Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt inkább ne,csak csináljátok meg amit kell.Hátha kinevelődne megint egy jó,gyors banda,mint régen.
Ennyiért még kezet is csókolunk neked, minden edzés elött\után, de inkább csak elött, utána mindig utálni fogunk, ahogy irtad
Több mint baráti
kb 3 hét múlva tudnék csatlakozni...kb addigra jön meg vas
1ezres/koponya szerintem mai világban nagyon baráti.
Akkor vasárnap lesz, ha minden igaz, de megvárjuk a mester véleményét. A jelképes összeg mit fog jelenteni?
De jÓ fej a barÁtod hogy videÓzott!
Hétvégi elég nektek.Várom a jelentkezőket.
Ez jÓl hangzik,Én benne vagyok
Szerintem 2,mert Bandit is érdekelné a dolog szerintem
Engem is érdekelne, de ez heti hány edzést jelentene? Szerintem csak hétvégén érnénk rá sokan, engem is beleértve, viszont teljes mértékben kemére vagyok utalva, mivel nála van a motorom. Szóval meglátjuk ő mit dönt.
Hali
Ez a dolog nagyon érdekelne engem.
Szóval 1 ember már lenne...
Ki jönne még?
Nem kell kőkeményre tömni,hanem jó közepesre.A csövet azért takarítsd ki,kenőcs meg nem kell a végére.
Bocs,hogy nem válaszoltam,de elaludtam .Majd,ha összeáll egy jó kis banda,szerintem nincs akadálya,de,hogy komolyan vegyétek pízes lesz.Ez így motivál benneteket,hogy a pízeteké,tegyetek is,kapjatok is valamit és meg is csináljátok,amit mutatok,vagy mondok,így komolyan vesztek,mert fizetni kell.(jelképes összeg)2.Nincs bizonyitvány ,mindenki magának bizonyít.Garantálom,kondi és eredmény lesz,de ehhez sokszor megkell\" halnotok \".Ami nem egyik napról a másikra jön.A lényeg a rendszeresség.Az \"Ezt már én tudom\" dumát nem fogadom el ,mindenkiben iszonyú sok van.Lásd,VB-re csak 1 ember jutott be állandóra,és még sok-sok év múltán is tanul.Pedig neki volt-van kitől tanulnia.(ezeket,nem elfelejteni)A nem tudom- nem akaromot nem ismerem,meg kell próbálni,aztán megjön a kedvetek,könnyebb lesz,minden és, ha már30 percet tudtok majd menni ott má kezdődik valami.Először, nem a pálya a lényeg.Bemelegit mocival stb.8-asozás,rajtolás,egyenes,féktáv,gyakorlás,pihi
,majd jön a pálya(már aki még tud fogni).Pálya feldarabolva gyakorol,majd 1-körös 2 körös gurulás .Ami hibát látok,bárkinél,kiintem,megmutatom,szólok,amit kijavít.A végén rajttal verseny,több is,mért 2 körösek ,későbbiekben ez fokozva.Igy mindenki mindig hozzámérheti magát a másikhoz.Ha valaki ezt elfogadja állok elébe.Garantálom a gyors fejlődést,de ehhez a másik fél is kell(mámint ti).Otthon meg mindenki lehetőségeihez képest úgy edz ahogy tud,vagy akar. Tudok segiteni,gyors szerelésben,adott pályára való futóműbeállitásban tuningolásban is ,ha valakinek szüksége lesz rá, a pályán.Dióhéjban ennyi.
Végülis a motor könnyen indul, ereje is van bőven a dugóm nincs megrepedve és szerintem szépen is ketyeg, de mindenképp cserés lesz. Tavasszal terveztem a cserét Május környékén addig ugy sem sokat megyek vele szerintem! Majd meglátom! Kössz az infót mindenkinek!
én probáltam menni a kawás srác utan de nagyon gyors volt,de rendes volt bevárt!jönnek ők is nyársapátra,remélem van ott hókotró
Na látod én is így mondtam! Még jó hogy megmutattad.
Teljesen ki kell tömni keményre.
és mi fogja a szélét a helyén hogy ne lötyögjön benne?
a középső KÖRÉ KELL
Szerintem 8 bárig lemehetsz vele ha nem hintázik a dugod.
Üdv mindenkinek! Szerintetek a kipufogóban jó így a gyapot vagy a középső cső köré is kell?
Nincs szándékunk senkit elásni csak a csatabárdot Számomra nagy öröm lenne, ha tanulhatnék ezt azt a terepmotorozással kapcsolatban.
2 ropi