Engem is érdekelne, de ez heti hány edzést jelentene? Szerintem csak hétvégén érnénk rá sokan, engem is beleértve, viszont teljes mértékben kemére vagyok utalva, mivel nála van a motorom. Szóval meglátjuk ő mit dönt.
Bocs,hogy nem válaszoltam,de elaludtam .Majd,ha összeáll egy jó kis banda,szerintem nincs akadálya,de,hogy komolyan vegyétek pízes lesz.Ez így motivál benneteket,hogy a pízeteké,tegyetek is,kapjatok is valamit és meg is csináljátok,amit mutatok,vagy mondok,így komolyan vesztek,mert fizetni kell.(jelképes összeg)2.Nincs bizonyitvány ,mindenki magának bizonyít.Garantálom,kondi és eredmény lesz,de ehhez sokszor megkell\" halnotok \".Ami nem egyik napról a másikra jön.A lényeg a rendszeresség.Az \"Ezt már én tudom\" dumát nem fogadom el ,mindenkiben iszonyú sok van.Lásd,VB-re csak 1 ember jutott be állandóra,és még sok-sok év múltán is tanul.Pedig neki volt-van kitől tanulnia.(ezeket,nem elfelejteni)A nem tudom- nem akaromot nem ismerem,meg kell próbálni,aztán megjön a kedvetek,könnyebb lesz,minden és, ha már30 percet tudtok majd menni ott má kezdődik valami.Először, nem a pálya a lényeg.Bemelegit mocival stb.8-asozás,rajtolás,egyenes,féktáv,gyakorlás,pihi
,majd jön a pálya(már aki még tud fogni).Pálya feldarabolva gyakorol,majd 1-körös 2 körös gurulás .Ami hibát látok,bárkinél,kiintem,megmutatom,szólok,amit kijavít.A végén rajttal verseny,több is,mért 2 körösek ,későbbiekben ez fokozva.Igy mindenki mindig hozzámérheti magát a másikhoz.Ha valaki ezt elfogadja állok elébe.Garantálom a gyors fejlődést,de ehhez a másik fél is kell(mámint ti).Otthon meg mindenki lehetőségeihez képest úgy edz ahogy tud,vagy akar. Tudok segiteni,gyors szerelésben,adott pályára való futóműbeállitásban tuningolásban is ,ha valakinek szüksége lesz rá, a pályán.Dióhéjban ennyi.
Végülis a motor könnyen indul, ereje is van bőven a dugóm nincs megrepedve és szerintem szépen is ketyeg, de mindenképp cserés lesz. Tavasszal terveztem a cserét Május környékén addig ugy sem sokat megyek vele szerintem! Majd meglátom! Kössz az infót mindenkinek!
Ez a dolog nagyon érdekelne engem.
Szóval 1 ember már lenne...
Ki jönne még?
,majd jön a pálya(már aki még tud fogni).Pálya feldarabolva gyakorol,majd 1-körös 2 körös gurulás .Ami hibát látok,bárkinél,kiintem,megmutatom,szólok,amit kijavít.A végén rajttal verseny,több is,mért 2 körösek ,későbbiekben ez fokozva.Igy mindenki mindig hozzámérheti magát a másikhoz.Ha valaki ezt elfogadja állok elébe.Garantálom a gyors fejlődést,de ehhez a másik fél is kell(mámint ti).Otthon meg mindenki lehetőségeihez képest úgy edz ahogy tud,vagy akar. Tudok segiteni,gyors szerelésben,adott pályára való futóműbeállitásban tuningolásban is ,ha valakinek szüksége lesz rá, a pályán.Dióhéjban ennyi.