön kiigazít, holott én úgy éreztem, hogy tök jó voltam.
Ha csak annyit megtanulok, hogy ne legyek mozgó akadály a pályán és nem esek kelek, már az is megéri nekem. Ha elesik az ember , márpedig elesik, akkor bizti többe fog kerülni a dolog. Én most bordatöréssel játszok, hétvégén újítottan ki újra.
gúte nákht álle welt!
jóccakát
Jól van, elég a sci-fiből
Megyek, alszok. Sziasztok, csapat!
akkóóó inkább nem crossozok!
Háááccc...erre most mondhatnék egy frappáns tanácsot, de az meg 3250Ft...
Gazdasági alapeset:Ha valamire felmerül az IGÉNY, annak az ÁRÁT az határozza meg, hogy a vevőnek mekkora ÉRTÉKET képvisel.
A kocsmában 50Ft egy pohár víz. A sivatagban 5ezer.
vazzeg...még rá se űltem a motoromra és már 17500 Forint?
drága sport
Szerintem is "hadjuk"

...legközelebb a pálya szélén:
-szerszámok kölcsönadása 19-es kulcsnyílásig 200Ft/óra
-19-es felett és csavarhúzók 500Ft/ó
-pumpa 1000Ft/óra, pumpálással 15000Ft
hadjuk ezt a vitát!ne egymást öljük hanem a motorokat! ha lesz edzés hanem,én maradok hobby krosszos,és csak saját örömömre fogok ezen túl is pályára menni!Tanulástól bajunk nem lehet,de ha nem lesz az sem fog romlást okozni!Jó éjt mindenkinek!
hello mindenki!

nem szoktam írkálni a fórumba, de azért figyelemmel szoktam követni az eseményeket...

kennex, úgy gondolom, hogy amit leírtál, az teljesen korrekt, de, én úgy gondolom, hogyha valaki pénzt kér olyan szolgáltatásért, ami pénzbe kerül, akkor az nem "cigánykodás"...
Ő kell nekem
Tokajit meg szeretem én is, de kibírom fél évig, ha épp az esztergályos issza meg az adagom
Nekem 4000Ft volt a csapágy cakk pakk meg 2üveg Tokai bor az esztergályosnak hehe
Kár ilyeneken feszengeni...
Megyünk edzeni és pont
joccakát
Szeretem az őszinte embereket!Csak szerintem pontosan ilyen kirohanások miatt omlott össze a magyar motokrossz és lett tömegsport stb.Aki ismeri még a régi MMSZ-t annak az alapító tagja voltam.Ott velünk a MAMSZ csinálta ugyanezt.Pedig előtte ott motoroztunk.mi lett belőle?Gyenge tömegsport,mert az emberek megutálták a sok veszekedést,és abbahagyták a motorozást,te nem tudod milyen érzés az, én igen.Mindezt csak a motorozni akaró srácok miatt tettük és szerintem volt sikere.Most itt nem ez a cél.Bár,ha te sajnálod mindenre a lóvét akkor szerintem te "cigánykodsz",a tudást sosem adták,és nem is fogják senkinek.A megosztása a tudásnak haverok közt az más.Kérdezd meg Borkát vagy Gyurászikot,Sooky-t mennyiért vállal egy edzést,még a motorod is eladnád,ijedtedben.
Őszinte vagy és ez jó,csak ez most a motorozás ellen irányul.Nem ellenem,vagy ha velem van bajod nekem mond.Ennyi erővel bárkit letámadhatsz,hogy neki van,neked meg nincs.Emiatt az aggályoskodások miatt tart itt ez a szerencsétlen ország.
Nekem fontos lenne a fejlődés...valahogy meg kell hálálnom a szponzor által belém fektetett bizalmat...
Kennex, egy kicsit átdobtad a dolgot előre a ló túloldalára, mert először én megnézném, mit tud a Csika nyújtani, egy 1000-est megér...nekem. Ha olyan lesz, amilyet te most lefestettél, akkor kétszer adott leckét nekem: először és utoljára
De ha JÓ, és jó hangulatú, értelmes edzést tart, amibe a munkáját és szabadidejét öli, én fizetek, ahogy tagdíjat fizettem 10 éven át a vívásért, ahogy 4 éven át a kenjutsuért, stb, stb...

Abszolút érthető, amit mondasz, és igazad is van.
Szeretném, ha megmaradna ez a baráti szellem itt, és a kölcsönös segítés.
De egy próbát megér.
Grillmayer
cigánykodásról csak annyit,hogy Grill 20 ért vállalna edzést...
ne húzd fel magad barátom!
AKinek fontos ez a team az úgy is önzetlen marad!
szerintem azért mert az embernek az ideje a legdrágább,és nem hülyéskedni akar velünk hanem tanítani
ááá....nagyon sok lenne most pluszba egy edzőmotor...ez is üríti a kasszát most..
Én is ebben bízom,hogy a jó minőségű alkatrészek,hozzásegítenek a gyorsuláshoz.
hátsó öhlins,elöl meg 50es marzo
remélem jók lesznek
Még jól fel is kúrtam magam, úgy hogy elmegyek aludni! Majd holnap visszaolvasok. Jó éjszakát mindenkinek!
Újat veszel, félévig semmi bajod nem lesz.Bár ha rám hallgatnál és ahhoz tudom piiiiiz is kell,egy régebbit én beszerválnék edzőmotornak,néha edzenék verseny előtt az újjal,hogy ne szokjak el tőle.Bajnoki cimhez nem vóna gyenge igy csinálni.Szezon végén is egyben lenne.De ehhez piiiiz kellll,ez a baj.Jó motor az.Főleg ezen a szintenFutómű, Öhlins?stb.fullos fékek legjobb most ,szerintem.Felszereltségre.