én még soha nem voltam ott, de tervezem .... na inkább nem erőltetem ezt az oktatós témát, ógysefog ez összejönni nekem . Inkább meygek csicsikálni Jóéjszakát mindenkinek!
Szerinted a közlekedési szabályok betartásával mész valaki után?Vagy egy helyszinre,sose érnéd utol,sose érnél oda.
Nyögdijból kinyögöm,ha lesz bünti,de eddig nem volt.Tudom szinte mindig hol ,mit lehet és mit nem.Remélem ez sokáig igy lesz.
Te honnan szerzed a csapágyakat? Én Pécsen az Agrix vagymianeve mezőgazdasági boltba van ott minden szarság, majdnem minden csapágyat ott vettem meg a motorokhoz...ez nem ide tartozik de elmesélem:bement egy fószer egy darabka ékszijjal, hogy ilyen kell a traktorjához.- és milyen traktor ez pontosabban?-hát milyen há ZÖLD majd megszakadtam a röhögéstől
Enyém 75 lovas, ehhez 110 a végsebessége és 8 liter a fogyasztása...mindezt egy 250 kilós utánfutóval, plusz 2-3 motorral, kannákkal, két szerszámkészlettel, ruhákkal, 2-3 utassal.
A nyáron lett teljesen a motorja felújitva.200 LE biztos él benne 235-öt lazán megy aztán má legyen paraszt aki ezen a szar uton megfogja.200 körül tökéletes.
Egy kérdés: a hátsó tengelynél mérve a villám fel-le összesen 1cm-t kotyog. Felújítsam a himbám? Mennyibe fáj az?