Én értelek téged, értem Csikát is. Amire van fizetőképes kereslete, miért ne...Faisstnak szuper az ajánlat, ezresért nem fogja edzeni más, és ő versenyzik. Nekünk, mint ahogy átgondoltam, nem létkérdés az edzés.
Aki tud és akar: fizet. Aki nem tud, vagy nem akar: nem fizet. Aki akar barátilag tanácsokat adni ingyen, az ad.
DE.
Ezt a felesleges marakodást hagyjuk abba. Semmi értelme. Kössön össze minket a motorozás szeretete, és ebbe férjen bele, hogy toleráljuk egymás kisebb "hibáit", ámen.
Figyelem fiúk,lányok! Aki betéved erre a fórumra az mind lapozzon vissza a tegnapi napra és ott kezdve szép lassan olvasva a sorok között haladjon erre
El is megyek lefeküdni, mert úgy látom, hogy a könyvárusokon túl, még az igazságosztók is megjelentek. ...inamba szállt a bátorság. Nah, szép jó éjszakát mindenkinek! Matyi hívlak holnap! Szevasztok!
Én sem akartam bele szólni... de már nem birom ki
Kenex én úgy látom te rosszul vagy attól hogy idejön egy új és jóban lesz a többiekkel. Valahogy nem értem mért zavar ez téged
Amúgy meg szerintem senkinek nem adnak ingyen semmit sem,vagy talán neked mindent ingyé osztogatnak?
Nem azért hogy a csika1-et védjem,de szerintem ebből már sok.. még jövőhéten is a tegnapi témán fogsz lovagolni? És mindig azt lehet majd látni,hogy "olvassál vissza,olvassál vissza..."? Szégyellheted magad....
Csak ennyit akartam.. én nem szoktam ide írogatni,csak olvasgatni..
de már komolyan mondom a hajam tépem tőled..
További szépeket mindenkinek
halgassunk a Tiszteletes Úrra!